Connect with us

Επικαιρότητα

Να… πετάξει για τον τελικό του Σαββάτου

paokrevolution

Published

on

orkosnikisk17.jpg

 Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Κ17 του ΠΑΟΚ συμμετέχει στο αντίστοιχο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Υποδομής της Σούπερ Λίγκα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά που έκανε περίπατο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερματίζοντας πρώτος στον Βόρειο Ομιλο, διεκδικεί αύριο στις 20:30 το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν δεύτεροι στον νότιο όμιλο πίσω από τον Ολυμπιακό που στις 17:00 θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό την Ξάνθη, που πήρε το εισιτήριο για το φάιναλ φορ ως δεύτερη του βορείου ομίλου. Η φετινή Κ17 αποτελεί μια συνένωση των περσινών Κ17, Κ16 και Κ15. Υπό τις προπονητικές οδηγίες του Αγγελου Ζαζόπουλου και του Πάμπλο Γκαρσία η ομάδα κέρδισε την πρώτη θέση στον βόρειο όμιλο με 64 βαθμούς έναντι 42 της Ξάνθης έπειτα από 24 αγώνες, με 21 νίκης, δύο ήττες και μία ισοπαλία.

 
«Ισονομία στους αγώνες»
Ο Αγγελος Ζαζόπουλος που μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία οδηγούν την Κ17, ευχήθηκε ο φετινός τίτλος να κριθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενώ εξέφρασε την πικρία του για το ότι για μια ακόμη φορά το φάιναλ φορ δεν φιλοξενείται σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας: «Οι αγώνες νοκ άουτ κρύβουν μια άγρια ομορφιά πάντα, επομένως και οι τέσσερις ομάδες έχουν πιθανότητες να επικρατήσουν. Εύχομαι να υπάρξει ισονομία στους αγώνες. Πάντως είναι κρίμα  για το ότι η διοργάνωση δεν φιλοξενείται σε κάποια βορειοελλαδίτικη πόλη». Σχολιάζοντας την ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ επισημάνει: «Εκτός από το ποδοσφαιρικό ταλέντο τους, είμαστε περήφανοι για την ποιότητα του χαρακτήρα τους και για την πρόοδο που σημείωσαν φέτος μέσα από τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι τους». 

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

ΠΑΟΚ και τηλεοπτικά: αποκλειστικά απόφαση Σαββίδη

paokrevolution

Published

on

kameraote

 

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να διαπραγματευτεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφού το συμβόλαιο με την NOVA έχει ολοκληρωθεί. Την όποια διαπραγμάτευση θα κάνει αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζοντας πως τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι ένα ισχυρό έσοδο για την ομάδα. Δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να στρέφεται στη λύση του… δικού του καναλιού δηλαδή του OPEN δεν επιβεβαιώνονται και εδώ πρέπει να βάλουμε και έναν αστερίσκο: δεν αποκλείεται να είναι και ένα μέτρο πίεσης ώστε μια από τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ανεβάσουν την προσφορά και να ικανοποιήσουν τα «θέλω» της ΠΑΕ. Πριν από μερικά χρόνια ο ΠΑΟΚ πρωτοπόρησε και έδειξε τους εντός έδρας αγώνες του από το PAOK TV αλλά προφανώς η απόφαση του να «επιστρέψει» σε συνδρομητικό κανάλι έδειξε πως τα έσοδα δεν ήταν τα προσδοκόμενα. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη του θέματος και ίσως να υπάρξει πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Πέρσι τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα έδειξε η NOVA.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο Κωνσταντίνου.

paokrevolution

Published

on

Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Νάσος Κωνσταντίνου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση οπαδών αμέσως μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2017.

Ο άτυχος φίλος του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και μετά από μερικές ημέρες υπέκυψε στα τραύματά του.
Continue Reading

Επικαιρότητα

Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

paokrevolution

Published

on

 

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.

Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.

Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις