Connect with us

πρωτοσέλιδο

«Στα πλέι οφ θα είμαστε δυνατή ομάδα»

paokrevolution

Published

on

Ο Ιγκόρ Τούντορ υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στους δυο στόχους που έχει θέσει. Υπερασπίστηκε τον Βελλίδη, τόνισε ότι καθημερινά ψάχνει λύσεις για τις πολλές θλάσεις ενώ σε ότι αφορά τον αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του μπορούσε στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να είχε «σκοτώσει» τον Ατρόμητο.

“Εμείς είμαστε μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αυτό μόνο μπορώ να σας πω… Εγώ είμαι σίγουρος ότι στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ θα δείξει ότι είναι δυνατή ομάδα και είμαι σίγουρος για αυτό. Στα ματς που χάσαμε από το δεύτερο μισό της σεζόν δεν αξίζαμε να χάσουμε και αυτό σημαίνει για μένα πρόοδος»

Απάντησε για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του: «Είναι φυσιολογικό γιατί εγώ είμαι μπροστά, από μένα περιμένει ο κόσμος τις νίκες. Απλά λέω ότι μπορώ να διαχειριστώ την πίεση και δηλώνω και πάλι ότι στα πλέι οφ θα έχουμε δυνατή ομάδα»

Advertisement
Advertisement

Για τους μυικούς τραυματισμούς που ξεπέρασαν πλέον τους 20 είπε: «Το θέμα των μυικών τραυματισμών με προβληματίζει και αρκετοί από αυτούς αφορά συγκεκριμένους παίκτες. Εμείς τις τελευταίες μέρες λόγω των συνεχόμενων αγώνων δεν κάνουμε σκληρές προπονήσεις για να πει κανείς ότι επιβαρύνονται παραπάνω. Το συζητάμε, μιλάμε συνεχώς, έχω πιθανές αιτίες στο μυαλό μου. Για παράδειγμα ξέραμε ότι ο Γκάρι προέρχεται από τραυματισμό αλλά σε αυτή την περίπτωση θα ήμασταν έτσι κι αλλιώς χαμένοι: δηλαδή ή δε θα έπαιζε και θα τον στερούσαμε από την ομάδα ή θα παίρναμε το ρίσκο και θα τον βάζαμε να παίξει για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι. Κάνουμε ότι μπορούμε για να βρούμε τη λύση. Έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα και δεν έχουμε περιθώρια να ξεκουράσουμε παίκτες επειδή δεν παίζουμε ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα»

Σχολιάζοντας την κακή απόδοση της ομάδας από το 60′ και μετά είπε: «Εμείς κάναμε ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα της σεζόν. Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος είχε κυριαρχία αλλά χωρίς τελικές προσπάθειες ενώ ακόμη και στο γκολ δεν μπορείς να το πεις τελική. Καταλαβαίνω ότι και για τον κόσμο δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον ΠΑΟΚ να παίζει άμυνα αλλά χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Ο αντίπαλος έκανε ένα γκολ σε μια τελική προσπάθεια όπως έκανε και ο Πανιώνιος στο προηγούμενο ματς. Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες, αλλά όταν βγαίνουν από το ματς δυο από τους καλύτερους παίκτες μας λόγω τραυματισμού, αυτό επηρεάζει την ομάδα»

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε ξανά γκολ από στημένη φάση σε ένα ακόμη παιχνίδι. Ο Κροάτης τεχνικός το σχολίασε: “Δουλεύουμε καθημερινά σε αυτό τον τομέα. Πρέπει να “μεγαλώσουν” και οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας. Αλλά εγώ στέκομαι στο ότι δεν τελειώσαμε το ματς αν και είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε και άλλα γκολ. Γιατί αν δεν το κάνεις, είναι σίγουρο ότι και ο αντίπαλος θα σου κάνει ευκαιρίες. Επίσης στις στημένες φάσεις αμύνονται δέκα και όχι τρεις και επομένως χρειάζεται να έχεις και εμπειρία και αναφέρομαι στους νεαρούς”

Ο Τούντορ σχολίασε και τις τρεις πρώτες εμφανίσεις του Βελλίδη στην ομάδα: “Έχει προσωπικότητα, είναι ένας καλός τερματοφύλακας. Μπορούσε να είχε αντιδράσει σωστά σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά εμείς τον στηρίζουμε, χρειάζεται χρόνο, είναι ηγέτης και μπορεί να τα καταφέρει”.

Advertisement
Advertisement

Σε ερώτηση για το αν νιώθει τη στήριξη της διοίκησης σε ότι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι και αυτό που έχει ζητήσει είπε: «Αυτά πρέπει να μείνουν μέσα στην ομάδα. Θα επαναλάβω ότι δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάζω τις μεταγραφές»

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

πρωτοσέλιδο

Διπλό με χαρακτήρα πρωταθλητή ο Δικέφαλος

paokrevolution

Published

on

Την 4η συνεχόμενη νίκη του, εντός και εκτός συνόρων, πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, για την 15η αγωνιστική της Super League 1, μετά τις επιτυχίες του απέναντι σε Αιγάλεω, Πανσερραϊκό και Φερεντσβάρος.

Ο Δικέφαλος μπορεί να αγχώθηκε, αλλά επικράτησε του Παναιτωλικού με 0-1, έχοντας «ήρωα» της τελευταίας στιγμής τον Καμαρά, ο οποίος σκόραρε στο 87’ με κεφαλιά. Ο Μαϊντέβατς έχασε πέναλτι στο 23’, που κέρδισε μετά από διπλό λάθος του Μιχαηλίδη.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με στόχο να κυριαρχήσει και μόλις στο 2′ έχασε την πρώτη του ευκαιρία. Ο Σορετίρε βρέθηκε σε θέση βολής πλάγια μέσα στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσάβες.Από το 10’ και μετά ο Παναιτωλικός ισορρόπησε και στο 14′ απείλησε με «κεραυνό» του Λαχούντ έξω από την περιοχή, που πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι!

Διπλό λάθος Μιχαηλίδη, χαμένο πέναλτι από τον Μαϊντέβατς

Advertisement
Advertisement

Ακολούθησε στο 15′ χλιαρό σουτ του Ότο που μπλόκαρε ο Τσάβες, ενώ στο 21’ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι μετά από λάθος και μαρκάρισμα του Μιχαηλίδη στον Μαϊντέβατς. Ο τελευταίος ανέλαβε την εκτέλεση στο 23’, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, χάνοντας μία χρυσή ευκαιρία για να βάλει τον Παναιτωλικό μπροστά στο σκορ.

Μοναδική ευκαιρία από τον Λαχούντ

Στο 27′ ο Σάστρε προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος με σουτ εκτός περιοχής, όμως, ο Τσάβες ήταν σε ετοιμότητα και στο 33′, έπειτα από νέο λάθος του Μιχαηλίδη, ο Παναιτωλικός άγγιξε το 1-0. Η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Έλληνα αμυντικού, στρώθηκε στον Λαχούντ στη μικρή περιοχή και χρειάστηκε η ψύχραιμη επέμβαση του Κοτάρσκι για να παραμείνει το σκορ ισόπαλο. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σουτ υπό καλές προϋποθέσεις του Μουργκ στο 43′, μετά από στρώσιμο του Σβαμπ, που δεν ανησύχησε τον Τσάβες. Ο Κωνσταντέλιας αντικατέστησε τον Μουργκ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με στόχο ο ΠΑΟΚ να γίνει πιο ουσιαστικός στις επιθέσεις του από τον άξονα. Η πρώτη τελική στην επανάληψη ήρθε στο 54′, με άστοχο σουτ του Σάστρε εκτός περιοχής, πριν στο 58′ ο Ότο χάσει σπουδαία ευκαιρία με πλασέ από την μικρή περιοχή.

Ο Κοτάρσκι «έσωσε» τον Καμαρά

Στο 60’ ο Παναιτωλικός απείλησε από μεγάλο λάθος του Καμαρά, ο οποίος προσπάθησε να γυρίσει προς τα πίσω, ο Λαχούντ βγήκε απέναντι από τον Κοτάρσκι, αλλά ο Κροάτης τον νίκησε.  Η επόμενη αξιοσημείωτη φάση καταγράφηκε στο 78’, με γύρισμα του Ζίβκοβιτς στην καρδιά της περιοχής και επέμβαση του Τσάβες προ του επερχόμενου Τισουντάλι.

Advertisement
Advertisement

Ο Τσάβες είπε «όχι» σε σουτ του Ζίβκοβιτς

Δύο λεπτά αργότερα, ο Τσάβες έσωσε με το πόδι στην κλειστή του γωνία, μετά από σουτ του Ζίβκοβιτς και στην επόμενη φάση ο Καμαρά είδε σε κεφαλιά του τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από την εστία.

Λύτρωση στο 87’

Το πολυπόθητο γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε, τελικά, στο 87′. Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαντί Καμαρά με κεφαλιά ακριβείας έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Παναιτωλικού, γράφοντας το 0-1.

Advertisement
Advertisement

MVP

Ο Καμαρά έκρινε ακόμη ένα ματς του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν με κεφαλιά, μετά τα σημαντικά γκολ του κόντρα σε Ατρόμητο και Λεβαδειακό.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Τσακαλίδης δεν ήρθε αντιμέτωπος με κάποια δύσκολη φάση. Καταλόγισε στο 21’ χωρίς δεύτερη σκέψη το πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού για μαρκάρισμα του Μιχαηλίδη και έβγαλε συνολικά από το τσεπάκι του επτά κίτρινες.

Advertisement
Advertisement

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Τσάβες, Μπακάκης (63’ Μαυρίας), Παντελάκης, Μαιντέβατς (63’ Λομόνακο), Πέρες, Λαχούντ (81’ Μπελεβώνης), Σιέλης, Μπουζούκης (63΄Λουίς), Τορεχόν, Στάγιτς, Λιάβας.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (62’ Μπάμπα), Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Καμαρά, Σβαμπ (62’ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (46’ Κωνστσντέλιας), Σορετίρε (69’ Τισουντάλι), Τσάλοφ (62’ Σαμάτα).

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

πρωτοσέλιδο

“Έχουμε πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση”

paokrevolution

Published

on

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Είμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, έχουμε πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστούμε. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι προσπαθώντας να μείνουμε αισιόδοξοι και σε καλό επίπεδο. Να επανέλθουν παίκτες και μέρα με τη μέρα να επιστρέψει το γκρουπ που θα μας οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Παίξαμε με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα χάνοντας τρεις παίκτες, την ίδια στιγμή ο αντίπαλος είχε μία βδομάδα να δουλέψει. Είμαστε υπό συνεχή πίεση, δεν έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να προετοιμαστούμε σωστά, δεν έχουμε τη σωστή αντίδραση στο παιχνίδι. Είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε, γνωρίζοντας την κατάσταση».

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Οι «κολώνες» και οι «απογοητεύσεις» στις πρώτες 26 αγωνιστικές

paokrevolution

Published

on

Η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό (αφήνουμε στην άκρη την αφαίρεση 7 βαθμών που του επιβλήθηκε πρωτόδικα αφού υπάρχει και η αυριανή εκδίκαση στην Εφέσεων). Το άρθρο εδώ

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις