Επικαιρότητα
“Γύρισα σπίτι μου”
Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του. Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Οχτώ χρόνια στο εξωτερικό δεν έχουν ιδρώσει τα χέρια μου τόσο πολύ σε συνέντευξη Τύπου, ούτε η καρδιά μου να χτυπάει τόσο γρήγορα. Χαίρομαι που γυρίζω σπίτι μου, ήθελα να γίνω μέλος αυτής. Η ομάδα έχει θέσει βάσεις έξω από το γήπεδο αλλά και μέσα. Οι αλλαγές των ξένων είναι αξιόλογες, υπάρχει ο κορμός Ελλήνων και η ομάδα βγαίνει τρίτη. Θέλουμε να κάνουμε δυνατή προετοιμασία γιατί το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, με τον Αρη και την ΑΕΚ να είναι καλύτεροι. Οι ομάδες φτιάχνονται με την χημεία, όχι με τα λεφτά. Απαιτούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, στα εύκολα και στα δύσκολα. Το θέμα είναι τι γίνεται μετά τον ερχομό του Βασιλειάδη. Θέλω τον κόσμο δίπλα, θα βλέπουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Θα παλεύουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό”.
Για τις σκέψεις του μέχρι να συμφωνήσει: “Λειτούργησε η καρδιά, το ότι ήθελα να γυρίσω και να βοηθήσω γιατί έβλεπα πως η ομάδα μπήκε στο σωστό δρόμο. Επιτέλους αυτή η ομάδα δεν πρέπει να μην είναι αυτή που είναι, αλλά να κοιτάξουμε στα μάτια τις δύο μεγάλες ομάδες. Μπορεί το όνειρο μου να μην είναι εφικτό τώρα…. Είναι όμως θέμα χρόνου να γίνει. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα όνειρο, όχι μιζέρια… Αν σκεφτόμουν διαφορετικά, μπορεί τώρα να ήμουν αλλού. Θέλω όμως να είμαι εδώ”.
Για τον κόσμο: “Τα τελευταία τρία χρόνια τι θα μπορούσε να κάνει παραπάνω η ομάδα; Πέρυσι χάσαμε για ένα σουτ τον τελικό του Κυπέλλου. Αυτή η ομάδα με την υγεία που βγάζει γιατί φέτος πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, γιατί να μην παίξουμε έναν τελικό; Το να βλέπεις κόσμο να χαίρεται το ότι ήρθα στην ομάδα, αυτό λέει τα πάντα. Ο κόσμος θέλει να είναι πίσω από την ομάδα”.
Για το πόσο διαφορετικός έρχεται στον ΠΑΟΚ: “Είχα μαλλιά και τα έχασα… Τόσα χρόνια μαθαίνεις πράγματα στο εξωτερικό. Η ζωή εκτός Ελλάδας σε αλλάζει αλλά και ο γιος μου. Πιστεύω είμαι πιο ώριμος πλέον, αλλά έχω την ίδια τρέλα στο γήπεδο. Είναι παραπάνω στην ομάδα που αγαπάω”.
Για την συνέχεια: “Σκέφτομαι πως είμαι στην ομάδα που αγαπάω. Γιατί να μην μείνω για πάντα… Με αυτό το σκεπτικό έρχομαι”.
Για την τωρινή ομάδα: “Στην ομάδα υπάρχουν Ελληνες έμπειροι παίκτες. Είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα, θα έχουμε προσθήκες Αμερικανών και γιατί να μην κοιτάξουμε τους δύο αντιπάλους μας στα μάτια και γιατί όχι να τους κερδίσουμε. Με τον προπονητή είπαμε… πολλή δουλειά”.
Για το μήνυμα που είχε γράψει στο facebook “ελεύθερος παίκτης είμαι, πώς μεταφράζεται στα ρώσικα” και για το ότι θυσίασε πολλά λεφτά για να παίξει στον ΠΑΟΚ: “Δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Μετράει πως ήθελα να γυρίσω στην ομάδα. Αυτό που ήθελα, αυτό έγινε. Τι να πω για τον Σαββίδη; Αν έρθει, καλώς…”
Για την κατάστασή του: “Είμαι σε καλή κατάσταση. Ερχόμουν και έκανα προπονήσεις. Είμαι καλά και έχω κάνει και έξτρα εξετάσεις”.
Για τον Σούλη Μαρκόπουλο και για το ότι μένει για 7η σερί σεζόν: “Είναι καλό… Θα χρειαστούμε λίγα ματς για να είμαστε έτοιμοι. Και εγώ δεν θα έχω πρόβλημα”.
Για το ότι έχει πλέον πρόεδρο τον Πρέλεβιτς ενώ τον είχε προπονητή: “Τον Μπάνε τον έχω φωτογραφία σπίτι μου. Εχει βάλει την ομάδα σε σωστό δρόμο”.
Για την διαφορετική αντιμετώπιση του κόσμου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ: “Μέσα από τις εμφανίσεις μας, θέλουμε να γυρίσει ο κόσμος που είναι πιο πολύ ποδοσφαιρικός. Απαιτούμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας”.
Για την συνεργασία ΠΑΟΚ-Βασιλειάδη και το τι πρέπει να περιμένουμε από αυτήν, αλλά και για τους στόχους της ομάδας: “Θα με βοηθήσουν οι συμπαίκτες μου και εγώ θέλω να βοηθήσω από την εμπειρία που έχω από την Ευρώπη. Εχω περιθώρια να βελτιωθώ. Θέλουμε στην Ευρώπη να περάσουμε και τον δεύτερο γύρο. Φέτος δεν θα υπάρχουν εύκολα ματς στο πρωτάθλημα. Επειδή φέτος δεν θα υπάρχουν εύκολα ματς, ο κόσμος μπορεί να τα κάνει εύκολα βοηθώντας μας”.
Για την Εθνική: “Είναι η πιο πλήρης ομάδα των τελευταίων ετών. Εχουμε 12 ισάξιους παίκτες, έχουμε ευκαιρία για ένα μετάλλιο. Το θέμα είναι η χημεία της ομάδας”.
Για το αν λείπει το όραμα τίτλου: “Το θέμα είναι να μην φτάσουμε στον τελικό για να γεμίσει το γήπεδο και πριν είναι άδειο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας”.
Για το τι “κρατά” από τον ΠΑΟΚ όταν έπαιξε ξανά: “Κρατώ τις μεγάλες νίκες με Ολυμπιακό και Παναθηναικό, κρατώ τις καλές στιγμές και ελπίζω φέτος να τις ξαναδούμε”.
Για το τι περιμένει από την επιστροφή του και με το τι θα είναι ευχαριστημένος: “Αν η ομάδα κάνει το βήμα παραπάνω… Ονειρο μου να παίξω τελικό στο Κύπελλο, να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη”.
Επικαιρότητα
Στο νοσοκομείο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, επιδεινώθηκε η υγεία του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της χώρας τις τελευταίες ημέρες, καθώς παρουσίασε σοβαρή επιβάρυνση στην κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τη ρουμανική εφημερίδα ProSport.
Ο Μιρτσέα αντιμετώπισε έντονα προβλήματα υγείας προς το τέλος του 2025, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα. Ο 80χρονος ταλαιπωρήθηκε από έντονο κρυολόγημα, το οποίο επηρέασε αρνητικά την ήδη επιβαρυμένη καρδιακή του λειτουργία, και κρίθηκε αναγκαία να νοσηλευτεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.
Επικαιρότητα
Ανακοίνωση εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ: «Θέλουμε ανεξάρτητο και αυτάρκη ΑΣ, την καλύτερη λύση για την Τούμπα»
Ανακοίνωση με αφορμή το θέμα της Νέας Τούμπας, μέσω της οποίας ζητούν ανεξάρτητο ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκη, αλλά και την πιο σίγουρη και γρήγορη λύση για την ανέγερση του γηπέδου «που ήδη έχει καθυστερήσει», όπως τονίζουν, εξέδωσαν εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ (ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031# ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ), ΕΠΑΝΟΜΗ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ). Εξηγούν και γιατί έκαναν επίσκεψη στον Ερασιτέχνη τις προηγούμενες ημέρες.
Αναλυτικά το κείμενο: «Ως Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ που λειτουργούμε καθημερινά με γνώμωνα το καλό του Δικεφάλου και μόνο, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε (ελπίζουμε για τελευταία φορά) καθώς εν όψη των 100 ετών τα διοικητικά εσωπροβλήματα του οργανισμού δεν φαίνεται να καταλαγιάζουν (κάθε άλλο μάλλον) παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας να επικρατήσει η λογική, η ενότητα και η υγιείς σκέψη προς συμφέρουν του ΠΑΟΚ μας.
Χωρίς να μακρηγορούμε καθώς στις περιστάσεις που βιώνουμε μάλλον δεν αρμόζουν μανιφέστα αλλά λακωνικές τοποθετήσεις και δράση, αναφέρουμε τα εξής.
Μετά την προχθεσινή μας επίσκεψη στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, την διακοπή του διοικητικού συμβουλίου και την συνέχιση της διαδικασίας σήμερα Τέταρτη, πρέπει να δώσουμε στο σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ την αλήθεια από την δικιά μας πλευρά καθώς το μέλλον του οργανισμού και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν είναι θέμα όλων και όχι μόνο των οργανωμένων.
Πρώτον, όσον αφορά το περιεχόμενο της επίσκεψης μας και δεύτερον για την συνολική μας στάση και εμπλοκή στα διοικητικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.
Ο λόγος της επίσκεψης… απλός, “Κύριοι, με την δικιά μας στήριξη παραμείνατε 15μελες μετά την παραίτηση Κατσαρή και δεν ακολουθήσατε όλοι τον ίδιο δρόμο.”
Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι, οι λόγοι της στήριξης μας από την αρχή μέχρι σήμερα παραμένουν ίδιοι.
1. Ανεξάρτητος ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκης,
2. Την πιο σίγουρη και την πιο γρήγορη λύση για την ανέγερση της νέας Τούμπας που ήδη έχει καθυστερήσει πολύ να δωθεί στον λαό του ΠΑΟΚ.
Και από ότι φαίνεται, ούτε γρήγοροι, ούτε σίγουροι, ούτε ανεξάρτητοι σταθήκατε.
Επιθυμία λοιπόν του κόσμου που σας στήριξε είναι να δωθούν ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα και λύσεις οι οποίες υποστηρίζονται από συμπαγής απόψεις και όχι αβάσιμες τεκμηριώσεις και κομφούζιο καθυστερήσεων για το τι πραγματικά συμβαίνει με την κληρονομιά του συλλόγου μας.
Υγ1
Επειδή πολλοί καλοθελητές διαιωνίζουν ανυπόστατες καταστάσεις, πρώτοι δηλώνουμε πως δεν έχουμε σκοπό να οδηγήσουμε αλλά ούτε και να οδηγηθούμε σε καμία κόντρα και καμία πόλωση με κανέναν συνοπαδό μας για διοικητικά τερτίπια. Όσο και αν ασχολούμαστε με τα κοινά, το πεδίο και η θέση των Οπαδών είναι στους δρόμους και στα Πέταλα, εκεί που τα πράγματα ζορίζουν και μόνο σαν ένα έρχονται οι νίκες.
Υγ2
Επίσης στο κλίμα ενότητας που παροτρύνουμε και διαλέγουμε εξ αρχής να ακολουθήσουμε αποφασίσαμε να μην ανακοινώσουμε δημόσια τους λόγους που είμαστε κάθετα απέναντι στην εμπλοκή Τσαλόπουλου-Χατζόπουλου στην επόμενη μέρα του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ποιες συγκεκριμένες κινήσεις τους, συναντήσεις τους και τοποθετήσεις τους είναι αυτές που τους θέτουν εκτός κάδρου για εμάς είμαστε πάντα διαθέσιμοι…
Υγ4
Εμείς είμαστε μόνο Π.Α.Ο.Κ.
Μόνο τα 4 γράμματα έχουν σημασία για εμάς και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι πάνω απο αυτά τα ιερά γράμματα.
Μετά τιμής,
ΣΦ ΠΑΟΚ
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031#
ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ) , ΕΠΑΝΟΜΗ
ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ,
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ».
Επικαιρότητα
Συγκλονισμένος και ο Αντρέ με την απώλεια του Ζότα
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια με ανάρτηση του στα social media εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα που έχασε όπως και ο αδελφός του την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. «Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
