Επικαιρότητα
«Περιμένω να αντιδράσουν οι παίκτες μου»
Ψύχραιμος παρά την ήττα και πεπεισμένος ότι οι παίκτες του θα βγάλουν αντίδραση στους δυο τελευταίους αγώνες, παρουσιάστηκε ο Βλάνταν Ιβιτς που παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δέχθηκε γκολ από λάθη αλλά φρόντισε να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές του.
Παράλληλα τόνισε ότι κρατάει την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του στις αρχές του δευτέρου μέρους αλλά αναγνώρισε ότι αυτό δε φτάνει για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Στις δηλώσεις του τέλος δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι έχει πολύ δουλειά για να διορθώσει άμεσα πράγματα και στην άμυνα και στην επίθεση.
O Βλάνταν Ιβιτς στον γενικότερο σχολιασμό για τον εικόνα του αγώνα είπε: «Στο πρώτο μέρος είχαμε κατοχή αλλά όχι κάτι ουσιαστικό. Δεν μπορώ να πω ότι ο Πανιώνιος μας αιφνιδίασε αφού κύλησε το ματς από πλευράς του όπως το περίμενα. Απλά αν δεν κάνεις λάθη δεν μπαίνει γκολ και σε αυτό τον τομέα δεν περίμενα αυτά τα λάθη. Βέβαια έχουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα μπροστά σε άμυνα και επίθεση και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό τις επόμενες μέρες. Κυρίως πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί στις αντιδράσεις μας όταν δεχόμαστε αντεπιθέσεις. Εκεί δουλέψαμε όλη την εβδομάδα αρκετά αλλά είπα και πριν ότι αν δεν κάνεις λάθη δεν μπαίνουν γκολ»
Συνεχίζοντας ο Σέρβος τεχνικός σημείωσε: «Αν κρατώ κάτι είναι η αντίδραση που βγάλαμε στο δεύτερο μέρος όπου κάναμε φάσεις, ισοφαρίσαμε ενώ ακόμη και μετά το 2-1 θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει γκολ. Αντιδράσαμε, παλέψαμε αλλά δεν φτάνει αυτό. Οφείλουμε να το αφήσουμε στην άκρη και να κοιτάξουμε μπροστά».
Όταν ρωτήθηκε για το ότι τα γκολ προήλθαν από ατομικά λάθη είπε: «Δεν φταίει ένας παίκτης και ποτέ δεν ξεχωρίζω. Αυτά που θέλω να τα πω, θα τα πω στους παίκτες μου. Μαζί θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα πράγματα».
Ρωτήθηκε για το ότι αν παραμείνει η αφαίρεση πέντε βαθμών, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα: «Αυτό θα μας δυσκολέψει αλλά θα πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε καλή ομάδα και οι παίκτες θα αντιδράσουν στα επόμενα ματς με πρώτο αυτό απέναντι στον Λεβαδειακό όπου πρέπει να κάνουμε καλή προσπάθεια. Ξέρω ότι δε θα είναι ο Αθανασιάδης, όμως επιστρέφει ο Μακ και περιμένουμε την επιστροφή και άλλων παικτών. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό»
Επικαιρότητα
ΠΑΟΚ και τηλεοπτικά: αποκλειστικά απόφαση Σαββίδη

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να διαπραγματευτεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφού το συμβόλαιο με την NOVA έχει ολοκληρωθεί. Την όποια διαπραγμάτευση θα κάνει αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζοντας πως τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι ένα ισχυρό έσοδο για την ομάδα. Δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να στρέφεται στη λύση του… δικού του καναλιού δηλαδή του OPEN δεν επιβεβαιώνονται και εδώ πρέπει να βάλουμε και έναν αστερίσκο: δεν αποκλείεται να είναι και ένα μέτρο πίεσης ώστε μια από τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ανεβάσουν την προσφορά και να ικανοποιήσουν τα «θέλω» της ΠΑΕ. Πριν από μερικά χρόνια ο ΠΑΟΚ πρωτοπόρησε και έδειξε τους εντός έδρας αγώνες του από το PAOK TV αλλά προφανώς η απόφαση του να «επιστρέψει» σε συνδρομητικό κανάλι έδειξε πως τα έσοδα δεν ήταν τα προσδοκόμενα. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη του θέματος και ίσως να υπάρξει πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Πέρσι τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα έδειξε η NOVA.
Επικαιρότητα
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο Κωνσταντίνου.

Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου.
Υπενθυμίζεται πως ο Νάσος Κωνσταντίνου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση οπαδών αμέσως μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2017.
Επικαιρότητα
Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.
Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.
Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά