Connect with us

Επικαιρότητα

“Οι ενέργειες του Παππά προκάλεσαν τη βία”

paokrevolution

Published

on

ivan super new

Βγήκε από την αίθουσα και ο Ιβάν Σαββίδης και έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: “Μάλλον χρειαζόταν αυτή η συνάντηση για να ακούσουμε και να ακουστούμε. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, αλλά μερικές φορές χρειάζονται τέτοιες συναντήσεις που οδηγούν σε χάσιμο χρόνο προκειμένου να γίνουν πιο χρήσιμες οι επόμενες συναντήσεις.

Δυστυχώς η Σούπερ Λιγκ δεν έχει τόσες αρμοδιότητες που θα θέλαμε να έχει. Δημιουργείται η εντύπωση ότι μιλήσαμε αρκετά. Με διαφορετικούς τόνους και διαφορετικές λέξεις όλοι λέγανε τα ίδια πράγματα. ¨Οτι χρειαζόμαστε καθαρό ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η διαφορά και η κακή διαιτησία είναι η πηγή της βίας στα γήπεδα. Εγώ ανακοίνωσα στους προέδρους και στους ιδιοκτήτες της θέση μου.
Είναι απίθανο να αλλάξω τη θέση μου. Είμαι προσβεβλημένος για το γεγονός ότι άρχισαν να με κατονομάζουν ως φιλοξενούμενο τον οποίο και φροντίζουν. Αυτό με οδηγεί στο να ξανασκεφτώ κάποια πράγματα.

“Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρω. Εγώ στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ έχω κάνει περισσότερα από άλλους. Εγώ απαιτώ να ακούσω την δραστηριότητα ενός ανθρώπου που έχει δώσει 308 εκατ ευρώ. Δεν θέλω κανένας να πιστέψει ότι αφαιρεί τα χρήματα μου. Είμαι έτοιμος για όλα. Πάνω από όλα θα είναι η δική μου τιμή και η τιμή του ΠΑΟΚ. Εγώ υποστηρίζω την κυβέρνηση που ακύρωσε το Κύπελλο και είμαι υπέρ του να διακοπεί και το πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Έχοντας επενδύσει 85 εκατομύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ μπορώ να τον συντηρήσω σε όποια κατάσταση και εάν βρεθεί.

Advertisement
Advertisement

Διαιτητές σαν τον Παππά θα πρέπει να αποβληθούν ισόβια. Αυτά θα επιστρέψει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων σε εμάς. Οι ενέργειες του Παππά προκάλεσαν τη βία και ήμασταν τυχεροί που δεν σκοτώθηκαν άνθρωποι. Είχα παραδεχτεί ότι δεν ήταν σωστές οι ενέργειες των φιλάθλων μας. Εάν το παιχνίδι είχε διακοπεί τη στιγμή που έπρεπε σύμφωνα με τους κανόνες εμείς θα δουλεύαμε πάνω στο δικό μας σφάλμα.
Η βία στα γήπεδα και η πηγή της βίας αυτά αποτελούν πρωταρχικό καθήκον του κράτους. Όπως παλεύει κόντρα στην τρομοκρατία το ίδιο πρέπει να κάνει και με όλες τις ενέργειες που προκαλούν αντιδράσεις.  Εμείς πληρώνουμε τον διαιτητή προκειμένου εκείνος να μας κοροϊδεύει…”

Δεν έχω κάνει τίποτα για το οποίο θα μπορούσα να ντρέπομαι. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν σωστό επενδυτή. Από σήμερα θα λέω ότι είμαι Ρωσοπόντιος. Κανένας δεν θα μου δίνει οδηγίες για το ποιος είναι φιλοξενούμενος και ποιος έχει δικαίωμα να λέει τον άλλον φιλοξενούμενο.
Θα απαιτήσω από το κράτος να προστατέψει τους σωστούς υπηκόους. Αν το κράτος το έχει δώσει αυτό σαν να είμαι φιλοξενούμενος να το πάρει πίσω. Μου κύρηξαν πόλεμο και θα μπω σε αυτόν τον πόλεμο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει νικητής.
Όλοι οι ιδιοκτήτες το ίδιο πράγμα θέλουν. Ένα καθαρό ποδόσφαιρο και να γυρίσουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα. Όλοι τα ξέρουν όλα. Όλοι πονάμε για αυτό το πράγμα, αλλά μάλλον δεν έχουμε δυνατότητες να ενωθούμε για να αλλάξει αυτό το πράγμα” είπε ο κ. Σαββίδης και τώρα δέχεται ερωτήσεις.

Σε ερώτηση για το εάν θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό εάν γίνει: “Η ομάδα δεν θα πάει στην Αθήνα σε κάθε περίπτωση. Ταυτόχρονα έχω δώσει εντολή να ξεκινήσει το πρόγραμμα που θα λέγεται ασφαλής Τούμπα. Θα ιδρυθεί ένα σωματείο που θα ονομάζεται ασφαλής Τούμπα και το 10% από κάθε εισιτήριο θα πηγαίνει εκεί.
Τα χρήματα θα πηγαίνουν για την ασφαλή λειτουργία της Τούμπάς. Σήμερα το είπα μπροστά σε όλους τους εκπροσώπους των ομάδων πως εάν υπάρχει ένα ιερό μέρος αυτό είναι η Τούμπα”

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

Στο νοσοκομείο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, επιδεινώθηκε η υγεία του

paokrevolution

Published

on

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της χώρας τις τελευταίες ημέρες, καθώς παρουσίασε σοβαρή επιβάρυνση στην κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τη ρουμανική εφημερίδα ProSport.

Ο Μιρτσέα αντιμετώπισε έντονα προβλήματα υγείας προς το τέλος του 2025, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα. Ο 80χρονος ταλαιπωρήθηκε από έντονο κρυολόγημα, το οποίο επηρέασε αρνητικά την ήδη επιβαρυμένη καρδιακή του λειτουργία, και κρίθηκε αναγκαία να νοσηλευτεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ: «Θέλουμε ανεξάρτητο και αυτάρκη ΑΣ, την καλύτερη λύση για την Τούμπα»

paokrevolution

Published

on

Ανακοίνωση με αφορμή το θέμα της Νέας Τούμπας, μέσω της οποίας ζητούν ανεξάρτητο ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκη, αλλά και την πιο σίγουρη και γρήγορη λύση για την ανέγερση του γηπέδου «που ήδη έχει καθυστερήσει», όπως τονίζουν, εξέδωσαν εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ (ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031# ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ), ΕΠΑΝΟΜΗ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ). Εξηγούν και γιατί έκαναν επίσκεψη στον Ερασιτέχνη τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά το κείμενο: «Ως Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ που λειτουργούμε καθημερινά με γνώμωνα το καλό του Δικεφάλου και μόνο, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε (ελπίζουμε για τελευταία φορά) καθώς εν όψη των 100 ετών τα διοικητικά εσωπροβλήματα του οργανισμού δεν φαίνεται να καταλαγιάζουν (κάθε άλλο μάλλον) παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας να επικρατήσει η λογική, η ενότητα και η υγιείς σκέψη προς συμφέρουν του ΠΑΟΚ μας.

Χωρίς να μακρηγορούμε καθώς στις περιστάσεις που βιώνουμε μάλλον δεν αρμόζουν μανιφέστα αλλά λακωνικές τοποθετήσεις και δράση, αναφέρουμε τα εξής.

Μετά την προχθεσινή μας επίσκεψη στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, την διακοπή του διοικητικού συμβουλίου και την συνέχιση της διαδικασίας σήμερα Τέταρτη, πρέπει να δώσουμε στο σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ την αλήθεια από την δικιά μας πλευρά καθώς το μέλλον του οργανισμού και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν είναι θέμα όλων και όχι μόνο των οργανωμένων.

Advertisement
Advertisement

Πρώτον, όσον αφορά το περιεχόμενο της επίσκεψης μας και δεύτερον για την συνολική μας στάση και εμπλοκή στα διοικητικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος της επίσκεψης… απλός, “Κύριοι, με την δικιά μας στήριξη παραμείνατε 15μελες μετά την παραίτηση Κατσαρή και δεν ακολουθήσατε όλοι τον ίδιο δρόμο.”

Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι, οι λόγοι της στήριξης μας από την αρχή μέχρι σήμερα παραμένουν ίδιοι.

1. Ανεξάρτητος ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκης,

Advertisement
Advertisement

2. Την πιο σίγουρη και την πιο γρήγορη λύση για την ανέγερση της νέας Τούμπας που ήδη έχει καθυστερήσει πολύ να δωθεί στον λαό του ΠΑΟΚ.

Και από ότι φαίνεται, ούτε γρήγοροι, ούτε σίγουροι, ούτε ανεξάρτητοι σταθήκατε.

Επιθυμία λοιπόν του κόσμου που σας στήριξε είναι να δωθούν ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα και λύσεις οι οποίες υποστηρίζονται από συμπαγής απόψεις και όχι αβάσιμες τεκμηριώσεις και κομφούζιο καθυστερήσεων για το τι πραγματικά συμβαίνει με την κληρονομιά του συλλόγου μας.

Υγ1

Advertisement
Advertisement

Επειδή πολλοί καλοθελητές διαιωνίζουν ανυπόστατες καταστάσεις, πρώτοι δηλώνουμε πως δεν έχουμε σκοπό να οδηγήσουμε αλλά ούτε και να οδηγηθούμε σε καμία κόντρα και καμία πόλωση με κανέναν συνοπαδό μας για διοικητικά τερτίπια. Όσο και αν ασχολούμαστε με τα κοινά, το πεδίο και η θέση των Οπαδών είναι στους δρόμους και στα Πέταλα, εκεί που τα πράγματα ζορίζουν και μόνο σαν ένα έρχονται οι νίκες.

Υγ2

Επίσης στο κλίμα ενότητας που παροτρύνουμε και διαλέγουμε εξ αρχής να ακολουθήσουμε αποφασίσαμε να μην ανακοινώσουμε δημόσια τους λόγους που είμαστε κάθετα απέναντι στην εμπλοκή Τσαλόπουλου-Χατζόπουλου στην επόμενη μέρα του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ποιες συγκεκριμένες κινήσεις τους, συναντήσεις τους και τοποθετήσεις τους είναι αυτές που τους θέτουν εκτός κάδρου για εμάς είμαστε πάντα διαθέσιμοι…

Υγ4

Advertisement
Advertisement

Εμείς είμαστε μόνο Π.Α.Ο.Κ.

Μόνο τα 4 γράμματα έχουν σημασία για εμάς και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι πάνω απο αυτά τα ιερά γράμματα.

Μετά τιμής,

ΣΦ ΠΑΟΚ

Advertisement
Advertisement

ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031#

ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ) , ΕΠΑΝΟΜΗ

ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ,

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ».

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Συγκλονισμένος και ο Αντρέ με την απώλεια του Ζότα

paokrevolution

Published

on

 

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια με ανάρτηση του στα social media εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα που έχασε όπως και ο αδελφός του την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. «Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Continue Reading

Τάσεις