Connect with us

Διάφορα

Σαββίδης: “Εκτιμήστε την κάθε στιγμή της ζωής σας”

paokrevolution

Published

on

savidis mega

 Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, ο Ιβάν Σαββίδης ευχήθηκε για την Ανάσταση:

Αγαπητοί συμπατριώτες!

Δεχθείτε τις ειλικρινείς μου ευχές με αφορμή τη λαμπρή Ανάσταση του Χριστού!

Advertisement
Advertisement

Είθε αυτή η γιορτή να γεμίσει τον κόσμο μας με αγάπη, αρμονία και ζεστασιά.

Προστατεύστε και φροντίστε ο ένας τον άλλον, κρατήστε στις ψυχές σας τα πιο φωτεινά και καθαρά συναισθήματα, εκτιμήστε κάθε στιγμή της ζωής σας.

Σας εύχομαι να εκπληρωθούν όλες οι προσδοκίες σας και να ευοδωθούν όλα τα σχέδιά σας.

Χριστός Ανέστη!

Advertisement
Advertisement

Με τις καλύτερες ευχές,

Ιβάν Σαββίδης

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διάφορα

Ομοσπονδία αστυνομικών για το ντέρμπι: «Μαζέψτε τους αλήτες»

paokrevolution

Published

on

 

Θέση για όσα έγιναν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» πήρε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρθηκε στα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η πολιτεία, τονίζοντας πως έχει μεταθέσει τις ευθύνες της στην αστυνομία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Στις 17 Αυγούστου 2023 και σε συνέχεια των σημαντικών μας παρεμβάσεων για την καταπολέμηση της βίας εντός κι εκτός γηπέδων, μετά τη δολοφονική επιδρομή των χούλιγκανς από την Κροατία (βλέπε σχετική ανακοίνωσή μας Αρ. Πρωτ.: 800/3/57α), διατυπώσαμε δημοσίως την αντίθεσή μας για τα μέτρα που αποφασίστηκαν από την Κυβέρνηση και κυρίως για εκείνα που αφορούν την ανάθεση ξανά στην Ελληνική Αστυνομία, βοηθητικού ρόλου security προς εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Με την πολύχρονη εμπειρία και τις γνώσεις που έχουμε συγκεντρώσει, αντιμετωπίζοντας ως αστυνομικοί, στο θερμό πεδίο των επεισοδίων και των ταραχών, τα πραγματικά αίτια αυτού του φαινομένου, τονίσαμε ότι η πολιτεία επιχειρεί να κρύψει τις ευθύνες της ρίχνοντας το “μπαλάκι” στις πλάτες της αστυνομίας και ιδίως στο χαμηλόβαθμο προσωπικό που καλείται να ελέγχει τις εισόδους στα γήπεδα, δήθεν για να αποτρέπει τη κρυφή μεταφορά παρανόμων αντικειμένων, ενώ είναι γνωστόν τοις πάσι ποιοι και πώς στήνουν τα επεισόδια και φυσικά ποιοι καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα.

Advertisement
Advertisement

Ως εδώ λοιπόν με την κοροϊδία της ελληνικής κοινωνίας και του φίλαθλου κόσμου.

Όσο δεν απαντώνται τα ερωτήματα που θέσαμε και θέτουμε, το μόνο που θα έχετε καταφέρει ξανά, θα είναι η μετάθεση των ευθυνών και μάλιστα αυτή τη φορά στις πλάτες της αστυνομίας, δηλαδή του κράτους!

Αίσχος!

Και αναρωτιόμαστε:

Advertisement
Advertisement

Τολμά κανείς να ισχυρισθεί ότι ο αστυνομικός φταίει για τα θλιβερά επεισόδια και τη διακοπή του ντέρμπι χθες στον Πειραιά;

Θα πράξει επιτέλους η αρμόδια δικαιοσύνη το χρέος της, βλέποντας και αντιμετωπίζοντας κατάματα αυτούς που υποδαυλίζουν και προκαλούν τη βία ανάλογα με το κατά πώς τους συμφέρει ή θα συνεχίσει κι αυτή να εθελοτυφλεί, υποσκάπτοντας τα θεμέλια και τις αρχές που πρέπει να υπηρετεί ως θεσμός μιας ευνομούμενης πολιτείας;

Εάν δεν έχετε σκοπό να μαζέψετε τους αλητήριους, κλείστε το μαγαζί και πετάξτε το κλειδί στον υπόνομο.

Σε ό,τι μας αφορά, διακηρύττουμε για άλλη μια φορά τη σταθερή μας προσήλωση στην υπεράσπιση της Ελληνικής Αστυνομίας και του προσωπικού της από τις καταστροφικές αποφάσεις που λαμβάνονται στο όνομα της πάταξης της βίας αλλά και από τις άδικες επιθέσεις που δέχεται.

Advertisement
Advertisement

Καλούμε κάθε αρμόδιο, τέλος, να σκύψει σοβαρά στο πρόβλημα, λαμβάνοντας υπόψη και τις δικές μας κατασταλαγμένες προτάσεις για την αντιμετώπισή του.

Όλα τα άλλα είναι να ‘χουμε να λέμε. Αλλά η αστυνομία, αλήθεια, τι σας φταίει;

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος».

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Διάφορα

ΣΦ ΠΑΟΚ Φρανκφούρτης: «Δεν είμαστε ούτε εκδοτήριο, ούτε κοπτήριο εισιτηρίων!»

paokrevolution

Published

on

 

Μπορεί ο εκτός έδρας αγώνας του Δικεφάλου με την Αϊντραχτ να αργεί αφού έχει οριστεί στις 30 Νοεμβρίου αλλά ήδη ο κόσμος της ομάδας θέλει να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο.

Αλλωστε τα 2700 εισιτήρια που ο Δικέφαλος θα πάρει φαντάζουν ελάχιστα αφού η ζήτηση είναι ήδη τεράστια (στη φωτογραφία και στον κύκλο το σημείο που θα φιλοξενηθούν οι φίλοι του Δικεφάλου). Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Φρανκφούρτης αναγκάστηκε να βγάλει μια ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας τη θέση του με αφορμή τις πιέσεις που δέχονται τα μέλη του: «Έφτασε λοιπόν η στιγμή που θα μας κάνει τυπικά φιλοξενούμενους στην πόλη μας. Μεγάλο παιχνίδι, μεγάλη και η ζήτηση εισιτηρίων. Αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε για να εξηγήσουμε κάποια πράγματα αυτονόητα, μια χρόνια μάστιγα των συνδέσμων εδώ στη Γερμανία. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως το Club του μεγαλύτερου οπαδικό κινήματος παγκοσμίως εδώ στη Φρανκφούρτη, δεν είναι ούτε εκδοτήριο, ούτε κοπτήριο εισιτηρίων! Από την ημέρα της κλήρωσης έως και σήμερα, έχουμε δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα, κάποια από αυτά από περίεργους, περαστικούς και γενικά άτομα που θυμούνται πως είναι ΠΑΟΚ μόνο για τη λέζα. Σε αυτούς λοιπόν απευθυνόμαστε και επειδή έχουμε μπροστά μας άλλο 1,5 μήνα για το σημαντικό παιχνίδι, ανακοινώνουμε πως όσα εισιτήρια θα παραλάβουμε θα τα διαθέσουμε στα μέλη μας! Υ.Γ. Σε χαρές και λύπες πάντα μαζί, χρόνια αιώνες και όσο χρειαστεί. Υ.Γ.1 ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς. P.A.O.K. CLUB FRANKFURΤ».

 

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Διάφορα

Στέλιος Αγγελούδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει μια ώριμη μελέτη για την Νέα Τούμπα»

paokrevolution

Published

on

 

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης είναι αναμφίβολα από τα πρόσωπα των ημερών. Εχοντας κερδίσει στις επαναληπτικές εκλογές θα αντικαταστήσει τον απερχόμενο Κωνσταντίνο Ζέρβα και το θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη ήταν αντικείμενο συζήτησης σε δυο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που παραχώρησε. Μοιραία αναφέρθηκε και στην νέα Τούμπα. Μιλώντας στο Metropolis 95.5 σημείωσε:  «Η δουλειά του δημάρχου είναι να είναι χέρι με χέρι με όποιον διεκδικεί, από τον Ιανουάριο θα διεκδικήσω όλα όσα αξίζει η Θεσσαλονίκη με τον ποιο εκκωφαντικό τρόπο. Συμφωνώ ότι στην Αθήνα δίνουν. Πάντως ο σύλλογος θα πρέπει να προσδιορίσει το εύρος. Από την στιγμή που υπάρχουν μοντέλα χρηματοδότησης, δεν γίνεται να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο ΠΑΟΚ έχει μία ώριμη μελέτη. Είμαι έτοιμος να συμμετέχω ενεργά, να πάμε μαζί στα υπουργεία. Περιμένω να ενημερωθώ άμεσα από τον ίδιο τον σύλλογο». Νωρίτερα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 σημείωσε: «Το γήπεδο του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι από τα γήπεδα που έχουν τη μεγαλύτερη μελετητική και τεχνική ωριμότητα. Από τη στιγμή που αποφασίσει να επανατεθεί το ζήτημα από το σύλλογο θα πρέπει να τρέξουμε όλοι να βοηθήσουμε. Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη από μεγάλα γήπεδα και υποδομές. Στο χώρο του αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη έχουμε πολλά κενά που πρέπει να καλύψουμε», είπε χαρακτηριστικά ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης».

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις