Επικαιρότητα
Φιλότιμος αλλά και… μπερδεμένος
Κανείς δεν μπορεί να κακίσει τους παίκτες που έπαιξαν απέναντι στην Ξάνθη ότι ήταν “ψιλωμένοι” από την εντυπωσιακή νίκη απέναντι στην Μπρόντμπι.
Όπως κανείς δεν μπορεί να πει ότι ήταν άναρχοι στο παιχνίδι τους. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι χθες ο ΠΑΟΚ πλήρωσε δυο σημαντικές απουσίες που δεν ήταν αποτέλεσμα του rotation. Ο Δημήτρης Πέλκας έχοντας υποστεί θλάση ήταν ξεκάθαρο ότι έλειψε χθες από τον ΠΑΟΚ αφού δεν είδαμε κάθετη μπαλιά ούτε ατομική προσπάθεια που θα μπορούσε να δώσει στον ΠΑΟΚ πλεονέκτημα σε κάποια επίθεση. Παράλληλα και ο Έργκους Κάτσε δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο και φάνηκε η απουσία του.
Δυο σημαντικές απουσίες από την χθεσινή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Εκτός όμως από αυτό θεωρώ ότι και το rotation του Τούντορ δεν του βγήκε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έκανε επιλογές που δεν είχαν λογική βάση. Ήταν και άτυχος στον τραυματισμό του Τσίμιροτ που υπέστη θλάση θα απουσιάσει για δυο εβδομάδες τουλάχιστον. Αν πιθανώς μπορούμε να χρεώσουμε ως λάθος επιλογή τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι ότι άφησε και τον Κωνσταντινίδη αλλά και τον Κίτσιου στο ξεκίνημα του αγώνα εκτός ενδεκάδας. Το διόρθωσε το λάθος του φυσικά στο δεύτερο μέρος αλλά τότε ήταν πιθανώς αργά αφού η Ξάνθη έχοντας και το ψυχολογικό προβάδισμα είχε κλειστεί καλά πίσω. Είναι δεδομένο ότι τα πολλά νέα πρόσωπα… μπέρδεψαν τον ΠΑΟΚ κάτι άλλωστε που παραδέχθηκαν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.
Για παράδειγμα μετά το τέλος του αγώνα ο Λέοβατς ζήτησε… συγνώμη για την εμφάνιση του και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα δουν το καλό του πρόσωπο. «Με τα παιδιά αυτά έχουμε κάνει ελάχιστες προπονήσεις μαζί» σχολίασε ο Κωνσταντινίδης και είχε απόλυτο δίκιο. Άλλωστε ο Σάμπο στο πρώτο ημίωρο και στις αρχές του δευτέρου μέρους φαινόταν ότι δεν ήξερε που πατούσε όχι γιατί είναι κακός ποδοσφαιριστής αλλά γιατί πολύ απλά ακόμη δεν ξέρει τους συμπαίκτες του. Αμυντικά ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε και αυτό είναι θετικό. Αλλά το αποτέλεσμα μετρά και το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για τον ΠΑΟΚ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να προκαλέσει πανικό και προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας. Τουλάχιστον ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα και αυτό είναι ένα καλό σημάδι για τη συνέχεια.
Επικαιρότητα
Οι ευχές της ΠΑΕ στον εορτάζοντα Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει τα 66α του γενέθλια και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Πρόεδρό της, Ιβάν Σαββίδη, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και συνεχείς επιτυχίες.
Στον άνθρωπο που με την αφοσίωσή και την προσήλωσή του έχει οδηγήσει την ομάδα σε ανεπανάληπτες κορυφές, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με δύναμη και αφοσίωση, τηρώντας απαρέγκλιτα την υπόσχεση να φέρνει τελικά «τη χαρά στην Τούμπα».
Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται!
Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να ζεις κάθε στιγμή με πάθος και να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν.
Χρόνια πολλά!
Επικαιρότητα
Διέκοπη στο 57′ το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τα θύματα των Τεμπών με πρωτοβουλία παικτών – διαιτητών

Διεκόπη η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο 57ο λεπτό για τα θύματα των Τεμπών.
Με πρωτοβουλία των παικτών και της διαιτητικής ομάδας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος διέκοψε στο 57ο λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.
Επικαιρότητα
«Από τους 10 βαθμούς Κελσίου στους -8»

Άσχημες θα είναι οι καιρικές συνθήκες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα στο Βουκουρέστι για τη ρεβάνς των play offs του Europa League και μάλιστα, οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο για «θερμικό σοκ».
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ρουμανική ιστοσελίδα, prosport, το θερμικό σοκ, που θα υποστούν οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς για την FCSB οι συνθήκες δεν θα είναι κάτι περίεργο. Οι παίκτες της έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες, με το γήπεδο να είναι καλυμμένο με χιόνι και υπό συνεχιζόμενη χιονόπτωση. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι με την Μπουζάου, η θερμοκρασία ήταν στους -3 βαθμούς Κελσίου, με αίσθηση -8, όση ακριβώς αναμένεται και για την ώρα του αγώνα με τον Δικέφαλο.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μετά από ερώτηση, που έγινε σε μετεωρολόγους, ο συνθήκες θα είναι πολύ κρύες. Η προσαρμογή του οργανισμού των αθλητών σε συνθήκες απόδοσης θα είναι σημαντική πρόκληση. Στην καλύτερη περίπτωση, αναμένονται -8 βαθμοί Κελσίου, αλλά αν ο άνεμος παραμείνει γύρω από 40-45 χλμ/ώρα, η αίσθηση θα είναι -10 βαθμοί ή και πιο χαμηλά.
«Βρισκόμαστε σε κίτρινη προειδοποίηση για κρύο και χιονοθύελλα. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν άφθονες στην περιοχή της Πρωτεύουσας και σε αυτή την γωνιά της χώρας, τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τετάρτης, αλλά πρέπει να περιμένουμε να συνεχιστούν και την Πέμπτη, την ημέρα του αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά η μετεωρολόγος. «Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ένα θερμικό σοκ για τους παίκτες της ελληνικής ομάδας», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο1 έτος ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά