Connect with us

Επικαιρότητα

Σάκοτα: “Δίκαια τρίτος ο ΠΑΟΚ”

paokrevolution

Published

on

sakotaaek.JPG

O Ντράγκαν Σάκοτα θα αντιμετωπίσει για μια ακόμη φορά τον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά ως προπονητής της ΑΕΚ. Στις δηλώσεις του για τον αυριανό αγώνα τόνισε ότι δίκαια ο ΠΑΟΚ ειναι τρίτος στη βαθμολογία:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είχαμε βάλει ως στόχο να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε ως το τέλος της σεζόν. Έτσι, καταφέραμε να πετύχουμε έξι συνεχόμενες νίκες, αλλά χρειαζόμαστε και άλλες νίκες ώστε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Από την αρχή της φετινής προσπάθειας, ήμασταν πίσω βαθμολογικά και είναι πολύ δύσκολο να βρισκόμαστε σε αγωνιστικό ρυθμό, ειδικά ύστερα από τις τόσες διακοπές που είχαμε στο πρόγραμμα των αγώνων μας. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που δυστυχώς μάς κόστισε και στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, όμως έχουμε άλλες δύο ευκαιρίες για να τελειώσουμε τη σεζόν όπως θέλουμε».

Advertisement
Advertisement

Για τη δυναμικότητα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι δίκαια η τρίτη καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος. Σε πολλούς αγώνες που κρίθηκαν στον πόντο ή τελείωναν στο τέλος, ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα. Είναι μία ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή στον πάγκο για πολλά χρόνια, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να προσθέτει παίκτες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σεζόν χωρίς να αλλοιώνεται η «χημεία» της ομάδας. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρόλους σωστά κατανεμημένους στο παρκέ, όλες οι κινήσεις που έγιναν αποδείχθηκαν σωστές και ο ΠΑΟΚ αξίζει τη θέση στην οποία βρίσκεται. Όμως, από εδώ και πέρα ξεκινάει ένα νέο Πρωτάθλημα και όλα μπορούν να συμβούν».

Για τη σημασία της νίκης για την ΑΕΚ σε αυτό τον αγώνα: «Εντάξει, κατά τα ψέματα, σε αυτό τον αγώνα χρειαζόμαστε τη νίκη περισσότερο από τον ΠΑΟΚ ο οποίος έχει ουσιαστικά πετύχει το στόχο του στην κανονική διάρκεια. Αλλά αυτή η κατάσταση, όταν δηλαδή μία ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει, είναι πιο δύσκολη γιατί ο αντίπαλός σου είναι πιο χαλαρός και ίσως παίξει καλύτερα από όσο μπορεί. Εμείς όμως θέλουμε τη νίκη για να τερματίσουμε τουλάχιστον σε αυτή τη θέση που είμαστε τώρα και από εκεί και πέρα να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια».

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ: «Θέλουμε ανεξάρτητο και αυτάρκη ΑΣ, την καλύτερη λύση για την Τούμπα»

paokrevolution

Published

on

Ανακοίνωση με αφορμή το θέμα της Νέας Τούμπας, μέσω της οποίας ζητούν ανεξάρτητο ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκη, αλλά και την πιο σίγουρη και γρήγορη λύση για την ανέγερση του γηπέδου «που ήδη έχει καθυστερήσει», όπως τονίζουν, εξέδωσαν εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ (ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031# ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ), ΕΠΑΝΟΜΗ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ). Εξηγούν και γιατί έκαναν επίσκεψη στον Ερασιτέχνη τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά το κείμενο: «Ως Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ που λειτουργούμε καθημερινά με γνώμωνα το καλό του Δικεφάλου και μόνο, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε (ελπίζουμε για τελευταία φορά) καθώς εν όψη των 100 ετών τα διοικητικά εσωπροβλήματα του οργανισμού δεν φαίνεται να καταλαγιάζουν (κάθε άλλο μάλλον) παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας να επικρατήσει η λογική, η ενότητα και η υγιείς σκέψη προς συμφέρουν του ΠΑΟΚ μας.

Χωρίς να μακρηγορούμε καθώς στις περιστάσεις που βιώνουμε μάλλον δεν αρμόζουν μανιφέστα αλλά λακωνικές τοποθετήσεις και δράση, αναφέρουμε τα εξής.

Μετά την προχθεσινή μας επίσκεψη στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, την διακοπή του διοικητικού συμβουλίου και την συνέχιση της διαδικασίας σήμερα Τέταρτη, πρέπει να δώσουμε στο σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ την αλήθεια από την δικιά μας πλευρά καθώς το μέλλον του οργανισμού και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν είναι θέμα όλων και όχι μόνο των οργανωμένων.

Advertisement
Advertisement

Πρώτον, όσον αφορά το περιεχόμενο της επίσκεψης μας και δεύτερον για την συνολική μας στάση και εμπλοκή στα διοικητικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος της επίσκεψης… απλός, “Κύριοι, με την δικιά μας στήριξη παραμείνατε 15μελες μετά την παραίτηση Κατσαρή και δεν ακολουθήσατε όλοι τον ίδιο δρόμο.”

Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι, οι λόγοι της στήριξης μας από την αρχή μέχρι σήμερα παραμένουν ίδιοι.

1. Ανεξάρτητος ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκης,

Advertisement
Advertisement

2. Την πιο σίγουρη και την πιο γρήγορη λύση για την ανέγερση της νέας Τούμπας που ήδη έχει καθυστερήσει πολύ να δωθεί στον λαό του ΠΑΟΚ.

Και από ότι φαίνεται, ούτε γρήγοροι, ούτε σίγουροι, ούτε ανεξάρτητοι σταθήκατε.

Επιθυμία λοιπόν του κόσμου που σας στήριξε είναι να δωθούν ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα και λύσεις οι οποίες υποστηρίζονται από συμπαγής απόψεις και όχι αβάσιμες τεκμηριώσεις και κομφούζιο καθυστερήσεων για το τι πραγματικά συμβαίνει με την κληρονομιά του συλλόγου μας.

Υγ1

Advertisement
Advertisement

Επειδή πολλοί καλοθελητές διαιωνίζουν ανυπόστατες καταστάσεις, πρώτοι δηλώνουμε πως δεν έχουμε σκοπό να οδηγήσουμε αλλά ούτε και να οδηγηθούμε σε καμία κόντρα και καμία πόλωση με κανέναν συνοπαδό μας για διοικητικά τερτίπια. Όσο και αν ασχολούμαστε με τα κοινά, το πεδίο και η θέση των Οπαδών είναι στους δρόμους και στα Πέταλα, εκεί που τα πράγματα ζορίζουν και μόνο σαν ένα έρχονται οι νίκες.

Υγ2

Επίσης στο κλίμα ενότητας που παροτρύνουμε και διαλέγουμε εξ αρχής να ακολουθήσουμε αποφασίσαμε να μην ανακοινώσουμε δημόσια τους λόγους που είμαστε κάθετα απέναντι στην εμπλοκή Τσαλόπουλου-Χατζόπουλου στην επόμενη μέρα του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ποιες συγκεκριμένες κινήσεις τους, συναντήσεις τους και τοποθετήσεις τους είναι αυτές που τους θέτουν εκτός κάδρου για εμάς είμαστε πάντα διαθέσιμοι…

Υγ4

Advertisement
Advertisement

Εμείς είμαστε μόνο Π.Α.Ο.Κ.

Μόνο τα 4 γράμματα έχουν σημασία για εμάς και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι πάνω απο αυτά τα ιερά γράμματα.

Μετά τιμής,

ΣΦ ΠΑΟΚ

Advertisement
Advertisement

ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031#

ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ) , ΕΠΑΝΟΜΗ

ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ,

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ».

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Συγκλονισμένος και ο Αντρέ με την απώλεια του Ζότα

paokrevolution

Published

on

 

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια με ανάρτηση του στα social media εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα που έχασε όπως και ο αδελφός του την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. «Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Αναμένοντας την ανακοίνωση από τον Θανάση Κατσαρή

paokrevolution

Published

on

KATSARIS090

 

Η σκέψη για παραίτηση όπως όλα δείχνουν θα γίνει και πράξη από τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πιθανώς και εντός της ημέρας να έχουμε οριστική εξέλιξη στο θέμα με την σχετική ανακοίνωση. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι εξελίξεις για το θέμα της νέας Τούμπας δεν θα αφορούν τον Αριστοτέλη Μυστακίδη τον οποίο είχε προσεγγίσει η πλευρά του Θανάση Κατσαρή μετά την δημόσια τοποθέτηση του τρίτου αντιπροέδρου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ σε πρόσφατη γενική συνέλευση της ΠΑΕ πως το γήπεδο ανήκει στον ΑΣ. Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε την σχετική ανακοίνωση και στη συνέχεια θα έχουμε τις προβλεπόμενες διαδικασίες για να καλυφθεί η θέση του προέδρου.

Continue Reading

Τάσεις