Connect with us

Α.Σ ΠΑΟΚ

Τέλειωσε πριν αρχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι

paokrevolution

Published

on

 

Σύντομο ήταν το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στο CHL καθώς ηττήθηκε με 3-1 στο γήπεδο του Μακεδονικού από την αντίστοιχη ομάδα της Μπενφίκα.

Ο Δικέφαλος που έδωσε  το πρώτο του επίσημο ματς μετά από πολλούς μήνες επηρεάστηκε από αυτή την αγωνιστική απραξία σε αντίθεση με τις αντιπάλους τους που ήταν εμφανώς πιο έτοιμες. Με παρόντα και τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή στις κερκίδες, ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Παπακωνσταντίνου κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας η Καραπέτσα, στο αριστερό η Μήτκου, και κεντρικά μπακ τις Σμιλίκοβιτς-Γκάτσου. Στο κέντρο οι Στράντζαλη, Πίτσιου και Κακαμπούκη, και επιθετική τριπλέτα τις Μπετανκούρτ, Βαρδαλή και Σπυριδωνίδου. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Δικέφαλο, καθώς η Μπενφίκα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στη πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι, με κοντινή προβολή της Άνα Βιτόρια στο 3ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρίες για την ισοφάριση ωστόσο η Μπενφίκα  ήταν εκείνη που σκόραρε στο τέλος του ημιχρόνου, μετά από αντεπίθεση η Λακάς νίκησε στο τετ α τετ την Παπακωνσταντίνου και έκανε το 0-2. Στο 57′, με μακρινό εξαιρετικό πλασέ η Θωμαή Βαρδαλή «κρέμασε» την Καρολίνα Ντίας για το 1-2, ο ΠΑΟΚ πήρε ρίσκο για την ισοφάριση κάτι που εκμεταλλεύτηκε η πορτογαλική ομάδα, και στο 61ο λεπτό με προβολή η Αμάντο έκανε το 1-3.  Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ στρέφουν το βλέμμα τους πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις όταν αυτές αρχίσουν μετά τη νέα αναστολή λόγω της πανδημίας. ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Καραπέτσα (69′ Πατερνά), Σμιλίκοβιτς, Γκάτσου, Μήτκου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Πίτσιου (50′ Πούλιου), Βαρδαλή, Μπετανκούρτ (83′ Μπαξεβάνου), Σπυριδωνίδου (88′ Δοϊναρλή).

 

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Α.Σ ΠΑΟΚ

Κάρτα Φιλάθλου Α.Σ. ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση!

paokrevolution

Published

on

Ξεκίνησε η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του Α.Σ. ΠΑΟΚ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προχωρήσουν στην έκδοσή της.

Η κάρτα φιλάθλου είναι πλέον απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2025-2026, και η διαδικασία έκδοσης γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης πλατφόρμας της Ticketmaster, με δυνατότητα εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, ώστε κάθε φίλαθλος να μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα.

https://www.ticketmaster.gr/paok-karta-filathloy-2025-2026_sen_2007237.html

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2310988000 ή στο info@acpaok.gr, από Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 – 21:00 και Παρασκευή 09:00 – 16:00.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Α.Σ ΠΑΟΚ

Καταλήξαμε στο μνημόνιο συνεργασίας, συνάντηση το συντομότερο δυνατόν

paokrevolution

Published

on

Με ανακοίνωσή του μετά τα μεσάνυχτα ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως έχει καταλήξει στο μνημόνιο συνεργασίας που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα.

Αναλυτικά:

Το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεδρίασε στις 22 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ερασιτέχνη και κατέληξε στο σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα, που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επιθυμία μας είναι η συνάντηση να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Continue Reading

Α.Σ ΠΑΟΚ

Νέος πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Αλκιβιάδης Ησαϊάδης

paokrevolution

Published

on

 

Το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Θανάση Κατσαρή και προχώρησε στην ανάδειξη νέου προέδρου με τον Αλκιβιάδη Ησαϊάδη να είναι πλέον ο αντικαταστάτης του Θανάση Κατσαρή. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ανάδειξη του ήρθε χωρίς κανένα μέλος να ψηφίσει αρνητικά ή λευκό και έτσι με ψήφους 15-0 αναδείχθηκε νέος πρόεδρος. Να σημειώσουμε επίσης πως ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος είναι πλέον απλό μέλος και τη θέση του πήρε ο Θεολόγος Μπεκιάρης ενώ δεύτερος αντιπρόεδρος είναι ο Γιάννης Ελευθεριάδης. Οπως είχαμε σημειώσει, τη θέση του Θανάση Κατσαρή στο 15μελές συμβούλιο πήρε ο Δημήτρης Χασεκίδης.

 

Στην πρώτη του τοποθέτηση ως Πρόεδρος, ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα μέλη του ΔΣ να συνεχίσουν να εργάζονται για την πρόοδο του Σωματείου ο καθένας από την θέση του, ευχαρίστησε τον κ. Αθανάσιο Κατσαρή, για την μακροχρόνια, ανιδιοτελή και μεγάλη του προσφορά, ο οποίος παραδίδει έναν ΠΑΟΚ, μεγαλύτερο από αυτόν που παρέλαβε, αναγνώρισε την μεγάλη και καταλυτική συμβολή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη στη γιγάντωση όλου του Σωματείου, ενώ απηύθυνε πρόσκληση ενότητας σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της Οικογενείας του μεγάλου ΠΑΟΚ. «Η ισχύς εν τη ενώσει» θα είναι ο μπούσουλας μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, στο κλείσιμο της πρώτης του ομιλίας ως νέος Πρόεδρος.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Τάσεις