Connect with us

Αντίπαλοι

«Πιθανό να αντικατασταθούν διοργανώτριες πόλεις για το Euro 2020»

paokrevolution

Published

on

euro2020.png

 

Ο Αλεξέι Σορόκιν, διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής «Αγία Πετρούπολη- Euro 2020», εκτίμησε πως είναι πολύ πιθανό εντέλει να αποσυρθούν κάποιες πόλεις και να οριστούν νέες, στη δωδεκάδα των πόλεων που θα φιλοξενήσουν αγώνες της διοργάνωσης που μετατέθηκε για το 2021.

«Το Euro θα διεξαχθεί μεταξύ 11 Ιουνίου και 11 Ιουλίου 2021, με πρόθεση να υπάρχει το ίδιο πρόγραμμα και οι ίδιες πόλεις. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο, το πρόγραμμα δεν μπορεί να επισημοποιηθεί. Η UEFA είναι σε επαφή και με τις 12 πόλεις και ανακοινώσεις θα γίνουν στο μέλλον», ανέφερε στο αγγλικό «Sky Sports».

«Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις 30 Απριλίου. Τότε θα οριστικοποιηθεί ποίες πόλεις θα συνεχίσουν κανονικά στην οργάνωση των αγώνων του επόμενου Euro και ποιες θα επιλεχθούν στη θέση αυτών που θα… αποσυρθούν
», πρόσθεσε ο άνθρωπος πίσω από την οργανωτική επιτυχία του Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία.

Advertisement
Advertisement

Η Αγία Πετρούπολη ήταν μέσα στις 12 πόλεις που επελέγησαν αρχικά για το πιο διευρυμένο Euro όλων των εποχών, μαζί με ‘Αμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Λονδίνο, Μόναχο και Ρώμη.

«Μέχρι σήμερα, όλες οι διοργανώτριες πόλεις έχουν συμμετάσχει σε τηλεδιασκέψεις και σε τακτική βάση μιλάμε με κάθε έναν από αυτούς. Όλες οι πόλεις έχουν χρόνο να σκεφτούν μέχρι το τέλος του μήνα», υπογράμμισε ο Σορόκιν και πρόσθεσε: «Εάν μια πόλη αποφασίσει να αποσυρθεί, πολλές άλλες επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι. Είτε πρόκειται να υπάρξει μια νέα πόλη, είτε θα υπάρξει ανακατανομή μεταξύ των άλλων πόλεων που θα έχουν “επιβεβαιώσει” τη συμμετοχή τους. Η δεύτερη επιλογή θεωρώ πως είναι λιγότερο απαιτητική από την άποψη του ανθρώπινου δυναμικού».

www.sport-fm.gr

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αντίπαλοι

Νέα προβλήματα στην Μπέτις πριν την Τούμπα

paokrevolution

Published

on

Αυξάνονται τα προβλήματα στην Μπέτις ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (22/1, 19:45) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Europa League. Η ισπανική ομάδα νίκησε χθες τη Βιγιαρεάλ με 2-0 ωστόσο προστέθηκαν δύο ακόμη «πονοκέφαλοι» στους ήδη υπάρχοντες πριν το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι δεδομένο ότι δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ίσκο, Κούτσο, Φίρπο, Μπεγερίν και στον τιμωρημένο Μπακαμπού. Ο πολύπειρος προπονητής όμως έχει να διαχειριστεί και κάποια ερωτηματικά πριν από το παιχνίδι με τον Δικέφαλο. Δύο αφορούν στην παρουσία των Αζαλζουλί και Άμραμπατ που αγωνίζονται στον αποψινό τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής μεταξύ του Μαρόκου και της Σενεγάλης. Τα ερωτηματικά όμως δεν τελειώνουν σε αυτούς.

Χθες ο Νέλσον Ντεόσα δεν αγωνίστηκε καθώς αντιμετωπίζει μία αμυγδαλίτιδα ενώ λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού με τη Βιγιαρεάλ, αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Άντονι για τον οποίο είπε ο Πελεγκρίνι: «Θα δούμε περί τίνος πρόκειται. Είναι ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί πολύ. Προσπαθούμε πάντα να μοιράζουμε τα λεπτά συμμετοχής, ερχόταν παίζοντας πάρα πολύ, θα δούμε αν με μερικές ημέρες ξεκούρασης θα ξεπεράσει πρόβλημα».

Continue Reading

Αντίπαλοι

Επίσημο «stop» στους φίλους του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

paokrevolution

Published

on

«Φρένο» στη μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 16η αγωνιστική της Super League έβαλε η αστυνομία. 

Με ανακοίνωση τους οι αστυνομικές αρχές ενημέρωσαν για τα μέτρα τάξης τα οποία θα ισχύουν για το παιχνίδι τονίζοντας ότι απαγορεύεται η μετακίνηση φίλων της ομάδας του Δικεφάλου τόσο οργανωμένα όσο και μεμονωμένα. Επιπλέον, η απόφαση προβλέπει απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αλλά και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για οποιονδήποτε φέρει διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας, όπως κασκόλ, πανό ή ρουχισμό με ασπρόμαυρα χρώματα. Παράλληλα, δεν παραχωρείται θύρα ή κερκίδα για τους φιλοξενούμενους, με το γήπεδο να ανοίγει αποκλειστικά για τους φίλους του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Στη δημοσιότητα δόθηκε απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Ακαρνανίας Δημήτρη Γαλαζούλα αναφορικά με τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των Παναιτωλικoύ– Π.Α.Ο.Κ., που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10.1.2026 και ώρα 19.30, στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Advertisement
Advertisement

Η Π.Α.Ε. Παναιτωλικός (γηπεδούχος) να εκδώσει έως τέσσερις χιλιάδες διακόσια εβδομήντα πέντε (4.275) εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων των προβλεπόμενων προσκλήσεων και των εισιτηρίων διαρκείας που εκδόθηκαν μέχρι σήμερα, αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Η διάθεση των εισιτηρίων, η ταυτοποίηση κατόχων εισιτηρίων και η είσοδος των φιλάθλων της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός να γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της ανωτέρω (η) σχετικής κ.υ.α..

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός στην επίσημη ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου, αποκλειστικά και μόνο από την πλατφόρμα εισιτηρίων της Π.Α.Ε. (https://tickets.panetolikos.gr/), έχουν όσοι διαθέτουν ήδη λογαριασμό και έχουν αγοράσει τουλάχιστον ένα (1) εισιτήριο στους προηγούμενους αγώνες της τρέχουσας σεζόν για το πρωτάθλημα ή το κύπελλο, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μπορούν να αγοράσουν ψηφιακά, ένα (1) επιπλέον απλό εισιτήριο.

Στον εν λόγω αγώνα να λειτουργήσουν οι ακόλουθες θύρες του γηπέδου: 1, VIP, 2, 6 και 8.

Advertisement
Advertisement

Οι θύρες 3, 4 και 4α της μικρής κερκίδας του γηπέδου του Παναιτωλικού να παραμείνουν κλειστές, λόγω εργασιών για την επέκταση της εν λόγω κερκίδας.

Η θύρα 7 του γηπέδου να λειτουργήσει μόνο ως θύρα εξόδου μετά την λήξη του αγώνα.

Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα και κατά κύριο λόγο πεζοί, να εισέλθουν από τις θύρες 1, V.I.P., 2 (μεγάλη κερκίδα), 6 και 8 (πέταλο) και να καταλάβουν θέσεις στις αντίστοιχες κερκίδες των θυρών του γηπέδου.

Η Π.Α.Ε. Παναιτωλικός να μην παραχωρήσει κερκίδα ή θύρα, καθώς και εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας (Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.), σύμφωνα και με την ανωτέρω (ιβ) σχετική απόφαση του Αναπλ. Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Advertisement
Advertisement

Την απαγόρευση, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 1 του ν. 4326/2015, της με οποιονδήποτε τρόπο διάθεσης εισιτηρίων στις λέσχες του άρθρου 41Β του ν. 2725/1999, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, οι οποίες δεν λειτουργούν νομίμως, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της παραπάνω διατάξεως, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη ομάδα προσώπων ή σύνδεσμο φιλάθλων ή σωματείο ή άλλη συλλογικότητα οποιασδήποτε νομικής ή μη μορφής της.

Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, να καταλάβουν τις θέσεις στις κερκίδες των θυρών του γηπέδου, όπως αυτές αναγράφονται στα εισιτήρια του αγώνα, που κατέχουν.

Οι αθλητικές αποστολές να προσέλθουν στο γήπεδο μία (1) ώρα και τριάντα (30) λεπτά της ώρας νωρίτερα από την έναρξη της αθλητικής συνάντησης. Οι αποστολές των δύο ομάδων θα αναχωρήσουν για και από το γήπεδο με δρομολόγιο, που θα καθορισθεί από τον Επικεφαλής των μέτρων.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Αντίπαλοι

Η Λιόν «σφυροκόπησε» τη Μονακό και πλησιάζει στο Champions League

paokrevolution

Published

on

Η Λιόν, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη League Phase του  Europa League, ξεκίνησε ιδανικά το 2026, επικρατώντας 3-1 της Μονακό στο Πριγκιπάτο και εδραιώνοντας τη θέση της στη μάχη για την πρώτη τετράδα της Ligue 1. Με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην 5η θέση με 30 βαθμούς, περιμένοντας τα αποτελέσματα Λιλ και Μαρσέιγ για να δει πόσο θα μειωθεί η απόσταση από τα «εισιτήρια» του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 38′ με τον Πάβελ Σουλτς, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από κόρνερ και ασίστ του Ταλιάφικο, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του σεζόν. Η Μονακό ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Κουλιμπαλί, αλλά η Λιόν απάντησε: στο 57′ ο Σουλτς σκόραρε ξανά με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, φτάνοντας τα 11 γκολ και τις πέντε ασίστ σε 23 παιχνίδια — επίδοση που τον φέρνει στην κορυφή των επιθετικών της Λιόν μετά τον Μαριάνο Ντίας το 2017.

Η αποστολή των Μονεγάσκων δυσκόλεψε περαιτέρω στο 71′, όταν ο Κουλιμπαλί αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, και ο Άμπνερ Βινίσιους «κλείδωσε» το τρίποντο στο 79′, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3. Η Μονακό ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 23 βαθμούς και μόλις μία επιτυχία στα τελευταία επτά παιχνίδια της.

Continue Reading

Τάσεις