Επικαιρότητα
Ωραία μπάλα και εύκολη πρόκριση
Με τους έντεκα ποδοσφαιριστές που ήταν στο χορτάρι της Τούμπας την περασμένη Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τους Σλοβάκους και ο στόχος ξεκάθαρος: να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από τον σημερινό αγώνα και να μετατρέψει σε… διαδικαστικού χαρακτήρα τη ρεβάνς μετά από μια εβδομάδα
Ο Δικέφαλος σήμερα έχοντας και μια επιπλέον εβδομάδα προετοιμασίας που είναι πολύτιμη, θέλει να είναι το αφεντικό απέναντι σε μια ομάδα που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να τον προβληματίσει, αρκεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έχει κάνει καμιά προσθήκη αλλά από την άλλη η εικόνα του στον αγώνα με την Λοκομοτίβα έδειξε, ότι η δουλειά που έγινε στην Ολλανδία ήδη αποδίδει καρπούς.
Ο κόσμος που θα βρεθεί σήμερα στην Τούμπα δεν έχει την απαίτηση να ξαναδεί έξι γκολ από τον ΠΑΟΚ αλλά σίγουρα θα θέλει να δει ξανά μια ομάδα που θα έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, παίκτες που θα παλεύουν την κάθε φάση και θα προσπαθούν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις. Όπως είπε χθες και ο Τούντορ, αυτό που περιμένει να δει από τους παίκτες του είναι να μεταφέρουν στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα κάνουν στις προπονήσεις. Πριν μια εβδομάδα το είδαμε αυτό, όλα τα γκολ δεν προηλθαν από τύχη ή ατομικές ενέργειες. Το ζητούμενο φυσικά είναι ο ΠΑΟΚ να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα του.
Οι Κροάτες έκαναν μια ευκαιρία στο 72′, σήμερα οι Σλοβάκοι που σκοράρουν σε κάθε ματς θα είναι πιο επικίνδυνοι. Ένας σοβαρός και συγκεντρωμένος ΠΑΟΚ όμως σε μια Τούμπα που αναμένεται να έχει πάνω από 14.000 κόσμο δεν πρέπει να προβληματιστεί. Όπως είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να τον επηρεάσει ούτε η αποχώρηση του Νομπόα, ούτε το ότι κάποιοι άλλοι παίκτες τέθηκαν εκτός ομάδας. Αλλωστε αυτοί οι έντεκα που έπαιξαν βασικοί στο ματς της περασμένης Πέμπτης θα παίξουν και σήμερα και αυτό είναι καλόσε ότι αφορά την ομοιογένεια. Ένα ακόμη κέρδος από μια “καθαρή” νίκη σήμερα;
Ο ΠΑΟΚ χωρίς άγχος θα μπορέσει να προετοιμαστεί και για τους αγώνες των πλέι οφ. Και να προετοιμαστεί εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Άλλωστε ο ίδιος ο Τούντορ ειπε ότι σύντομα το αδύναμοσε σχέση με πέρσι ρόστερ θα ενισχυθεί. Για να δούμε…
Επικαιρότητα
Οι ευχές της ΠΑΕ στον εορτάζοντα Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει τα 66α του γενέθλια και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Πρόεδρό της, Ιβάν Σαββίδη, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και συνεχείς επιτυχίες.
Στον άνθρωπο που με την αφοσίωσή και την προσήλωσή του έχει οδηγήσει την ομάδα σε ανεπανάληπτες κορυφές, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με δύναμη και αφοσίωση, τηρώντας απαρέγκλιτα την υπόσχεση να φέρνει τελικά «τη χαρά στην Τούμπα».
Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται!
Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να ζεις κάθε στιγμή με πάθος και να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν.
Χρόνια πολλά!
Επικαιρότητα
Διέκοπη στο 57′ το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τα θύματα των Τεμπών με πρωτοβουλία παικτών – διαιτητών

Διεκόπη η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο 57ο λεπτό για τα θύματα των Τεμπών.
Με πρωτοβουλία των παικτών και της διαιτητικής ομάδας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος διέκοψε στο 57ο λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.
Επικαιρότητα
«Από τους 10 βαθμούς Κελσίου στους -8»

Άσχημες θα είναι οι καιρικές συνθήκες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα στο Βουκουρέστι για τη ρεβάνς των play offs του Europa League και μάλιστα, οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο για «θερμικό σοκ».
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ρουμανική ιστοσελίδα, prosport, το θερμικό σοκ, που θα υποστούν οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς για την FCSB οι συνθήκες δεν θα είναι κάτι περίεργο. Οι παίκτες της έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες, με το γήπεδο να είναι καλυμμένο με χιόνι και υπό συνεχιζόμενη χιονόπτωση. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι με την Μπουζάου, η θερμοκρασία ήταν στους -3 βαθμούς Κελσίου, με αίσθηση -8, όση ακριβώς αναμένεται και για την ώρα του αγώνα με τον Δικέφαλο.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μετά από ερώτηση, που έγινε σε μετεωρολόγους, ο συνθήκες θα είναι πολύ κρύες. Η προσαρμογή του οργανισμού των αθλητών σε συνθήκες απόδοσης θα είναι σημαντική πρόκληση. Στην καλύτερη περίπτωση, αναμένονται -8 βαθμοί Κελσίου, αλλά αν ο άνεμος παραμείνει γύρω από 40-45 χλμ/ώρα, η αίσθηση θα είναι -10 βαθμοί ή και πιο χαμηλά.
«Βρισκόμαστε σε κίτρινη προειδοποίηση για κρύο και χιονοθύελλα. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν άφθονες στην περιοχή της Πρωτεύουσας και σε αυτή την γωνιά της χώρας, τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τετάρτης, αλλά πρέπει να περιμένουμε να συνεχιστούν και την Πέμπτη, την ημέρα του αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά η μετεωρολόγος. «Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ένα θερμικό σοκ για τους παίκτες της ελληνικής ομάδας», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο1 έτος ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά