πρωτοσέλιδο
H διαδικτυακή ανάκριση στον Τζαβέλλα
Για δυο ώρες μέσα από το twitterτης ασπρόμαυρης ΠΑΕ, φίλοι και όχι μόνο του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να ανακρίνουν τον Γιώργο Τζαβέλλα. Οι ερωτήσεις ήταν ευφάνταστες και αρκετές από αυτές προσωπικές. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ απάντησε σε όλες ακόμη και σε εκείνη «αν ήσουν ποδοσφαιριστής σε ποιον θα ήθελες να μοιάσεις. Αναλυτικά όλες οι ερωτήσεις αλλά και οι απαντήσεις του.
Για τον Ρατς: «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον Ρατς. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζουμε δίπλα, δίπλα στην 11άδα. Είναι πολύ έμπειρος και πιστεύω ότι έχει πολλά ακόμα να δώσει στον ΠΑΟΚ»
Για τους παίκτες που κάνει περισσότερη παρέα μαζί τους: «Περισσότερο παρέα κάνω με τον Παπαδόπουλο που ήρθε τώρα και με τον Κουλούρη»
Για το πότε θα επιστρέψει στους αγώνες: «Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι έτοιμος στον αγώνα με την Φιορεντίνα»
Για το μούσι του: «Δεν το φτιάχνω. Είναι όπως βγαίνει! Από κοντά δε είναι και τόσο καλό…»
Για το πώς περνά την μέρα του: «Μου αρέσει πολύ να πίνω καφέ και να πηγαίνω για φαγητό και σινεμά. Αυτά κάνω συνήθως ή μένω σπίτι και βλέπω ποδόσφαιρο»
Για την Θεσσαλονίκη: «Η θάλασσα και η θετική αύρα που βγάζει αυτή η πόλη. Την έχω ερωτευτεί»
Για το ποιον παίκτη από ομάδες που αγωνίστηκε θα ήθελε συμπαίκτη στον ΠΑΟΚ: «Από τη Μονακό θα ήθελα τον Φαλκάο»
Για τον παίκτη που τον δυσκόλεψε περισσότερο: «Νομίζω ο Μεζούτ Οζίλ όταν παίξαμε Ελλάδα – Γερμανία στο Euro 2012»
Για το ποια ομάδα υποστηρίζει από μικρός: «Αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ και είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα για να πάει καλά η ομάδα μου»
Για το αν ενώ ανέβαινε να βγάλει σέντρα, το αντίπαλο δεξί μπακ πάνω στην τρέλα, του έλεγε να βγείτε σέλφι τι θα έκανε; Η απάντηση του Τζαβέλλα : «Είσαι ωραίος…»
Για το αν ο ΠΑΟΚ του βγάζει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε: Ναι, είναι μια ομάδα που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου και όταν είμαι στο γήπεδο προσπαθώ να δώσω περισσότερα από ό,τι έχω. Μ΄ αρέσει αυτό
Για το πώς νιώθει με τον κόσμο του ΠΑΟΚ: Δίνει μια απίστευτη ώθηση. Μ’ αρέσει να παρακολουθώ τις κινήσεις των οπαδών και αυτά που κάνουν μέσα στο γήπεδο. Μ’ εμπνέει
Για το πώς αισθάνεται που ζει στην Θεσσαλονίκη και εργάζεται στον ΠΑΟΚ: Μου αρέσει γιατί είναι χαλαροί οι ρυθμοί, υπάρχει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο στην καθημερινότητα και αυτό σε συνδυασμό με την όμορφη πόλη μου δίνει θετική ενέργεια η οποία μου επιτρέπει να δουλεύω καλύτερα.
Για το ότι παίζει με πάθος και έχει ταυτιστεί με τον ΠΑΟΚ: «Το έχω πει πολλές φορές πως σε όποια ομάδα κι αν ήμουν, έπαιζα έτσι. Απλώς πέρυσι κάποιοι προσπάθησαν να μου το χρεώσουν ως οπαδισμό. Η αλήθεια είναι πως δίνω παραπάνω για τον ΠΑΟΚ γιατί είναι αυτού του στυλ είναι και η ομάδα Εγώ παντού ήμουν ο Γιώργος»
Απάντησε και στο παρακάτω σχόλιο: Αν θες να βοηθήσεις στην προσαρμογή του Φακούντο, πες του στα αργεντίνικα να βάζει ζελέ, γιατί σαν πλέϊμομπιλ είναι έτσι: «Όταν θα καταφέρουμε να συνεννοηθούμε, δηλαδή μετά από 1-2 χρόνια, θα του το μεταφέρω!!!»
Επίσης οπαδός του ΠΑΟΚ από την Έδεσσα του ζήτησε να επισκεφτεί την πόλη και ο Τζαβέλλας απάντησε: «Πιο εύκολο είναι να πάρεις τους φίλους σου και να έρθετε στην Τούμπα. Σας περιμένουμε κοντά μας»
Για τα αστεία βιντεάκια που κατά καιρούς ανεβάζει με συμπαίκτες του και αν θα τα επαναλάβει φέτος: «Πάνε αυτά κόπηκαν!!!»
Για το ποια θα είναι η μεγαλύτερη φυσιογνωμία στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ: «Ο Αναστασιάδης έχει ισχυρή προσωπικότητα κ είναι καλό για την ομάδα να υπάρχουν τέτοιες προσωπικότητες εντός των αποδυτηρίων»
Για το αν θα σταματήσει να παίρνει ανόητες κάρτες: «Νομίζω ότι το έχω προσπαθήσει και στα πρώτα τέσσερα ματς που έπαιξα δεν πήρα καμία κάρτα»
Για το αν θα έμενε μόνιμα στην Θεσσαλονίκη: Εχω ήδη αρχίσει να ψάχνω για να αγοράσω σπίτι στην πόλη. Και όταν υπάρχει σκέψη για κάτι τέτοιο τα υπόλοιπα είναι υπό συζήτηση
Για το αν μασά τσίχλα ακόμη και όταν κοιμάται: «Όχι γιατί φοβάμαι μην την ξεχάσω και πνιγώ!!!»
Οπαδός τον πειράζει ρωτώντας τον: Αν ήσουν ποδοσφαιριστής ποιος θα ήθελες να ήσουν και ο Τζαβέλλας απάντησε: «Καλό, μ’ άρεσε…»
Για το αν υπάρχει παίκτης που δε φορά αποσμητικό μετά τον αγώνα: «Δεν έχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου»¨
Για το αν από μικρός ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής και τι τον… σταμάτησε: Ναι, από τα πρώτα μου βήματα ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, αλλά με σταμάτησε ένας τραυματισμός και ο μπαμπάς μου που ήθελε να γίνω γιατρός!!
Για το ποια ήταν η καλύτερη του εμφάνιση με τα ασπρόμαυρα: Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι που έκανα μέσα στην Αλκμααρ ως αριστερό μπακ
Για το αν θα έκανε μονομαχία με τον Μανιάτη…: «Ο Τσακ Νόρις…»
Για το με ποιον συμπαίκτη του τα πάει καλά και με ποιον δεν τα πάει: Συμπαθώ περισσότερο τον Τζανδάρη και δεν τα πάω καλά με τον Τζαβέλλα
Για τον ποδοσφαιριστή που θα ήθελε να είναι συμπαίκτης και ποιος είναι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής: «Θα ήθελα να είμαι συμπαίκτης με τον Νάτχο και αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Γλύκος»
Για τους λόγους που αποχώρησε από την Μονακό: «Όταν ανέβηκε κατηγορία η ομάδα ο πρόεδρος ήθελε να έχει ό,τι καλύτερο μπορεί από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αγόραζε τους πάντες. Εκεί εγώ δεν χωρούσα, δεν είμαι σε αυτό το επίπεδο κι έφυγα»
Για τον ποδοσφαιριστή που θαύμαζε από μικρός: «Τον Ρομπέρτο Κάρλος»
Για το αν η σχέση που έχει τον επηρεάζει αρνητικά ή θετικά ως επαγγελματία αθλητή: «Όταν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου, τον κρατάς για να σε επηρεάζει μόνο θετικά. Αλλιώς δεν τον έχεις δίπλα σου.»
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τίτλο φέτος: «Θα προσπαθήσουμε»
Για το αν έμαθε ποιος του έκαψε την καφετέρια στην Αθήνα: «Κάτι έμαθα…»
Για το ότι παίζει σε μια ομάδα με φανατικό και «τρελλό» λαό: «Οπως είπα και πριν μου αρέσει πολύ, με εμπνέει και ο κόσμος μας δίνει ώθηση»
Για το αν θα ήθελε να έχει ξανά συμπαίκτη τον Στοχ: «Ναι, αυτός και ο Νάτχο μου λείπουν πολύ φέτος…»
Για το ποια ομάδα υποστήριζε μικρός και σε ποια θα ήθελε να παίξει κάποια στιγμή: «Μικρός με τον πατέρα μου πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Όταν έγινα επαγγελματίας σταμάτησα να βλέπω τα πράγματα οπαδικά. Θυμάμαι για παράδειγμα η νίκη με την Κέρκυρα επί του Παναθηναϊκού με 3-1 στο νησί πόσο πολύ χαρούμενο με έκανε. Εννοείται πως υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ και το λέω με την καρδιά μου. Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα στη ζωή μου. Όνειρο μου ήταν να παίξω στην Εθνική Ελλάδας και το κατάφερα.»
Για το αν η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο για τον ΠΑΟΚ. Είναι οργανωμένος κ ξεκινάει τη δουλειά. Το ταβάνι θα το ορίσουμε μόνοι μας στη συνέχεια»
Για το προσωπικό του φαν κλαμπ στην Νέα Μεσήμβρια: «Είμαστε χαρούμενοι που συναντάμε αυτά τα παιδιά καθημερινά και θα ήθελα να γίνει μια επίσκεψη στο σχολείο του “χωριού”»
Για το πώς σκέφτεται τον εαυτό του αν σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Θέλω ν’ ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο αλλά ψάχνω να κάνω κάτι. Δεν μου αρέσει να κάθομαι και δεν υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο στη ζωή»
Για την καλύτερη και χειρότερη στιγμή του στον ΠΑΟΚ: «ο γκολ και η νίκη επί του Ολυμπιακού και χειρότερη η ήττα στον τελικό Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό»
Oπαδός του Ολυμπιακού τον ρώτησε πως αισθάνεται που είναι ο ΠΑΟΚ “αδελφός” του Ολυμπιακού: «Ξαδέρφια είμαστε. Τρίτα…»
Για τις σχέσεις του με τους πιτσιρικάδες στην ομάδα και αν τους συμβουλεύει: «Αυτό είναι καλύτερα να το απαντήσουν εκείνοι. Όλοι προσπαθούμε να τους δώσουμε να καταλάβουν την ευκαιρία που έχουν μπροστά τους. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν παίρνουν χρόνο συμμετοχής και μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας»
Για τον αν είναι ευχαριστημένος γενικότερα από την διοίκηση και την ομάδα: «Θα περίμενα πολλά λιγότερα όταν γύριζα στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ σου προσφέρει τα πάντα και αυτό είναι το νούμερο ένα στην Ελλάδα.»
Για το αν έχει κάποιον παίκτη ως είδωλο: «Ποτέ δεν είχα κάποιο είδωλο. Πάντα, όμως, μου άρεσαν οι παίκτες που έδιναν τα πάντα για την ομάδα τους»
Για το ποιον πιτσιρικά του ΠΑΟΚ θα ήθελε να δει στην Εθνική: «Ο Τζανδάρης έχει κάνει άλματα όσο καιρό είμαι εδώ και, ναι, θα ήθελα να τον δω στην Εθνική όπως και όλα τα παιδιά που δουλεύουν σκληρά»
Για το ποιος παίκτης στην ομάδα έχει και το περισσότερο χιούμορ: «Ο Πόζογλου. Εμφανισιακά!! Χαχαχα…»
Για το πώς εξηγεί την μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ φέτος προς το καλύτερο με εντυπωσιακό τρόπο: «Εντυπωσιακό δεν θα το έλεγα, αλλά, ναι, έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Όσο για μένα, πάντα είμαι φτιαγμένος. Είναι καλά στον ΠΑΟΚ και αυτό φαίνεται, όπως θα φαινόταν στο γήπεδο και γενικά αν δεν ήμουν καλά»
Για την δουλειά που κάνει ο Αναστασιάδης στην ομάδα και τις διαφορές από τους προκατόχους του: «Δουλέψαμε καλά σίγουρα και με τον Γεωργιάδη όμως κ ο προπονητής φέτος έχει βάλει κάποια στάνταρ για να μπορεί η ομάδα να δουλεύει σοβαρά και επαγγελματικά.»
Για το αν υπάρχει «μούτρο» στα αποδυτήρια αλλά και ο πιο σοβαρός: «Δεν υπάρχουν τέτοια… άκρα στα αποδυτήρια!!»
Για το αν θα ήθελε το διώξιμο με “ποδήλατο” στον αέρα και τη μπάλα 78μ. ύψος να πάρει το όνομα “Τζαβελλιά;:« Κανονικά θα έπρεπε!! Τραγικό…»
Για το πώς ένιωσε όταν σκόραρε απέναντι στον Ολυμπιακό στην Τούμπα: «Ανατριχιάζω όποτε το βλέπω»
Για το ποια φράση επιλέγει: «Το είσαι ωραίος;» ή «πέσε λίγο» : «Και τα δυο…»
Για το αν είχε ξαναπαίξει στην καριέρα του ως κεντρικός αμυντικός: «Όχι δεν έχω παίξει. Ηθελα να παίξω, ήθελα να είμαι στην 11άδα του ΠΑΟΚ και γι αυτό προσπάθησα κι έβλεπα άλλους παίκτες για να μάθω τη θέση»
Για το πόσα ξοδεύει τον μήνα για ζελέ στο μαλλί και… τσίχλες: «Το ζελέ μου το φέρνει τσάμπα ένας φίλος μου από τη Γερμανία, άρα τη βγάζουμε τσάμπα!! Tην τσίχλα μου τη δίνει πάντα ο Βαλάντης ο φροντιστής για να περιορίζει τα νεύρα μου όπως λέει»
Για το σημαντικότερο ματς στην καριέρα του: «Το Ελλάδα – Ρωσία στο Euro 2012 που προκριθήκαμε στους 8»
Για το ποια πόλη περισσότερο του αρέσει. Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και γιατί; «H Θεσσαλονίκη. Είναι πιο ήρεμη και με βοηθάει να είμαι χαρούμενος.»
Για το πώς εμπνεύστηκε τις φράσεις «Είσαι ωραίος» και «πέσε λίγο»: «Όλοι χρησιμοποιούμε εκφράσεις στην καθημερινότητά μας. Με τα βίντεο έγιναν γνωστές και έμειναν και στην ομάδα και στον κόσμο»
Για το πώς αποφάσισε να ανοίξει την καφετέρια στην Αθήνα: «Ηθελα να κάνω επένδυση στην περιοχή που γεννήθηκα. Στο μαγαζί εργάζονται φίλοι μου. Χαίρομαι που πηγαίνει καλά κι έχουν δουλειά.»
Για την μουσική που ακούει: «Ελληνικά μόνο. Κυρίως Σφακιανάκη…»
Για το αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια και αν έκανε γιο θα ήθελε να τον δει ποδοσφαιριστή;: «Ναι, είναι όνειρό μου, έρχομαι να με αξιώσει ο Θεός να τα καταφέρω. Ποδόσφαιρο και οικογένεια είναι λίγο δύσκολο, βέβαια, και επειδή αφοσιώνομαι σε αυτό που κάνω, πιστεύω ότι θα με πάει λίγο πίσω.»
πρωτοσέλιδο
Διπλό με χαρακτήρα πρωταθλητή ο Δικέφαλος
Την 4η συνεχόμενη νίκη του, εντός και εκτός συνόρων, πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, για την 15η αγωνιστική της Super League 1, μετά τις επιτυχίες του απέναντι σε Αιγάλεω, Πανσερραϊκό και Φερεντσβάρος.
Ο Δικέφαλος μπορεί να αγχώθηκε, αλλά επικράτησε του Παναιτωλικού με 0-1, έχοντας «ήρωα» της τελευταίας στιγμής τον Καμαρά, ο οποίος σκόραρε στο 87’ με κεφαλιά. Ο Μαϊντέβατς έχασε πέναλτι στο 23’, που κέρδισε μετά από διπλό λάθος του Μιχαηλίδη.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με στόχο να κυριαρχήσει και μόλις στο 2′ έχασε την πρώτη του ευκαιρία. Ο Σορετίρε βρέθηκε σε θέση βολής πλάγια μέσα στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσάβες.Από το 10’ και μετά ο Παναιτωλικός ισορρόπησε και στο 14′ απείλησε με «κεραυνό» του Λαχούντ έξω από την περιοχή, που πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι!
Διπλό λάθος Μιχαηλίδη, χαμένο πέναλτι από τον Μαϊντέβατς
Ακολούθησε στο 15′ χλιαρό σουτ του Ότο που μπλόκαρε ο Τσάβες, ενώ στο 21’ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι μετά από λάθος και μαρκάρισμα του Μιχαηλίδη στον Μαϊντέβατς. Ο τελευταίος ανέλαβε την εκτέλεση στο 23’, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, χάνοντας μία χρυσή ευκαιρία για να βάλει τον Παναιτωλικό μπροστά στο σκορ.
Στο 27′ ο Σάστρε προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος με σουτ εκτός περιοχής, όμως, ο Τσάβες ήταν σε ετοιμότητα και στο 33′, έπειτα από νέο λάθος του Μιχαηλίδη, ο Παναιτωλικός άγγιξε το 1-0. Η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Έλληνα αμυντικού, στρώθηκε στον Λαχούντ στη μικρή περιοχή και χρειάστηκε η ψύχραιμη επέμβαση του Κοτάρσκι για να παραμείνει το σκορ ισόπαλο. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σουτ υπό καλές προϋποθέσεις του Μουργκ στο 43′, μετά από στρώσιμο του Σβαμπ, που δεν ανησύχησε τον Τσάβες. Ο Κωνσταντέλιας αντικατέστησε τον Μουργκ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με στόχο ο ΠΑΟΚ να γίνει πιο ουσιαστικός στις επιθέσεις του από τον άξονα. Η πρώτη τελική στην επανάληψη ήρθε στο 54′, με άστοχο σουτ του Σάστρε εκτός περιοχής, πριν στο 58′ ο Ότο χάσει σπουδαία ευκαιρία με πλασέ από την μικρή περιοχή.
Ο Κοτάρσκι «έσωσε» τον Καμαρά
Στο 60’ ο Παναιτωλικός απείλησε από μεγάλο λάθος του Καμαρά, ο οποίος προσπάθησε να γυρίσει προς τα πίσω, ο Λαχούντ βγήκε απέναντι από τον Κοτάρσκι, αλλά ο Κροάτης τον νίκησε. Η επόμενη αξιοσημείωτη φάση καταγράφηκε στο 78’, με γύρισμα του Ζίβκοβιτς στην καρδιά της περιοχής και επέμβαση του Τσάβες προ του επερχόμενου Τισουντάλι.
Ο Τσάβες είπε «όχι» σε σουτ του Ζίβκοβιτς
Δύο λεπτά αργότερα, ο Τσάβες έσωσε με το πόδι στην κλειστή του γωνία, μετά από σουτ του Ζίβκοβιτς και στην επόμενη φάση ο Καμαρά είδε σε κεφαλιά του τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από την εστία.
Λύτρωση στο 87’
Το πολυπόθητο γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε, τελικά, στο 87′. Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαντί Καμαρά με κεφαλιά ακριβείας έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Παναιτωλικού, γράφοντας το 0-1.
MVP
Ο Καμαρά έκρινε ακόμη ένα ματς του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν με κεφαλιά, μετά τα σημαντικά γκολ του κόντρα σε Ατρόμητο και Λεβαδειακό.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Τσακαλίδης δεν ήρθε αντιμέτωπος με κάποια δύσκολη φάση. Καταλόγισε στο 21’ χωρίς δεύτερη σκέψη το πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού για μαρκάρισμα του Μιχαηλίδη και έβγαλε συνολικά από το τσεπάκι του επτά κίτρινες.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναιτωλικός: Τσάβες, Μπακάκης (63’ Μαυρίας), Παντελάκης, Μαιντέβατς (63’ Λομόνακο), Πέρες, Λαχούντ (81’ Μπελεβώνης), Σιέλης, Μπουζούκης (63΄Λουίς), Τορεχόν, Στάγιτς, Λιάβας.
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (62’ Μπάμπα), Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Καμαρά, Σβαμπ (62’ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (46’ Κωνστσντέλιας), Σορετίρε (69’ Τισουντάλι), Τσάλοφ (62’ Σαμάτα).
πρωτοσέλιδο
“Έχουμε πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση”
Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:
«Είμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, έχουμε πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστούμε. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι προσπαθώντας να μείνουμε αισιόδοξοι και σε καλό επίπεδο. Να επανέλθουν παίκτες και μέρα με τη μέρα να επιστρέψει το γκρουπ που θα μας οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλουμε».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Παίξαμε με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα χάνοντας τρεις παίκτες, την ίδια στιγμή ο αντίπαλος είχε μία βδομάδα να δουλέψει. Είμαστε υπό συνεχή πίεση, δεν έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να προετοιμαστούμε σωστά, δεν έχουμε τη σωστή αντίδραση στο παιχνίδι. Είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε, γνωρίζοντας την κατάσταση».
Ποδόσφαιρο
Οι «κολώνες» και οι «απογοητεύσεις» στις πρώτες 26 αγωνιστικές
Η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό (αφήνουμε στην άκρη την αφαίρεση 7 βαθμών που του επιβλήθηκε πρωτόδικα αφού υπάρχει και η αυριανή εκδίκαση στην Εφέσεων). Το άρθρο εδώ
-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
