Επικαιρότητα
Στην Αγία Πετρούπολη ο Αγγελίδης
Πριν από μερικές μέρες, και συγκεκριμένα στις 13 Νοεμβρίου, φιλοξενήθηκε στην Αγία Πετρούπολη, συνεδρίαση του European Club Association, του φορέα που έχουν δημιουργήσει οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, για να συζητούνται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά καιρούς το ποδόσφαιρο σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να παίρνονται σημαντικές αποφάσεις.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, βρήκε, λοιπόν, μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ενημερώσει για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τα εμπόδια που παρουσιάζονται στον Δικέφαλο. Στην συνεδρίαση εκπροσωπήθηκαν 27 σύλλογοι από το Βέλγιο, την Κύπρο, την Δανία, την Ελλάδα, την Ολλανδία, την Ρωσία, την Τουρκία και την Ουκρανία. Εκτός του ΠΑΟΚ, από την Ελλάδα εκπροσωπήθηκε και ο Ολυμπιακός, από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του European Club Association, Θεόδωρο Γιαννίκο.
Ακόμη, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούσαν το Financial Fair Play, την κατανομή των εσόδων από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και την διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2022 από το Κατάρ.
Επικαιρότητα
Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.
Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.
Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.
Επικαιρότητα
Οι ευχές της ΠΑΕ στον εορτάζοντα Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει τα 66α του γενέθλια και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Πρόεδρό της, Ιβάν Σαββίδη, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και συνεχείς επιτυχίες.
Στον άνθρωπο που με την αφοσίωσή και την προσήλωσή του έχει οδηγήσει την ομάδα σε ανεπανάληπτες κορυφές, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με δύναμη και αφοσίωση, τηρώντας απαρέγκλιτα την υπόσχεση να φέρνει τελικά «τη χαρά στην Τούμπα».
Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται!
Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να ζεις κάθε στιγμή με πάθος και να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν.
Χρόνια πολλά!
Επικαιρότητα
Διέκοπη στο 57′ το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τα θύματα των Τεμπών με πρωτοβουλία παικτών – διαιτητών

Διεκόπη η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο 57ο λεπτό για τα θύματα των Τεμπών.
Με πρωτοβουλία των παικτών και της διαιτητικής ομάδας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος διέκοψε στο 57ο λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά