Ποδόσφαιρο
“Οι νοκ άουτ αγώνες κρύβουν άγρια ομορφιά”
Ο ΠΑΟΚ σήμερα ρίχνεται στη μάχη του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ17. Αντιμετωπίζει στον ημιτελικό τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Διαβάστε τις δηλώσεις του Αγγελου Ζαζόπουλου αλλά και του αρχηγού της ομάδας, Γιώργου Παπαθανασίου:
Άγγελος Ζαζόπουλος
«Η ανυπομονησία με την οποία περιμένουν οι αθλητές μας το Final Four της Κ17 της Super League προδίδει τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης γι’ αυτούς. Σκληρή καθημερινή δουλειά, επιθυμία για διάκριση, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα όνειρα, διάθεση για απόλαυση της κάθε στιγμής και μια πρώτη, άγουρη κι αθώα προσπάθεια για κατάκτηση της κορυφής, είναι τα συστατικά που συνθέτουν κάθε χρόνο μια ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική συνάντηση. Η ομάδα μας είχε μια καλή παρουσία στο βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος. Χρησιμοποιώντας 32 ποδοσφαιριστές 1999, 2000 και 2001 γεννημένους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στις αγωνιστικές προκλήσεις που τους ανατέθηκαν, παρουσιάσαμε μια ομάδα αντάξια της φήμης και του επιπέδου της ακαδημίας μας. Επιπλέον, εκτός από το ποδοσφαιρικό ταλέντο τους, είμαστε περήφανοι για την ποιότητα του χαρακτήρα τους και για την πρόοδο που σημείωσαν φέτος μέσα από τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι τους. Οι αγώνες νοκ άουτ κρύβουν μια άγρια ομορφιά πάντα. Επομένως και οι τέσσερις ομάδες έχουν πιθανότητες να επικρατήσουν. Ελπίζουμε να υπάρξει ισονομία στους αγώνες και κρατούμε μια πικρία γιατί η διοργάνωση δεν φιλοξενείται σε κάποια βορειοελλαδίτικη πόλη. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε τα παιδιά μας σωματικά και πνευματικά έτοιμα καθώς διψούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Οδηγός κι ελπίδα μας έτσι κι αλλιώς, είναι πάντα αυτοί, οι αυριανοί ποδοσφαιριστές, προπονητές, φίλαθλοι, πολίτες της χώρας μας».
Γιώργος Παπαθανασίου
«Αρχικά, θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μας για τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του πρωταθλήματος! Ήταν ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς και όλοι όσοι απαρτίζουμε αυτή την ομάδα δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό εντός αλλά και εκτός γηπέδου! Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους προπονητές μας και σε όλο το team της ομάδας που ήταν και είναι κοντά μας όλη τη χρονιά. Τέλος, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, δίνοντας έτσι χαρά και ικανοποίηση σε όλο το κόσμο του ΠΑΟΚ και σε όσους είναι δίπλα μας από την αρχή της πορείας μας».
Ποδόσφαιρο
Οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής
Με τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο (17-18/1) η Super League και η ΕΠΟ έδωσε το πρωί της Πέμπτης (15/1) στη δημοσιότητα τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του προγράμματος.
Στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ ορίστηκε ο Γιουματζίδης (Πέλλας) με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Ψύλλος (Λέσβου) και 4ο τον Κουκουλά (Λέσβου). Στo VAR θα βρίσκονται ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων) με βοηθό τον Τζήλο (Λάρισας).
Σε ό,τι αφορά τον εκτός έδρας αγώνα του Άρη στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ, διαιτητής ορίστηκε o Ζαμπαλάς (Ηπείρου) με βοηθούς τους Μωυσιάδη (Γρεβενών), Κορώνα (Πειραιώς)και 4ο τον Τσέτσιλα (Γρεβενών). Στο VAR θα είναι ο Βέργετης (Αρκαδίας) με βοηθόν τον Ματσούκα (Εύβοιας).
Όσο για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός; Για την εν λόγω αναμέτρηση, η ΚΕΔ όρισε τον Σλοβένο ρέφερι Ραντέι Ομπρένοβιτς, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους Γιούρε Πραπρότνικ και Γκρέγκα Κορντέζ (ΕΠΟ). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Φωτιάς, ενώ στο VAR θα είναι οι Ματέι Γιουγκ και Ντένις Χαλιλοβιτς.
Ποδόσφαιρο
Στην Τούμπα ο δεύτερος ημιτελικός, τι αναφέρει ο κανονισμός της ΕΠΟ
Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε πανάξια στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Εκεί, σε δύο αγώνες, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένος να γίνει στο ΟΑΚΑ στις 25 Απριλίου.
Τώρα, έχει ενδιαφέρον να δούμε, ποια θα είναι η σειρά των ημιτελικών. Βάσει των κανονισμών της ΕΠΟ, ο δεύτερος ημιτελικός θα γίνει στην Τούμπα. Άρα, ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει στο γήπεδο του, την πρόκριση, επί των Πρασίνων, στον τελικό της διοργάνωσης.
Ποδόσφαιρο
«Συνεχίζουμε, πάμε δυνατά»
Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ έστειλε ο Ανέστης Μύθου μετά τη νίκη και την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο 18χρονος επιθετικός, που σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας, στο βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media. Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Καλησπέρα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, την εμφάνιση της ομάδας και το γκολ. Συνεχίζουμε, πάμε δυνατά».
-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
