Connect with us

Επικαιρότητα

Αναστασιάδης: «Κάναμε ένα βήμα τίποτα παραπάνω»

paokrevolution

Published

on

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 2-1 στο Φάληρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μακεδόνα τεχνικού:

“Συνέχεια σαν ομάδα ψάχναμε δικαιολογίες για να χάσουμε. Πλέον αυτές τις δικαιολογίες τις πετάξαμε, παρόλο που έγιναν κάποια πράγματα που δεν αξίζει να συζητηθούν. Χρειάστηκε τακτική, ψυχή, αλλά και ότι ξεχάσαμε τις δικαιολογίες. Αντιμετωπίσαμε τα πάντα χωρίς να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία”.

Advertisement
Advertisement

“Από την αρχή είπα ότι ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να πάει για το πρωτάθλημα, όπως αναγκασμένος είναι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Σήμερα κάναμε μόνο ένα βήμα. Όχι το τελευταίο βήμα. Κάθε μέρα παρακαλάω την Παναγιά για να μην τρελαθώ. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Πρέπει την Κυριακή να πάμε στην Ξάνθη με τα προβλήματά μας. Τέλειωσε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Είναι πιο δύσκολο να τους πείσεις (τους παίκτες) ότι κόντρα στην Ξάνθη πρέπει να είναι καλύτεροι οι παίκτες απ` ότι με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι ο πρωταθλητισμός. Αυτό προσπαθούμε να δουλέψουμε μέσα στα αποδυτήρια και έχουμε πολύ δουλειά ακόμη”.

“Ο Σαλπιγγίδης από τότε με εμένα έχει κάνει πρωταθλητισμό. Έχει πάρει ευρωπαϊκό. Είναι εύκολο να κυνηγήσεις έναν τέτοιο παίκτη, με τέτοιο ήθος. Αλλά εμείς στην Ελλάδα τα δέντρα τα πετροβολάμε”.

“Ο Τζαβέλλας βγήκε αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι και ζήτησε άδεια για ψυχολογικούς λόγους να δει τον προσωπικό του γιατρό. Ο δικός του γιατρός δεν έκανε τίποτα, ο δικός μας γιατρός τα έκανε όλα. Εμείς έχουμε το καλύτερο ιατρικό τιμ, έρχονται παίκτες από άλλους συλλόγους να εξεταστούν. Ο Τζαβέλλας δεν ήταν έτοιμος και αν μας πει ότι είναι έτοιμος με την Ξάνθη θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ τον Τζαβέλλα τον καλύπτω, αλλά μένει ακάλυπτος ο γιατρός μας. Αυτός ο άνθρωπος που έκανε πενήντα χειρουργεία το μήνα, πλέον λόγω του ΠΑΟΚ κάνει πέντε. Χάνει χρόνο και χρήμα. Αυτόν τον άνθρωπο, τον γιατρό μας, πρέπει να τον ευχαριστούμε. Για τους συνεργάτες μου δεν μπορεί να πει κανείς κουβέντα. Εγώ έχω μαζί μου ότι καλύτερο υπάρχει. (Ο Σκόνδρας) Έχει όντως πρόβλημα, δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι ενόψει Ξάνθης”.

“Ο Ολυμπιακός έχει περίπου τα ίδια αγωνιστικά προβλήματα με εμάς, με συνεχόμενους αγώνες όπως και εμείς. Όταν έχεις τέτοιο αγωνιστικό πρόγραμμα είναι προτιμότερο τα δύσκολα μας να τα έχεις εκτός έδρας. Εμείς χάσαμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπως έχασε σήμερα ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε να χάσει τίποτα. Εμείς σήμερα δεν είχαμε να χάσουμε, ακόμη και αν παίρναμε μία ισοπαλία, άσχετα αν, τελικά, πήραμε το 100% αυτών που θέλουμε. Όπως θα είναι δύσκολο το παιχνίδι για εμάς στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό. Εγώ και οι παίκτες μου ευχόμαστε να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Είμαστε μακριά από τους ανεγκέφαλους. Είμαστε με την ελληνική ομάδα, ούτε με Σουηδούς, ούτε με Αυστραλούς”.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

Στο νοσοκομείο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, επιδεινώθηκε η υγεία του

paokrevolution

Published

on

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της χώρας τις τελευταίες ημέρες, καθώς παρουσίασε σοβαρή επιβάρυνση στην κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τη ρουμανική εφημερίδα ProSport.

Ο Μιρτσέα αντιμετώπισε έντονα προβλήματα υγείας προς το τέλος του 2025, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα. Ο 80χρονος ταλαιπωρήθηκε από έντονο κρυολόγημα, το οποίο επηρέασε αρνητικά την ήδη επιβαρυμένη καρδιακή του λειτουργία, και κρίθηκε αναγκαία να νοσηλευτεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ: «Θέλουμε ανεξάρτητο και αυτάρκη ΑΣ, την καλύτερη λύση για την Τούμπα»

paokrevolution

Published

on

Ανακοίνωση με αφορμή το θέμα της Νέας Τούμπας, μέσω της οποίας ζητούν ανεξάρτητο ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκη, αλλά και την πιο σίγουρη και γρήγορη λύση για την ανέγερση του γηπέδου «που ήδη έχει καθυστερήσει», όπως τονίζουν, εξέδωσαν εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ (ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031# ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ), ΕΠΑΝΟΜΗ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ). Εξηγούν και γιατί έκαναν επίσκεψη στον Ερασιτέχνη τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά το κείμενο: «Ως Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ που λειτουργούμε καθημερινά με γνώμωνα το καλό του Δικεφάλου και μόνο, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε (ελπίζουμε για τελευταία φορά) καθώς εν όψη των 100 ετών τα διοικητικά εσωπροβλήματα του οργανισμού δεν φαίνεται να καταλαγιάζουν (κάθε άλλο μάλλον) παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας να επικρατήσει η λογική, η ενότητα και η υγιείς σκέψη προς συμφέρουν του ΠΑΟΚ μας.

Χωρίς να μακρηγορούμε καθώς στις περιστάσεις που βιώνουμε μάλλον δεν αρμόζουν μανιφέστα αλλά λακωνικές τοποθετήσεις και δράση, αναφέρουμε τα εξής.

Μετά την προχθεσινή μας επίσκεψη στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, την διακοπή του διοικητικού συμβουλίου και την συνέχιση της διαδικασίας σήμερα Τέταρτη, πρέπει να δώσουμε στο σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ την αλήθεια από την δικιά μας πλευρά καθώς το μέλλον του οργανισμού και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν είναι θέμα όλων και όχι μόνο των οργανωμένων.

Advertisement
Advertisement

Πρώτον, όσον αφορά το περιεχόμενο της επίσκεψης μας και δεύτερον για την συνολική μας στάση και εμπλοκή στα διοικητικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος της επίσκεψης… απλός, “Κύριοι, με την δικιά μας στήριξη παραμείνατε 15μελες μετά την παραίτηση Κατσαρή και δεν ακολουθήσατε όλοι τον ίδιο δρόμο.”

Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι, οι λόγοι της στήριξης μας από την αρχή μέχρι σήμερα παραμένουν ίδιοι.

1. Ανεξάρτητος ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκης,

Advertisement
Advertisement

2. Την πιο σίγουρη και την πιο γρήγορη λύση για την ανέγερση της νέας Τούμπας που ήδη έχει καθυστερήσει πολύ να δωθεί στον λαό του ΠΑΟΚ.

Και από ότι φαίνεται, ούτε γρήγοροι, ούτε σίγουροι, ούτε ανεξάρτητοι σταθήκατε.

Επιθυμία λοιπόν του κόσμου που σας στήριξε είναι να δωθούν ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα και λύσεις οι οποίες υποστηρίζονται από συμπαγής απόψεις και όχι αβάσιμες τεκμηριώσεις και κομφούζιο καθυστερήσεων για το τι πραγματικά συμβαίνει με την κληρονομιά του συλλόγου μας.

Υγ1

Advertisement
Advertisement

Επειδή πολλοί καλοθελητές διαιωνίζουν ανυπόστατες καταστάσεις, πρώτοι δηλώνουμε πως δεν έχουμε σκοπό να οδηγήσουμε αλλά ούτε και να οδηγηθούμε σε καμία κόντρα και καμία πόλωση με κανέναν συνοπαδό μας για διοικητικά τερτίπια. Όσο και αν ασχολούμαστε με τα κοινά, το πεδίο και η θέση των Οπαδών είναι στους δρόμους και στα Πέταλα, εκεί που τα πράγματα ζορίζουν και μόνο σαν ένα έρχονται οι νίκες.

Υγ2

Επίσης στο κλίμα ενότητας που παροτρύνουμε και διαλέγουμε εξ αρχής να ακολουθήσουμε αποφασίσαμε να μην ανακοινώσουμε δημόσια τους λόγους που είμαστε κάθετα απέναντι στην εμπλοκή Τσαλόπουλου-Χατζόπουλου στην επόμενη μέρα του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ποιες συγκεκριμένες κινήσεις τους, συναντήσεις τους και τοποθετήσεις τους είναι αυτές που τους θέτουν εκτός κάδρου για εμάς είμαστε πάντα διαθέσιμοι…

Υγ4

Advertisement
Advertisement

Εμείς είμαστε μόνο Π.Α.Ο.Κ.

Μόνο τα 4 γράμματα έχουν σημασία για εμάς και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι πάνω απο αυτά τα ιερά γράμματα.

Μετά τιμής,

ΣΦ ΠΑΟΚ

Advertisement
Advertisement

ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031#

ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ) , ΕΠΑΝΟΜΗ

ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ,

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ».

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Συγκλονισμένος και ο Αντρέ με την απώλεια του Ζότα

paokrevolution

Published

on

 

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια με ανάρτηση του στα social media εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα που έχασε όπως και ο αδελφός του την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. «Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Continue Reading

Τάσεις