Επικαιρότητα
Εύκολα και ξεκούραστα πριν τον τελικό
Είναι πολύ σημαντικό σε μια διαδικασία έξι αγώνων που γίνονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχεις την δυνατότητα να παίρνεις μια εύκολη νίκη και κυρίως ξεκούραστα. Αυτό ακριβώς συνέβη χθες στην άδεια Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ που ετοιμάζεται για το πολύ σημαντικό ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή, δεν χρειάστηκε να φορτσάρει χθες απέναντι στον Πανιώνιο. Γιατί να το κάνει άλλωστε αφού από το 25′ της αναμέτρησης ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0 απέναντι σε μια ομάδα “σκασμένη” και “άδεια” από ψυχολογία και σωματικές δυνάμεις. Με τον Αθανασιάδη να φτάνει τα 101 γκολ πλέον και αυτό δεν πρέπει να το προσπεράσουμε. Μακάρι να έρθει η στιγμή που ένα γκολ του θα κρίνει τίτλο.
Έτσι έχοντας “κλειδώσει” από νωρίς την υπόθεση νίκη, ο ΠΑΟΚ απλά επιζήτησε ένα μεγάλο σκορ έτσι ώστε να έχει το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας στη μάχη της πρωτιάς. Είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει και άλλα γκολ ακόμη και στο δεύτερο μέρος όπου ο ρυθμός έπεσε. Η ουσία είναι οτι τα λάθη που έγιναν στην Νέα Σμύρνη χθες ο ΠΑΟΚ τα περιόρισε, ο Ιβιτς είδε τους παίκτες του να παίζουν καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος και κάποιους άλλους να παίρνουν ανάσες -όπως οι Κίτσιου-Τζαβέλλας) ενόψει του αγώνα της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ε
Eκεί που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επιστρέφει ο Κάτσε αλλά και ο Χαρίσης και επομένως οι επιλογές για το νευραλγικό χώρο του κέντρου θα είναι περισσότερες για τον Σέρβο τεχνικό. Πήρε ρυθμό για ένα ημίχρονο ο Μπερμπάτοφ και ανάσες ο Ροντρίγκες έστω και για είκοσι λεπτά που όμως στο σημείο που βρισκόμαστε είναι σημαντικό. Χθες ο ΠΑΟΚ ξεχρέωσε και με την τιμωρία της Τούμπας για φέτος.
Μπορεί να την πέρασε χωρίς απώλειες αφού κέρδισε και τους τρεις αγώνες που έδωσε μπροστά στα τσιμέντα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει και του χρόνου να δούμε μια τέτοια εικόνα για πολλούς και διαφόρους λόγους. Πλέον σε λιγότερο από μια εβδομάδα, επιστρέφει για τελευταία φορά φέτος στην Τούμπα, με τον κόσμο όμως στο πλευρό του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αλλά πρώτα προηγείται η ΑΕΚ. Ο φρέσκος και σοβαρός ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτε απέναντι στην ΑΕΚ και με αυτη τη νοοτροπία θα πρέπει να κατέβει στην Αθήνα. Αλλωστε πρωτοπόρος είναι καλείται να το αποδείξει στην Αθήνα και πρέπει να το κάνει.
Επικαιρότητα
ΠΑΟΚ και τηλεοπτικά: αποκλειστικά απόφαση Σαββίδη

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να διαπραγματευτεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφού το συμβόλαιο με την NOVA έχει ολοκληρωθεί. Την όποια διαπραγμάτευση θα κάνει αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζοντας πως τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι ένα ισχυρό έσοδο για την ομάδα. Δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να στρέφεται στη λύση του… δικού του καναλιού δηλαδή του OPEN δεν επιβεβαιώνονται και εδώ πρέπει να βάλουμε και έναν αστερίσκο: δεν αποκλείεται να είναι και ένα μέτρο πίεσης ώστε μια από τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ανεβάσουν την προσφορά και να ικανοποιήσουν τα «θέλω» της ΠΑΕ. Πριν από μερικά χρόνια ο ΠΑΟΚ πρωτοπόρησε και έδειξε τους εντός έδρας αγώνες του από το PAOK TV αλλά προφανώς η απόφαση του να «επιστρέψει» σε συνδρομητικό κανάλι έδειξε πως τα έσοδα δεν ήταν τα προσδοκόμενα. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη του θέματος και ίσως να υπάρξει πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Πέρσι τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα έδειξε η NOVA.
Επικαιρότητα
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο Κωνσταντίνου.

Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου.
Υπενθυμίζεται πως ο Νάσος Κωνσταντίνου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση οπαδών αμέσως μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2017.
Επικαιρότητα
Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.
Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.
Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά