Connect with us

Διάφορα

«Σπάνιο φαινόμενο η επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ»

paokrevolution

Published

on

panozaxos.png

 

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πανοζάχος και μίλησε για την τεράστια επένδυση που έχει κάνει ο Ιβάν Σαββίδης στον Δικέφαλο, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και για το αν θα υπάρξει χαλάρωση στο Financial Fair Play λόγω του κορωνοϊού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ:

Advertisement
Advertisement

«Δεν ξέρω αν κάποιος αξιολόγησε σε όλη την Ελλάδα τέτοιες επενδύσεις,αλλά στην Βόρεια Ελλάδα είναι σπάνιο το φαινόμενο. Όταν θα ολοκληρωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε τα 9.550.000, θα έχει βάλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, 150.719.000 ευρώ. Είναι ένα νούμερο που είναι εντυπωσιακό και αυτό δείχνει την αγάπη που έχει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ, επίσης δείχνει την κουλτούρα που υπάρχει στην ομάδα αλλά και την δύναμη που έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Για το αν πιστεύει ότι θα υπάρξει χαλάρωση στο FFP λόγω κορωνοϊού:

«Είμαστε σε μία διαδικασία στον αθλητισμό που οι παρενέργειες του κορωνοϊού συνεχίζουν, θα σας πω ένα πράγμα πρακτικό. Αυτή θα ήταν μία περίοδος που θα πουλούσαμε εισιτήρια διαρκείας. Μπορεί κάποιος να υπολογίσει αν θα πουλήσει διαρκείας χωρίς να ξέρει αν τα ματς γίνουν με φιλάθλους σε όλη την σεζόν; Αυτό είναι όμως ένα οικονομικό μέγεθος. Οσοι θέλουν να διαφημιστούν στο γήπεδο θα το σκεφτούν πολύ καλά αν το κάνουν γιατί υπάρχει περίπτωση να μην έχει κόσμο. Για παράδειγμα, το λέω αυτό γιατί είναι πολύ διαφορετικό αν πούμε ότι οι αγώνες θα γίνουν για 5-6 μήνες χωρίς φιλάθλους και ο επόμενος γύρος θα γίνει με φιλάθλους. Άρα ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε πολύ ορθά ότι το θέμα είναι σε παρακολούθηση και θα περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν τα ευρωπαϊκά όργανα του ποδοσφαίρου».

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διάφορα

Πέθανε ο μπαμπάς του Γιαννάκη, Λουκάς Μήλιος

paokrevolution

Published

on

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης (14/10). Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από την ζωή ο Λουκάς Μήλιος, ο πατέρας του Γιαννάκη, του πιο εμβληματικού οπαδού του ΠΑΟΚ. Ο εκλιπών πάλευε τα 2,5 τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο, δίνοντας με αξιοπρέπεια έναν προσωπικό αγώνα και χωρίς να σταματήσει ούτε λεπτό να στηρίζει τον γιο του και την αγάπη του για τον Δικέφαλο.
Τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και είναι χαρακτηριστικό ότι η απουσία πατέρα και γιου από το πρόσφατο μνημόσυνο για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα στα Τέμπη δεν είχε περάσει απαρατήρητη, αφού ο αείμνηστος Λουκάς και ο Γιαννάκης ήταν πάντα εκεί, όπως ήταν πάντα εκεί όπου έδιναν αγώνα τμήματα του ΠΑΟΚ ή αθλητές του συλλόγου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη (15/10) στις 13:00 στα κοιμητήρια της Μαλακοπής.

 

«Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Λουκά Μήλιο, πατέρα του πιο πιστού φιλάθλου μας, Γιαννάκη, και εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του. Ο Λουκάς Μήλιος ήταν σε όλη του τη ζωή δίπλα στην ομάδα, δίνοντας ζωή στον γιό του, Γιαννάκη, ο οποίος την αντλούσε μέσα από τα τέσσερα ιερά γράμματα του Συλλόγου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», έγραψε σε ανάρτησή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Advertisement
Advertisement

 

Continue Reading

Διάφορα

ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4: Ανακοίνωσε οδική εκδρομή για τον αγώνα με τη Λιλ

paokrevolution

Published

on

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για τη διοργάνωση οδικής εκδρομής στη Γαλλία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιλ στις 23 Οκτωβρίου. Αναλυτικά: 

«Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει τα μέλη του και το λαό του Π.Α.Ο.Κ. ότι διοργανώνει οδική εκδρομή στην Γαλλία με 2 διανυκτερεύσεις για την αναμέτρηση του Europa League στις 23/10 μεταξύ της Λιλ – Π.Α.Ο.Κ. στο Στάδιο Πιερ Μορουα. Πληροφορίες εγγραφές στα γνωστά πρόσωπα και τηλέφωνα.

Η οδική μας εκδρομή περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο και τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία είναι εξασφαλισμένα».

 

Advertisement
Advertisement

Continue Reading

Διάφορα

Κανείς δεν ξέχασε τα έξι αετόπουλα

paokrevolution

Published

on

Συναισθηματικά φορτισμένο θα είναι το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση 26 ετών από την μαύρη μέρα στην ιστορία του Δικεφάλου, όταν έξι οπαδοί του έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και ενώ επέστρεφαν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Αρκετή ώρα πριν τη σέντρα, έχει κρεμαστεί πανό στη μνήμη τους, ανάμεσα σε Θύρα 4 και Θύρα 5.
Continue Reading

Τάσεις