Ποδόσφαιρο
Σίγουρος ο Κλάους για την ενδεκάδα
Για την Ουγγαρία ταξιδεύει σήμερα η Εθνική μας Ομάδα. Οκτώ ποδοσφαιριστές μοιάζει να έχουν καπαρώσει φανέλα βασικού στο το 4-3-3 είναι το σύστημα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Ανάμεσα τους και ο Στέφανος Αθανασιάδης.
Συγκεκριμένα ο Καρνέζης στην εστία, οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος (κέντρο), Τοροσίδης, Σταφυλίδης (στα άκρα) στην αμυντική γραμμή, ο Σάμαρης (κόφτης) με τον Κονέ (δεξιός εσωτερικός χαφ) στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση ο Αθανασιάδης (στην κορυφή).
Παίζεται λοιπόν η θέση του αριστερού εσωτερικού μέσου, την οποία διεκδικούν οι Ταχτσίδης και Φορτούνης. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, εκτός και αν ο Ουρουγουανός τεχνικός αιφνιδιάσει με τον Κώστα Κατσουράνη ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως «8άρι» και δίπλα στον Σάμαρη, στο δίδυμο των αμυντικών μέσων, στο 4-2-3-1, που επίσης έχει δοκιμάσει. Το δεύτερο «fifty-fifty» έχει να κάνει με το αριστερό φτερό, με τους Καρέλη και Χριστοδουλόπουλο στο σχετικό δίλημμα του Μαρκαριάν. Το τρίτο αφορά το δεξί φτερό, θέση την οποία διεκδικούν οι Φετφατζίδης και Γιαννιώτας.
Ποδόσφαιρο
Πρόβλημα και με τον Σάστρε
Μετά τους Γιακουμάκη, Πέλκα και Μιχαηλίδη και ο Σάστρε έχει πρόβλημα καθώς δεν προπονήθηκε αφού έχει ενοχλήσεις στη γάμπα. Το δελτίο Τύπου της προπόνησης:
Ευρωπαϊκή εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε την προετοιμασία του για το μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λουντογκόρετς, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Europa League 2025-26.
Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στον αγώνα κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στην πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στον τομέα της επιθετικής τακτικής, ενώ έπαιξαν και οικογενειακό διπλό.
Ο Γιώργος Γιακουμάκης ξεκίνησε θεραπείες, ενώ με θεραπεία συνέχισε τόσο ο Δημήτρης Πέλκας , όσο και ο Ζόαν Σάστρε , λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.
Ποδόσφαιρο
Το αυριανό πρόγραμμα πριν το ματς με την Λουντογκόρετς
Την Τετάρτη (10.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για 15 λεπτά. Το απόγευμα η ομάδα αναχωρεί για Βουλγαρία και στις 20:00 θα διεξαχθεί στη Ludogorets Arena η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν το μεγάλο παιχνίδι. Τον Ράζβαν Λουτσέσκου θα πλαισιώσει ο Κίριλ Ντεσπόντοφ .
Ποδόσφαιρο
Θλάση ο Γιακουμάκης-Ποια είναι τα παιχνίδια που χάνει
Μεγάλο πλήγμα για τον ΠΑΟΚ , καθώς ο Γιώργος Γιακουμάκης αποκόμισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού από το ντέρμπι με τον Άρη, καθώς ο επιθετικός του Δικεφάλου υπέστη θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο.
Ο κρητικός επιθετικός που σήμερα έχει τα γενέθλια του, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε το μέγεθος του προβλήματος του, με τον στράικερ του ΠΑΟΚ να μην είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.
Πρώτη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι με αντίπαλο τη Λουντογκόρετς για για την 6η αγωνιστική της League Phase του Europa League, ενώ ακολουθούν Ατρόμητος, Μαρκό και τέλος το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 21/12.
-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
