Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Θα δώσω τη ζωή μου για να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ»

paokrevolution

Published

on

 

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και μίλησε για την περσινή ονειρική χρονιά με τον Δικέφαλο με την κατάκτηση του νταμπλ, το όνειρό με τον σύλλογο, την πιο δυνατή στιγμή του στην Τούμπα, ενώ εξήγησε τους λόγους που η ομάδα δεν απέδωσε τα ίδια σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι στην Ανδαλουσία και τα πράγματα είναι καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Πραγματικά ήταν μια συναισθηματική μέρα η χθεσινή για μένα. Δεν μου αρέσει που είμαι κλεισμένος στο σπίτι και δεν μπορώ να υπερασπιστώ αυτά που θέλω στο γήπεδο. Πέρυσι κάναμε κάτι σπέσιαλ. Δουλέψαμε δυο σερί χρόνια με τον κ. Λουτσέσκου, με τον ίδιο κορμό παικτών, είχαμε την ίδια μεθοδολογία και ήταν μια φανταστική χρονιά για όλους μας η περσινή. Το κλειδί ήταν ότι δώσαμε περισσότερο από το 100% σε πολλά παιχνίδια σε σχέση με φέτος που δεν ακολουθήσαμε την ίδια νοοτροπία και προσπαθούσαμε να τη βρούμε σε κάποια ματς. Η ηρεμία είναι το καλύτερο μου στοιχείο. Είμαι ήρεμος σε δύσκολες στιγμές και όταν ο κόσμος χάνει τον έλεγχο των συναισθημάτων με βοηθάει ώστε να δίνω περισσότερα πράγματα στο γήπεδο».

Advertisement
Advertisement

Για το ποια είναι η πιο δυνατή σου στιγμή στον ΠΑΟΚ:

«Η πιο δυνατή στιγμή μου στον ΠΑΟΚ είναι όταν βρέθηκε η κόρη μου στην Τούμπα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Της άρεσε η τρέλα του κόσμου παρότι ήταν μικρή σε ηλικία. Ήταν πολύ σπουδαίο για μένα γιατί μπόρεσα να μοιραστώ μαζί της μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα και ήθελα να τις δείξω πως ζω εγώ το ποδόσφαιρο».

Για το ποιος στόχος με τον ΠΑΟΚ παραμένει ανεκπλήρωτος:

«Όνειρο μου στον ΠΑΟΚ είναι να παίξω μαζί του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε γι΄ αυτό ήρθα στον σύλλογο. Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα και θα δώσω και τη ζωή μου για να εκπληρώσω αυτό το όνειρο. Αν δεν γίνει, δεν θα φύγω».

Advertisement
Advertisement

Για το πώς θα είναι η ομάδα όταν επιστρέψει μετά από καιρό στο γήπεδο:

«Ελπίζω να πάμε βήμα, βήμα για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Δεν ξέρω πώς θα είμαστε όταν αρχίσουν πάλι τα ματς, αλλά εγώ ανυπομονώ να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους».

Για το τι δεν έκανε ο ΠΑΟΚ φέτος σε σχέση με πέρυσι:

«Δεν είχαμε την ηρεμία που είχαμε πέρυσι. Συμβαίνουν αυτά, παίκτες να χάνουν την αυτοπεποίθησή τους και δεν γίνεται ένας ποδοσφαιριστής να παίζει στο ίδιο επίπεδο επί τρία συνεχόμενα χρόνια. Αυτό που θέλω να πω είναι να υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους νεαρούς παίκτες. Αυτή τη χρονιά όλο το κλαμπ είχε πολύ άγχος και μια νευρικότητα και ήταν εντονότερα όταν ήρθαν τα πρώτα λάθη και σημαδεύτηκαν κάποιοι παίκτες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν το μυαλό τους».

Advertisement
Advertisement

Για το ποιους νεαρούς παίκτες ξεχωρίζει:

«Ο Μιχαηλίδης, ο Λάμπρου και ο Μιχάι. Όσον αφορά τον Μιχαηλίδη, θα πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Επειδή ο χρόνος θα είναι περιορισμένος στον ΠΑΟΚ λόγω της ηλικίας του, θα έχει πολύ άγχος στο γήπεδο και θα πρέπει όλο το κλαμπ να τον στηρίξει, όπως και ο κόσμος. Αν το παιδί υποστηριχθεί σε 2-3 χρόνια θα είναι πρωταγωνιστής, όπως και τα άλλα δυο παιδιά που ανέφερα προηγουμένως».

Για το πότε θα είσαι έτοιμος να αγωνιστεί:

«Θα κάνω προπόνηση στο γήπεδο όλο τον Μάιο κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τον Ιούνιο θα είμαι στη διάθεση του προπονητή μου».

Advertisement
Advertisement

Για το ποιους παίκτες είχες ινδάλματα;

«Οι Πουγιόλ και Μαλντίνι. Μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας τους και η ηρεμία που έβγαζαν στο γήπεδο. Το ίδιο ισχύει και με τον Τότι».

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ποδόσφαιρο

Επιστρέφει ο Καμαρά, δεν παίζει ο Οζντόεφ

paokrevolution

Published

on

 

Ο Οζντόεφ προς το τέλος του αγώνα είδε την κίτρινη κάρτα και αυτή ήταν η 3η στα πλέι οφ! Αυτομάτως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο ματς της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Καμαρά. Χρήσιμη θεωρείται επίσης η επιστροφή του Κεντζιόρα που η απουσία του δεν καλύφθηκε από τον Βιετέσκα στο ΟΑΚΑ ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Ντεσπόντοφ.

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Εκπληξη από Λουτσέσκου: «Για μένα οι καλύτεροι ήταν οι Μεϊτέ-Οζντόεφ»

paokrevolution

Published

on

Μια ερώτηση δέχθηκε μόνο στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ και όταν ρωτήθηκε για το αν η είσοδος του Σβαμπ βοήθησε τον ΠΑΟΚ απάντησε: «Έτσι το είδατε εσείς. Οι μόνοι παίκτες που έπαιξαν καλά σήμερα ήταν 0 Οζντόεφ και ο Μεϊτέ. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Λεπτομέρειες και στιγμές αλλάζουν το ματς. Από την άλλη θα συμφωνήσω πως ήταν ένα ματς του 0-0. Κάναμε ένα μεγάλο λάθος στο πρώτο γκολ και μετά ένα δεύτερο σε μία στατική φάση λάθος που γίνεται  σε παιδικό σταθμό μόνο και δεχθήκαμε σε μετάβαση 2-0. Στο τρίτο γκολ έγινε βαθιά μπαλιά από τον  Ντραγκόφσκι στην κατοχή μπάλας αντί να κρατήσουμε κατοχή και να αλλάξουμε πλευρά κάναμε ένα σόου πήγαμε να την περάσουμε από τον αντίπαλο και βρεθήκαμε να δεχόμαστε γκολ

 

Από εκεί και πέρα όταν το σκορ είναι έτσι δίνει αυτοπεποίθηση στον Παναθηναϊκό. Εμείς είχαμε το βάρος του σκορ, είχαμε τη σκέψη να μη δεχθούμε γκολ, αλλά και να μειώσουμε αν ήταν εφικτό  Για μένα το πιο σημαντικό ήταν η προσέγγιση, δεν ξέρω αν είχαμε νευρικότητα και άγχος επειδή γινόταν η κουβέντα να πάμε δεύτεροι ή ήταν έλλειψη επιθετικότητας και έντασης και ο Παναθηναϊκός που ήταν ταπεινός το εκμεταλλεύτηκε. Κουβαλήσαμε πολύ την μπάλα αντί να παίξουμε με μία δύο επαφές δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Δώσαμε πολλές φορές τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να οργανωθεί σε ένα δικό μας τρανζισιον, παίξαμε πολλές πάσες που της χρειαζόταν, η αρχή ήταν να έχουμε επαγγελματική προσέγγιση στο ματς.»

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Κοτάρσκι: “Δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι σήμερα”

paokrevolution

Published

on

 

Ειλικρινής ο Κοτάρσκι δεν έψαξε δικαιολογίες για την ήττα από τον Παναθηναϊκό:

«Τα λάθη συμβαίνουν σε κάθε αγώνα αλλά εμείς δεν μπήκαμε καλά από την αρχή του αγώνα και από την αρχή δεν πήγαμε καλά. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές του μας τιμώρησε και στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε αλλά δεν το καταφέραμε. Σκοράραμε είχαμε ευκαιρίες για ένα δεύτερο αλλά γενικότερα δεν παίξαμε καλά σήμερα. Δεν ήταν ένα καλό βράδι για εμάς, δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι σήμερα. Πλέον στην συνέχεια θα πρέπει να είμαστε καλύτερα συγκεντρωμένοι να αντιδράσουμε. Να έχουμε υπομονή να κρατήσουμε τη μπάλα να παραμείνουμε ταπεινοί και να βγάλουμε ξανά με σοβαρότητα στα τρία τελευταία ματς όπως κάναμε στα δυο πρώτα και όχι σήμερα!»

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις