Α.Σ ΠΑΟΚ
Πέταξε ψηλά στην πρεμιέρα!
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Μπάσκετ Γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στο Παλατάκι τον Παναθηναϊκό, του οποίου και επικράτησε με 56-52, ξεκινώντας με το “δεξί” τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Τα κορίτσια του Δικεφάλου μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και, με ένα σερί, έκαναν το 7-0, στο οποίο, ωστόσο, οι αντίπαλες απάντησαν, μειώνοντας αρχικά σε 7-6 και περνώντας μπροστά στο σκορ, 7-8. Η πρώτη περίοδος βρήκε το Δικέφαλο πίσω στο σκορ, με 9-12.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο, αν και το προβάδισμα το είχαν οι αντίπαλες, 9-14, οι «ασπρόμαυρες» μείωσαν σε 13-14 και με τρίποντο της Ανθούλας Ταρπάγκου πέρασαν μπροστά, 16-14 και έχτισαν μία διαφορά των +6 πόντων, 20-14, την οποία ωστόσο δεν κατάφεραν να διατηρήσουν, με τις φιλοξενούμενες να περνάν και πάλι μπροστά, 21-22. Στην εκπνοή…, ο Δικέφαλος πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ, με τη λήξη του ημιχρόνου να τον βρίσκει προηγούμενο με 26-23.
Στην επιστροφή, τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού έβγαλαν πάθος και θέληση και σταδιακά έχτισαν μία διαφορά, η οποία έφτασε τους 9 πόντους, 38-29 και 40-31. Παρ’ ότι οι αντίπαλες προσπάθησαν να μειώσουν, ο Δικέφαλος διατήρησε το προβάδισμα, με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 45-38 σκορ.
Στην τέταρτη περίοδο, οι «ασπρόμαυρες», αν και κράτησαν τη διαφορά, 49-43, μόλις 2:30 πριν τη λήξη, έδωσαν το “πάτημα” στον αντίπαλο Παναθηναϊκό να μειώσει στους τρεις πόντους, 51-48. Με τρίποντο η διαφορά ανέβηκε στο +6 και πάλι, 54-48, με τον Βασίλη Μασλαρινό να ζητάει τάιμ άουτ. Ο Δικέφαλος κράτησε το σκορ στο τελευταίο λεπτό και πήρε την νίκη με 56-52.
Πρώτες σκόρερς για τον Δικέφαλο με 14 πόντους η Maggie Mulligan, με 13 πόντους η Ελένη Σύρρα και με 10 η Λολίτα «The General» Λύμουρα, ενώ όλες όσες αγωνίστηκαν έδειξαν πάθος για την νίκη.
O ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έδειξε συνοχή, έβγαλε πάθος και απέδειξε πως η σκληρή προετοιμασία απέδωσε καρπούς, ζητούμενο για την ομάδα να επεκτείνει χρονικά τα καλά στοιχεία που έβγαλε στο παιχνίδι δουλεύοντας τις όποιες αδυναμίες.
Πλέον, το τμήμα στρέφει το βλέμμα του στην επόμενη αγωνιστική, όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στο κλειστό της Γλυφάδας.
ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ – Παναθηναϊκός: 56-52
Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 9-12, 26-23, 45-38, 56-52
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Καρλάφτη, Λύμουρα 10, Κωτούλα 8, Σύρρα 13, Λέξα, Ταρπάγκου, Χατζηδάκη, Καρακούλα, Τζέλου, Mulligan 14, Vaioletama 4, Κυλαζίδου
www.acpaok.gr
Α.Σ ΠΑΟΚ
Κάρτα Φιλάθλου Α.Σ. ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση!
Ξεκίνησε η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του Α.Σ. ΠΑΟΚ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προχωρήσουν στην έκδοσή της.
Η κάρτα φιλάθλου είναι πλέον απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2025-2026, και η διαδικασία έκδοσης γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης πλατφόρμας της Ticketmaster, με δυνατότητα εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, ώστε κάθε φίλαθλος να μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα.
https://www.ticketmaster.gr/paok-karta-filathloy-2025-2026_sen_2007237.html
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2310988000 ή στο info@acpaok.gr, από Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 – 21:00 και Παρασκευή 09:00 – 16:00.
Α.Σ ΠΑΟΚ
Καταλήξαμε στο μνημόνιο συνεργασίας, συνάντηση το συντομότερο δυνατόν
Με ανακοίνωσή του μετά τα μεσάνυχτα ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως έχει καταλήξει στο μνημόνιο συνεργασίας που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα.
Αναλυτικά:
Το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεδρίασε στις 22 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ερασιτέχνη και κατέληξε στο σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα, που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επιθυμία μας είναι η συνάντηση να γίνει το συντομότερο δυνατό.
Α.Σ ΠΑΟΚ
Νέος πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Αλκιβιάδης Ησαϊάδης
Το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Θανάση Κατσαρή και προχώρησε στην ανάδειξη νέου προέδρου με τον Αλκιβιάδη Ησαϊάδη να είναι πλέον ο αντικαταστάτης του Θανάση Κατσαρή. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ανάδειξη του ήρθε χωρίς κανένα μέλος να ψηφίσει αρνητικά ή λευκό και έτσι με ψήφους 15-0 αναδείχθηκε νέος πρόεδρος. Να σημειώσουμε επίσης πως ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος είναι πλέον απλό μέλος και τη θέση του πήρε ο Θεολόγος Μπεκιάρης ενώ δεύτερος αντιπρόεδρος είναι ο Γιάννης Ελευθεριάδης. Οπως είχαμε σημειώσει, τη θέση του Θανάση Κατσαρή στο 15μελές συμβούλιο πήρε ο Δημήτρης Χασεκίδης.
Στην πρώτη του τοποθέτηση ως Πρόεδρος, ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα μέλη του ΔΣ να συνεχίσουν να εργάζονται για την πρόοδο του Σωματείου ο καθένας από την θέση του, ευχαρίστησε τον κ. Αθανάσιο Κατσαρή, για την μακροχρόνια, ανιδιοτελή και μεγάλη του προσφορά, ο οποίος παραδίδει έναν ΠΑΟΚ, μεγαλύτερο από αυτόν που παρέλαβε, αναγνώρισε την μεγάλη και καταλυτική συμβολή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη στη γιγάντωση όλου του Σωματείου, ενώ απηύθυνε πρόσκληση ενότητας σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της Οικογενείας του μεγάλου ΠΑΟΚ. «Η ισχύς εν τη ενώσει» θα είναι ο μπούσουλας μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, στο κλείσιμο της πρώτης του ομιλίας ως νέος Πρόεδρος.
-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
