Connect with us

Επικαιρότητα

Τέπιτς: “Να ταιριάξουμε στο στυλ του Σχορτσανίτη”

paokrevolution

Published

on

tepicpalataki

Ο Μιλένκο Τέπιτς υπογράμμισε την σημασία του αγώνα   με την Ζολνόκι ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να προσαρμόσει το παιχνίδι του σε αυτό του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής είπε:

Advertisement
Advertisement

Για την νίκη απέναντι στον Κολοσσό: “Ηταν ένα δύσκολο ματς. Ξεκινήσαμε καλά και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο η εξέλιξη του παιχνιδιού διαφοροποιήθηκε. Χάσαμε τον ρυθμό μας επιθετικά και δεν παίζαμε ήρεμα και οργανωμένα. Είναι βέβαια δύσκολο να παίζουμε ανά τρεις μέρες και από την άλλη ο Κολοσσός έχει μια πολύ καλή ομάδα. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε παίζοντας πολύ καλή άμυνα και ξεπεράσαμε τα άλλα προβλήματα”.

Για τα πολλά χαμένα τρίποντα στον αγώνα με τον Κολοσσό: “Οταν η ομάδα δεν πάει καλά στην επίθεση και δεν βρίσκει ρυθμό, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μοιράζουμε την μπάλα και να πηγαίνουμε σε διεισδύσεις και λέι απ. Ψάχναμε για μεγάλα τρίποντα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψουμε. Εγιναν σουτ με δεδομένο πως ήταν στο παρκέ ο Σχορτσανίτης. Τα ελεύθερα σουτ είναι μέσα στο παιχνίδι να τα χάσεις. Υπήρχαν και κακά σουτ και θα μπορούσε να πάρει διαφορετική τροπή η επίθεση”.

Για τον Σχορτσανίτη και ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσαρμοστεί στο παιχνίδι του: “Φυσικά και η ομάδα πρέπει να προσαρμοστεί. Ηρθε ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των αντίπαλων ομάδων και θα είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια της επίθεσης. Ο Σοφοκλής έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο επιθετικό παιχνίδι. Η ομάδα έχει προσπαθήσει να αλλάξει το παιχνίδι της για να μπορέσει να ταιριάξει στο παιχνίδι του Σοφοκλή ώστε αυτός να βγάλει τις ικανότητες που έχει και να μπορέσει να εξωτερικεύσει το ταλέντο του”.

Για τα συνεχόμενα ματς και για το εκτός έδρας παιχνίδι (18/11) με την Ζολνόκι : “Η ομάδα νιώθει καλύτερα και ρολάρει. Εχουμε ένα σερί νικών ενώ είχαμε και ένα σερί ηττών πριν. Υπάρχουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αυτή είναι η δουλειά μας… Γνωρίζοντας τα αποτελέσματα του ομίλου, το ματς στην Ουγγαρία είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να πιέσουμε την Ζολνόκι για να κερδίσουμε, να την αφήσουμε δύο βαθμούς πίσω και στο τέλος να έχουμε μια ασφαλή διαφορά. Ισως αυτή η νίκη να κρίνει το ποιος θα περάσει”.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

Οι ευχές της ΠΑΕ στον εορτάζοντα Ιβάν Σαββίδη

paokrevolution

Published

on

Ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει τα 66α του γενέθλια και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί:

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Πρόεδρό της, Ιβάν Σαββίδη, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και συνεχείς επιτυχίες.

Στον άνθρωπο που με την αφοσίωσή και την προσήλωσή του έχει οδηγήσει την ομάδα σε ανεπανάληπτες κορυφές, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με δύναμη και αφοσίωση, τηρώντας απαρέγκλιτα την υπόσχεση να φέρνει τελικά «τη χαρά στην Τούμπα».

Advertisement
Advertisement

Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται!

Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να ζεις κάθε στιγμή με πάθος και να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν.

Χρόνια πολλά!

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Διέκοπη στο 57′ το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τα θύματα των Τεμπών με πρωτοβουλία παικτών – διαιτητών

paokrevolution

Published

on

Διεκόπη η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο 57ο λεπτό για τα θύματα των Τεμπών.

Με πρωτοβουλία των παικτών και της διαιτητικής ομάδας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος διέκοψε στο 57ο λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.

Continue Reading

Επικαιρότητα

«Από τους 10 βαθμούς Κελσίου στους -8»

paokrevolution

Published

on

 

Άσχημες θα είναι οι καιρικές συνθήκες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα στο Βουκουρέστι για τη ρεβάνς των play offs του Europa League και μάλιστα, οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο για «θερμικό σοκ».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ρουμανική ιστοσελίδα, prosport, το θερμικό σοκ, που θα υποστούν οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς για την FCSB οι συνθήκες δεν θα είναι κάτι περίεργο. Οι παίκτες της έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες, με το γήπεδο να είναι καλυμμένο με χιόνι και υπό συνεχιζόμενη χιονόπτωση. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι με την Μπουζάου, η θερμοκρασία ήταν στους -3 βαθμούς Κελσίου, με αίσθηση -8, όση ακριβώς αναμένεται και για την ώρα του αγώνα με τον Δικέφαλο.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μετά από ερώτηση, που έγινε σε μετεωρολόγους, ο συνθήκες θα είναι πολύ κρύες. Η προσαρμογή του οργανισμού των αθλητών σε συνθήκες απόδοσης θα είναι σημαντική πρόκληση. Στην καλύτερη περίπτωση, αναμένονται -8 βαθμοί Κελσίου, αλλά αν ο άνεμος παραμείνει γύρω από 40-45 χλμ/ώρα, η αίσθηση θα είναι -10 βαθμοί ή και πιο χαμηλά.

«Βρισκόμαστε σε κίτρινη προειδοποίηση για κρύο και χιονοθύελλα. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν άφθονες στην περιοχή της Πρωτεύουσας και σε αυτή την γωνιά της χώρας, τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τετάρτης, αλλά πρέπει να περιμένουμε να συνεχιστούν και την Πέμπτη, την ημέρα του αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά η μετεωρολόγος. «Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ένα θερμικό σοκ για τους παίκτες της ελληνικής ομάδας», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις