Connect with us

Επικαιρότητα

Οι ωραίοι και οι…”μπερδεμένοι”

paokrevolution

Published

on

Μια σπουδαία βραδιά έζησε χθες η Τούμπα και το μοναδικό που απουσίασε ήταν το… κερασάκι και αναφερόμαστε στη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Μπορεί όλοι να στεκόμαστε στη φάση που έγινε το λάθος και η γερμανική ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά είναι δεδομένο ότι ακόμη και η ισοπαλία απεναντι στην Ντόρτμουντ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αρνητικό αποτέλεσμα.

Ούτε ότι μειώνει τις ελπίδες του ΠΑΟΚ για πρόκριση αφού έτσι κι αλλιώς τα δυο ματς απέναντι στην Κράσνονταρ θα κρίνουν το ποια ομάδα θα ακολουθήσει τους Γερμανούς στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Τούντορ διάβασε καλά το παιχνίδι αν και σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε να δει στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης να βλέπει και τους έντεκα ποδοσφαιριστές του πίσω από το κέντρο του γηπέδου. Λίγο το όνομα του αντιπάλου,λίγο το άγχος και το τρακ έκαναν τους ασπρόμαυρους να έχουν παθητικό ρόλο. Ισορρόπησαν όμως το παιχνίδι και ήρθε η γκολάρα του Μακ για να εκτοξεύσει την ομάδα και τον κόσμο της. Από εκεί και πέρα όλα φάνηκαν πολύ πιο εύκολα για τον ΠΑΟΚ που παρέμεινε τακτικά προσηλωμένος στο πλάνο του. Στο δεύτερο μέρος ήταν δεδομένο ότι η γερμανική ομάδα θα αποκτούσε την πρωτοβουλία αλλά ο Όλσεν δεν ένιωσε εκείνη την απειλή μέχρι να έρθει η στιγμή του γκολ που ήταν αποτέλεσμα τύχης και κακής συννενόησης. Και όμως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη μέχρι το 75′ όταν και φάνηκε ότι ματς που δεν μπορείς να κερδίσεις δεν πρέπει να το χάσεις. Χρειάστηκε η επέμβαση του Όλσεν για να παραμείνει αυτό το 1-1 που σε καμιά περίπτωση δεν λογίζεται αποτυχία. Εκεί που πρέπει να σταθώ είναι στην συμπεριφορά του κόσμου από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Όταν δηλαδή με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Γερμανοί πετούσαν βεγγαλικά και κροτίδες ο κόσμος δεν αντέδρασε. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη πολλούς “μπερδεμένους”. Αδιανόητο και ακατανόητο να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Να κάνουν τι; Να “τελειώσουν” τον ΠΑΟΚ; Οι αποδοκιμασίες απέναντι τους ακόμη και από την πλειοψηφία της Θύρας 4, είναι οδηγός για τη συνέχεια. Ας καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι τσιφλίκι τους.

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

Οι ευχές της ΠΑΕ στον εορτάζοντα Ιβάν Σαββίδη

paokrevolution

Published

on

Ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει τα 66α του γενέθλια και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί:

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Πρόεδρό της, Ιβάν Σαββίδη, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και συνεχείς επιτυχίες.

Στον άνθρωπο που με την αφοσίωσή και την προσήλωσή του έχει οδηγήσει την ομάδα σε ανεπανάληπτες κορυφές, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με δύναμη και αφοσίωση, τηρώντας απαρέγκλιτα την υπόσχεση να φέρνει τελικά «τη χαρά στην Τούμπα».

Advertisement
Advertisement

Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται!

Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να ζεις κάθε στιγμή με πάθος και να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν.

Χρόνια πολλά!

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Διέκοπη στο 57′ το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τα θύματα των Τεμπών με πρωτοβουλία παικτών – διαιτητών

paokrevolution

Published

on

Διεκόπη η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο 57ο λεπτό για τα θύματα των Τεμπών.

Με πρωτοβουλία των παικτών και της διαιτητικής ομάδας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος διέκοψε στο 57ο λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.

Continue Reading

Επικαιρότητα

«Από τους 10 βαθμούς Κελσίου στους -8»

paokrevolution

Published

on

 

Άσχημες θα είναι οι καιρικές συνθήκες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα στο Βουκουρέστι για τη ρεβάνς των play offs του Europa League και μάλιστα, οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο για «θερμικό σοκ».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ρουμανική ιστοσελίδα, prosport, το θερμικό σοκ, που θα υποστούν οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς για την FCSB οι συνθήκες δεν θα είναι κάτι περίεργο. Οι παίκτες της έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες, με το γήπεδο να είναι καλυμμένο με χιόνι και υπό συνεχιζόμενη χιονόπτωση. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι με την Μπουζάου, η θερμοκρασία ήταν στους -3 βαθμούς Κελσίου, με αίσθηση -8, όση ακριβώς αναμένεται και για την ώρα του αγώνα με τον Δικέφαλο.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μετά από ερώτηση, που έγινε σε μετεωρολόγους, ο συνθήκες θα είναι πολύ κρύες. Η προσαρμογή του οργανισμού των αθλητών σε συνθήκες απόδοσης θα είναι σημαντική πρόκληση. Στην καλύτερη περίπτωση, αναμένονται -8 βαθμοί Κελσίου, αλλά αν ο άνεμος παραμείνει γύρω από 40-45 χλμ/ώρα, η αίσθηση θα είναι -10 βαθμοί ή και πιο χαμηλά.

«Βρισκόμαστε σε κίτρινη προειδοποίηση για κρύο και χιονοθύελλα. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν άφθονες στην περιοχή της Πρωτεύουσας και σε αυτή την γωνιά της χώρας, τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τετάρτης, αλλά πρέπει να περιμένουμε να συνεχιστούν και την Πέμπτη, την ημέρα του αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά η μετεωρολόγος. «Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ένα θερμικό σοκ για τους παίκτες της ελληνικής ομάδας», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις