Connect with us

Επικαιρότητα

Παντακίδης: «Καλούμε τον κόσμο να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας»

paokrevolution

Published

on

pantakidispanigiriaaa.jpg

Ο παλαιότερος παίκτης του ΠΑΟΚ και γνωστός για τα «ασπρόμαυρα» αισθήματα του Γιάννης Παντακίδης, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Δικεφάλου για τη νέα και κοινή προσπάθεια που μόλις ξεκινάει προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην κορυφή και να ζήσει ανάλογες  στιγμές με τις περσινές.

«Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει  να βοηθήσει την ομάδα αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας και να παρακολουθήσει από κοντά τα πολλά παιχνίδια που θα δώσουμε φέτος. Θέλουμε όλοι να δούμε  ένα γεμάτο γήπεδο και να δώσουμε για άλλη μια φορά χαρά στους φιλάθλους μας».

Advertisement
Advertisement

Φυσικά ο έμπειρος κεντρικός του ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις στιγμές που έζησε πέρυσι στο κατάμεστο «PAOK Sports Arena» , όταν και σήκωνε μπροστά στους 10.000και πλέον φιλάθλους την κούπα του πρωταθλητή. «Οι στιγμές που ζήσαμε πέρυσι θα μας μείνουν αξέχαστες. Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για το βόλει. Όλοι ελπίζουμε ότι θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές και φέτος. Ο κόσμος έχει δει την προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι και νομίζω ότι θα είναι στο πλευρό μας και φέτος», τόνισε ο Παντακίδης, ενώ αναφερόμενος στη νέα ομάδα που δημιουργήθηκε και θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη τόνισε: «Είμαστε μια ομάδα νεανική , με πολύ όρεξη για δουλειά και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια σας θέλουμε όλους κοντά μας. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

Οι ευχές της ΠΑΕ στον εορτάζοντα Ιβάν Σαββίδη

paokrevolution

Published

on

Ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει τα 66α του γενέθλια και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί:

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Πρόεδρό της, Ιβάν Σαββίδη, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και συνεχείς επιτυχίες.

Στον άνθρωπο που με την αφοσίωσή και την προσήλωσή του έχει οδηγήσει την ομάδα σε ανεπανάληπτες κορυφές, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με δύναμη και αφοσίωση, τηρώντας απαρέγκλιτα την υπόσχεση να φέρνει τελικά «τη χαρά στην Τούμπα».

Advertisement
Advertisement

Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται!

Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να ζεις κάθε στιγμή με πάθος και να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν.

Χρόνια πολλά!

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Διέκοπη στο 57′ το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τα θύματα των Τεμπών με πρωτοβουλία παικτών – διαιτητών

paokrevolution

Published

on

Διεκόπη η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο 57ο λεπτό για τα θύματα των Τεμπών.

Με πρωτοβουλία των παικτών και της διαιτητικής ομάδας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος διέκοψε στο 57ο λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.

Continue Reading

Επικαιρότητα

«Από τους 10 βαθμούς Κελσίου στους -8»

paokrevolution

Published

on

 

Άσχημες θα είναι οι καιρικές συνθήκες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα στο Βουκουρέστι για τη ρεβάνς των play offs του Europa League και μάλιστα, οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο για «θερμικό σοκ».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ρουμανική ιστοσελίδα, prosport, το θερμικό σοκ, που θα υποστούν οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς για την FCSB οι συνθήκες δεν θα είναι κάτι περίεργο. Οι παίκτες της έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες, με το γήπεδο να είναι καλυμμένο με χιόνι και υπό συνεχιζόμενη χιονόπτωση. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι με την Μπουζάου, η θερμοκρασία ήταν στους -3 βαθμούς Κελσίου, με αίσθηση -8, όση ακριβώς αναμένεται και για την ώρα του αγώνα με τον Δικέφαλο.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μετά από ερώτηση, που έγινε σε μετεωρολόγους, ο συνθήκες θα είναι πολύ κρύες. Η προσαρμογή του οργανισμού των αθλητών σε συνθήκες απόδοσης θα είναι σημαντική πρόκληση. Στην καλύτερη περίπτωση, αναμένονται -8 βαθμοί Κελσίου, αλλά αν ο άνεμος παραμείνει γύρω από 40-45 χλμ/ώρα, η αίσθηση θα είναι -10 βαθμοί ή και πιο χαμηλά.

«Βρισκόμαστε σε κίτρινη προειδοποίηση για κρύο και χιονοθύελλα. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν άφθονες στην περιοχή της Πρωτεύουσας και σε αυτή την γωνιά της χώρας, τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τετάρτης, αλλά πρέπει να περιμένουμε να συνεχιστούν και την Πέμπτη, την ημέρα του αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά η μετεωρολόγος. «Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ένα θερμικό σοκ για τους παίκτες της ελληνικής ομάδας», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις