Connect with us

πρωτοσέλιδο

Τα όργια του Δημητρόπουλου

paokrevolution

Published

on

Κάτι παραπάνω από ανησυχία έχει προκαλέσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο ορισμός του Δημητρόπουλου για τον αγώνα με τον Εργοτέλη την Κυριακή στην Κρήτη. Πρώτα απ’ όλα θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ζει μόνιμα στην Αθήνα αλλά είναι στον σύνδεσμο της Φθιώτιδας.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την περίοδο 2012-13 τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη στο ματς με τον ΟΦΗ που είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Τότε είχε αποβάλλει λανθασμένα τον Γλύκο ενώ ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Φωτάκη. Την σεζόν 2013-14 η ΚΕΔ δεν τον είχε ορίσει διαιτητή σε κανένα ματς του ΠΑΟΚ. Τον Δεκέμβριο του 2012, ο Δημητρόπουλος είχε σφυρίξει το ματς του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Εκεί οργίασε. Έστειλε τις ομάδες οριστικά (προηγήθηκε 20λεπτη διακοπή, ενώ το σκορ ήταν 1-1) στα αποδυτήρια, επειδή ο βοηθός Γουργιώτης άρχισε να δέχεται και πάλι αντικείμενα κι έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε άδοξα. Κι όλα αυτά έγιναν διότι ήταν… λίγος μέσα στο γήπεδο, προσφέροντας στήριξη στον Ολυμπιακό. Τι έκανε; Απέβαλε παίκτη της Παναχαϊκής στο 1-0, ο οποίος δεν έκανε καν φάουλ, δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στην Παναχαϊκή όταν ο Κοντρέρας ανέτρεψε παίκτη των γηπεδούχων, κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ ο Γκούρτσας που έφυγε μόνος του στην κόντρα για να κάνει το 2-0, ενώ δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Χολέμπας, ο οποίος χτύπησε με αγκωνιά παίκτη της Παναχαϊκής.

Advertisement
Advertisement

 

Το όνομα του διαιτητή Αλέξανδρου Δημητρόπουλου, λοιπόν, είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών -για τον επίμαχο αγώνα της Ηλιούπολης με τον Θρασύβουλο- που είχε δει το φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι του 2011. Στον διαιτητή από την Φθιώτιδα είχε ασκηθεί δίωξη και μάλιστα δύο φορές από τον τότε Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, κ.Αντωνακάκη!

Σε πρώτο βαθμό ο Δημητρόπουλος, που ήταν τότε διαιτητής Football League, αθωώθηκε για τον αγώνα Θρασύβουλος-Ηλιούπολη, όμως ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, επειδή πίστευε στην ενοχή του άσκησε έφεση!

H έφεση πήγε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και η απόφαση ήταν να κάνει κατ’ουσίαν δεκτή την έφεση του Εισαγγελέα!

Advertisement
Advertisement

Το… ωραίο είναι όμως οτι αντί να επιβάλει ποινή, έστειλε την υπόθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΚΕΔ, στους κκ. Σαρρή (νυν πρόεδρο της ΕΠΟ) και Δούρο, οι οποίοι τον απήλλαξαν και λίγους μήνες αργότερα τον επιβράβευσαν (!), με το να τον προάγουν στη Superleague!

 

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

πρωτοσέλιδο

Διπλό με χαρακτήρα πρωταθλητή ο Δικέφαλος

paokrevolution

Published

on

Την 4η συνεχόμενη νίκη του, εντός και εκτός συνόρων, πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, για την 15η αγωνιστική της Super League 1, μετά τις επιτυχίες του απέναντι σε Αιγάλεω, Πανσερραϊκό και Φερεντσβάρος.

Ο Δικέφαλος μπορεί να αγχώθηκε, αλλά επικράτησε του Παναιτωλικού με 0-1, έχοντας «ήρωα» της τελευταίας στιγμής τον Καμαρά, ο οποίος σκόραρε στο 87’ με κεφαλιά. Ο Μαϊντέβατς έχασε πέναλτι στο 23’, που κέρδισε μετά από διπλό λάθος του Μιχαηλίδη.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με στόχο να κυριαρχήσει και μόλις στο 2′ έχασε την πρώτη του ευκαιρία. Ο Σορετίρε βρέθηκε σε θέση βολής πλάγια μέσα στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσάβες.Από το 10’ και μετά ο Παναιτωλικός ισορρόπησε και στο 14′ απείλησε με «κεραυνό» του Λαχούντ έξω από την περιοχή, που πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι!

Διπλό λάθος Μιχαηλίδη, χαμένο πέναλτι από τον Μαϊντέβατς

Advertisement
Advertisement

Ακολούθησε στο 15′ χλιαρό σουτ του Ότο που μπλόκαρε ο Τσάβες, ενώ στο 21’ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι μετά από λάθος και μαρκάρισμα του Μιχαηλίδη στον Μαϊντέβατς. Ο τελευταίος ανέλαβε την εκτέλεση στο 23’, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, χάνοντας μία χρυσή ευκαιρία για να βάλει τον Παναιτωλικό μπροστά στο σκορ.

Μοναδική ευκαιρία από τον Λαχούντ

Στο 27′ ο Σάστρε προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος με σουτ εκτός περιοχής, όμως, ο Τσάβες ήταν σε ετοιμότητα και στο 33′, έπειτα από νέο λάθος του Μιχαηλίδη, ο Παναιτωλικός άγγιξε το 1-0. Η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Έλληνα αμυντικού, στρώθηκε στον Λαχούντ στη μικρή περιοχή και χρειάστηκε η ψύχραιμη επέμβαση του Κοτάρσκι για να παραμείνει το σκορ ισόπαλο. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σουτ υπό καλές προϋποθέσεις του Μουργκ στο 43′, μετά από στρώσιμο του Σβαμπ, που δεν ανησύχησε τον Τσάβες. Ο Κωνσταντέλιας αντικατέστησε τον Μουργκ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με στόχο ο ΠΑΟΚ να γίνει πιο ουσιαστικός στις επιθέσεις του από τον άξονα. Η πρώτη τελική στην επανάληψη ήρθε στο 54′, με άστοχο σουτ του Σάστρε εκτός περιοχής, πριν στο 58′ ο Ότο χάσει σπουδαία ευκαιρία με πλασέ από την μικρή περιοχή.

Ο Κοτάρσκι «έσωσε» τον Καμαρά

Στο 60’ ο Παναιτωλικός απείλησε από μεγάλο λάθος του Καμαρά, ο οποίος προσπάθησε να γυρίσει προς τα πίσω, ο Λαχούντ βγήκε απέναντι από τον Κοτάρσκι, αλλά ο Κροάτης τον νίκησε.  Η επόμενη αξιοσημείωτη φάση καταγράφηκε στο 78’, με γύρισμα του Ζίβκοβιτς στην καρδιά της περιοχής και επέμβαση του Τσάβες προ του επερχόμενου Τισουντάλι.

Advertisement
Advertisement

Ο Τσάβες είπε «όχι» σε σουτ του Ζίβκοβιτς

Δύο λεπτά αργότερα, ο Τσάβες έσωσε με το πόδι στην κλειστή του γωνία, μετά από σουτ του Ζίβκοβιτς και στην επόμενη φάση ο Καμαρά είδε σε κεφαλιά του τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από την εστία.

Λύτρωση στο 87’

Το πολυπόθητο γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε, τελικά, στο 87′. Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαντί Καμαρά με κεφαλιά ακριβείας έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Παναιτωλικού, γράφοντας το 0-1.

Advertisement
Advertisement

MVP

Ο Καμαρά έκρινε ακόμη ένα ματς του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν με κεφαλιά, μετά τα σημαντικά γκολ του κόντρα σε Ατρόμητο και Λεβαδειακό.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Τσακαλίδης δεν ήρθε αντιμέτωπος με κάποια δύσκολη φάση. Καταλόγισε στο 21’ χωρίς δεύτερη σκέψη το πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού για μαρκάρισμα του Μιχαηλίδη και έβγαλε συνολικά από το τσεπάκι του επτά κίτρινες.

Advertisement
Advertisement

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Τσάβες, Μπακάκης (63’ Μαυρίας), Παντελάκης, Μαιντέβατς (63’ Λομόνακο), Πέρες, Λαχούντ (81’ Μπελεβώνης), Σιέλης, Μπουζούκης (63΄Λουίς), Τορεχόν, Στάγιτς, Λιάβας.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (62’ Μπάμπα), Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Καμαρά, Σβαμπ (62’ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (46’ Κωνστσντέλιας), Σορετίρε (69’ Τισουντάλι), Τσάλοφ (62’ Σαμάτα).

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

πρωτοσέλιδο

“Έχουμε πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση”

paokrevolution

Published

on

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Είμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, έχουμε πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστούμε. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι προσπαθώντας να μείνουμε αισιόδοξοι και σε καλό επίπεδο. Να επανέλθουν παίκτες και μέρα με τη μέρα να επιστρέψει το γκρουπ που θα μας οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Παίξαμε με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα χάνοντας τρεις παίκτες, την ίδια στιγμή ο αντίπαλος είχε μία βδομάδα να δουλέψει. Είμαστε υπό συνεχή πίεση, δεν έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να προετοιμαστούμε σωστά, δεν έχουμε τη σωστή αντίδραση στο παιχνίδι. Είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε, γνωρίζοντας την κατάσταση».

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Οι «κολώνες» και οι «απογοητεύσεις» στις πρώτες 26 αγωνιστικές

paokrevolution

Published

on

Η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό (αφήνουμε στην άκρη την αφαίρεση 7 βαθμών που του επιβλήθηκε πρωτόδικα αφού υπάρχει και η αυριανή εκδίκαση στην Εφέσεων). Το άρθρο εδώ

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις