Επικαιρότητα
Τούντορ: «Έχουμε ακόμη επτά ημέρες για να δουλέψουμε»
Προβληματισμένος από την εικόνα, αισιόδοξος για την συνέχεια εμφανίστηκε μετά το τέλος της ήττας με 2-1 από τη Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ ο Ιγκόρ Τούντορ. Μιλώντας για το παιχνίδι, ο Κροάτης προπονητής τόνισε:
«Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχουμε να δουλέψουμε μία ακόμη εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι κάναμε κάτι λάθος σε τακτικό επίπεδο, αν και πρέπει να βελτιώσουμε και σε αυτό τον τομέα κάποια πράγματα, αλλά ήμασταν πίσω σε φυσική κατάσταση. Αυτό είναι το θέμα που πρέπει να βελτιώσουμε αυτή την εποχή, αλλά θα πρέπει να πω ότι η Λοκομοτίβα είναι καλή ομάδα και εάν δεν παίξεις καλά με κάθε ομάδα θα έχεις προβλήματα. Πάντα μετά από μία ήττα και ένα παιχνίδι έχεις σκέψεις για να αλλάξεις ορισμένα πράγματα, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι έτσι. Αυτό που μετρά για μένα είναι ότι θα έχουμε επτά ημέρες ακόμη για να δουλέψουμε».
Για τις επιλογές που έχει: «Σήμερα δημιουργήσαμε 5-6 κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις κάνουμε γκολ. Αυτό είναι το ρόστερ, αλλά δεν είναι λογικό να έχεις παίκτες που έχουν μόνο 10 μέρες στα πόδια τους. Ήταν και δικό μου θέμα επιλογής, θα μπορούσα να βάλω πιο νωρίς παιδιά όπως ο Μυστακίδης και ο Χαρίσης, αλλά ήθελα να έχω μέσα και παίκτες με περισσότερη ποιότητα και εμπειρία».
Για Λούκας και Περέιρα: «Αυτό το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σχέση με την φιλοσοφία μου και αυτό που πιστεύω για τους δύο ποδοσφαιριστές».
Για την Λοκομοτίβ: «Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό. Νομίζω ότι ήταν κοντά στο μάξιμουμ της ποιότητάς τους, εμείς ούτε καν το πλησιάσαμε, οπότε νομίζω ότι η εικόνα θα είναι πολύ διαφορετική η εικόνα».
Για την αμυντική παρουσία της ομάδας: «Θα μπορούσα να ξεκινήσω Μαντούρο και Χαρίση που ήταν καλύτεροι από φυσική κατάσταση, αλλά επέλεξα να ξεκινήσω Τζιόλη και Κάτσε για να υπάρχει περισσότερη ποιότητα. Είδα μερικά πράγματα, θα περίμενα όμως την ομάδα μου να είναι πιο φρέσκια. Ίσως έχει σημασία και το γεγονός ότι ήμασταν στην Ολλανδία με 20 βαθμούς θερμοκρασία και ήρθαμε εδώ που τα πράγματα ήταν διαφορετικά».
Επικαιρότητα
Διέκοπη στο 57′ το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τα θύματα των Τεμπών με πρωτοβουλία παικτών – διαιτητών

Διεκόπη η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο 57ο λεπτό για τα θύματα των Τεμπών.
Με πρωτοβουλία των παικτών και της διαιτητικής ομάδας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος διέκοψε στο 57ο λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.
Επικαιρότητα
«Από τους 10 βαθμούς Κελσίου στους -8»

Άσχημες θα είναι οι καιρικές συνθήκες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα στο Βουκουρέστι για τη ρεβάνς των play offs του Europa League και μάλιστα, οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο για «θερμικό σοκ».
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ρουμανική ιστοσελίδα, prosport, το θερμικό σοκ, που θα υποστούν οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς για την FCSB οι συνθήκες δεν θα είναι κάτι περίεργο. Οι παίκτες της έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες, με το γήπεδο να είναι καλυμμένο με χιόνι και υπό συνεχιζόμενη χιονόπτωση. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι με την Μπουζάου, η θερμοκρασία ήταν στους -3 βαθμούς Κελσίου, με αίσθηση -8, όση ακριβώς αναμένεται και για την ώρα του αγώνα με τον Δικέφαλο.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μετά από ερώτηση, που έγινε σε μετεωρολόγους, ο συνθήκες θα είναι πολύ κρύες. Η προσαρμογή του οργανισμού των αθλητών σε συνθήκες απόδοσης θα είναι σημαντική πρόκληση. Στην καλύτερη περίπτωση, αναμένονται -8 βαθμοί Κελσίου, αλλά αν ο άνεμος παραμείνει γύρω από 40-45 χλμ/ώρα, η αίσθηση θα είναι -10 βαθμοί ή και πιο χαμηλά.
«Βρισκόμαστε σε κίτρινη προειδοποίηση για κρύο και χιονοθύελλα. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν άφθονες στην περιοχή της Πρωτεύουσας και σε αυτή την γωνιά της χώρας, τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τετάρτης, αλλά πρέπει να περιμένουμε να συνεχιστούν και την Πέμπτη, την ημέρα του αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά η μετεωρολόγος. «Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ένα θερμικό σοκ για τους παίκτες της ελληνικής ομάδας», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.
Επικαιρότητα
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Στο Βουκουρέστι με ασφάλεια”

Οι συστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω paokfc.gr σε όλους τους φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στο Βουκουρέστι για τον επαναληπτικό κόντρα στην FCSB.
Ο καιρός δεν θα αποτελέσει σύμμαχο στους φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στη Ρουμανία για το μεγάλο παιχνίδι. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εφιστά την προσοχή στους εκδρομείς, ειδικά σε όσους ταξιδέψουν οδικώς για Βουκουρέστι, καθώς είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα στο ταξίδι τους, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την Ρουμανία και τη Βουλγαρία.
Οι εκδρομείς που θα ταξιδέψουν οδικώς λοιπόν θα πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για ταξίδι υπό χιονόπτωση. Θα πρέπει όλοι να έχουν είτε οχήματα με χιονολάστιχα, είτε να έχουν μαζί τους αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες, καθώς ενδεχομένως σε σημεία να είναι υποχρεωτική η χρήση τους και να μην τους επιτραπεί να συνεχίσουν την πορεία τους.
Επίσης, καλό θα είναι όσοι ταξιδεύουν οδικώς να έχουν στο αυτοκίνητο τρόφιμα και νερό, ώστε να είναι έτοιμοι για ενδεχόμενο αποκλεισμό.
Η πρόγνωση του καιρού δείχνει ότι η αναμέτρηση κόντρα στην FCSB θα διεξαχθεί σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός, οπότε συστήνεται να έχετε μαζί σας κατάλληλα ρούχα για να αντιμετωπίσετε το κρύο.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο1 έτος ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά