Διάφορα
«Ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί με ειρηνικό τρόπο»
Την πεποίθησή τους πως στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη και ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί στο δικαστικό μέτωπο που έχει ανοίξει μετά την σκανδαλώδη εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέφρασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης και Χρήστος Γιαννούλης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον ΑΣ ΠΑΟΚ.
«Η συνάντηση ήταν χρήσιμη, είναι μια διαδικασία η οποία για πρώτη φορά όλοι οι βουλευτές εκτός της Νέας Δημοκρατίας ανταλλάξαμε απόψεις. Ήταν μια αρχή και το δίκαιο θα πρέπει να κερδίσει», δήλωσε ο Γιάννης Αμανατίδης.
«Αποφάσισαν να κάνουν την βουλή πλυντήριο. Αυτοί που κρυβόντουσαν όταν έλεγαν για τη συμφωνία των Πρεσπών τώρα κρύβονται. Ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί με ειρηνικό τρόπο γιατί είναι μεγάλη ομάδα», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Χρήστος Γιαννούλης.
Τα βέλη του προς την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στις δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου για τη συνάντηση του ΑΣ ΠΑΟΚ με τους βουλευτές Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως πρέπει να αποφεύγονται βίαιες ενέργειες, διότι με αυτόν τον τρόπο «χάνουμε το δίκιο μας», όπως τόνισε.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του ΑΣ ΠΑΟΚ. Αυτό που είπαμε είναι ότι θα χαθεί το δίκιο αν έχουμε βία. Χάνουμε το δίκιο μας με τέτοιες ενέργειες. Επιτέλους πρέπει να λειτουργήσει το αυτοδιοί0κητο του ποδοσφαίρου. Έξω η πολιτική από το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς η συγκεκριμένη κυβέρνηση ειναι ανίκανη ώστε να πράξει τα στοιχειώδη. Η λύση πρέπει να δοθεί από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Δεν πρέπει να μπλέκουμε το ποδόσφαιρο με τα εθνικά θέματα».
Το σχόλιό του για τη συνάντηση των βουλευτών Θεσσαλονίκης με τον ΑΣ ΠΑΟΚ αλλά και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε μετά τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη και ο Σωκράτης Φάμελλος, επίσης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν θέλουμε να κρίνονται πρωταθλήματα βάση πολιτικής και να κρίνονται στα δικαστήρια. Αυτό που είπαμε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο ώστε να βγει το ποδόσφαιρο σε ένα καλύτερο επίπεδο. Έχουν γίνει λάθη από Μητσοτάκη, Αυγενάκη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Διάφορα
Πέθανε ο μπαμπάς του Γιαννάκη, Λουκάς Μήλιος
Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης (14/10). Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από την ζωή ο Λουκάς Μήλιος, ο πατέρας του Γιαννάκη, του πιο εμβληματικού οπαδού του ΠΑΟΚ. Ο εκλιπών πάλευε τα 2,5 τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο, δίνοντας με αξιοπρέπεια έναν προσωπικό αγώνα και χωρίς να σταματήσει ούτε λεπτό να στηρίζει τον γιο του και την αγάπη του για τον Δικέφαλο.
Τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και είναι χαρακτηριστικό ότι η απουσία πατέρα και γιου από το πρόσφατο μνημόσυνο για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα στα Τέμπη δεν είχε περάσει απαρατήρητη, αφού ο αείμνηστος Λουκάς και ο Γιαννάκης ήταν πάντα εκεί, όπως ήταν πάντα εκεί όπου έδιναν αγώνα τμήματα του ΠΑΟΚ ή αθλητές του συλλόγου.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη (15/10) στις 13:00 στα κοιμητήρια της Μαλακοπής.
«Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Λουκά Μήλιο, πατέρα του πιο πιστού φιλάθλου μας, Γιαννάκη, και εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του. Ο Λουκάς Μήλιος ήταν σε όλη του τη ζωή δίπλα στην ομάδα, δίνοντας ζωή στον γιό του, Γιαννάκη, ο οποίος την αντλούσε μέσα από τα τέσσερα ιερά γράμματα του Συλλόγου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», έγραψε σε ανάρτησή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Διάφορα
ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4: Ανακοίνωσε οδική εκδρομή για τον αγώνα με τη Λιλ
Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για τη διοργάνωση οδικής εκδρομής στη Γαλλία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιλ στις 23 Οκτωβρίου. Αναλυτικά:
«Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει τα μέλη του και το λαό του Π.Α.Ο.Κ. ότι διοργανώνει οδική εκδρομή στην Γαλλία με 2 διανυκτερεύσεις για την αναμέτρηση του Europa League στις 23/10 μεταξύ της Λιλ – Π.Α.Ο.Κ. στο Στάδιο Πιερ Μορουα. Πληροφορίες εγγραφές στα γνωστά πρόσωπα και τηλέφωνα.
Η οδική μας εκδρομή περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο και τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία είναι εξασφαλισμένα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάφορα
Κανείς δεν ξέχασε τα έξι αετόπουλα
Συναισθηματικά φορτισμένο θα είναι το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.
Η αναμέτρηση των δύο ομάδων συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση 26 ετών από την μαύρη μέρα στην ιστορία του Δικεφάλου, όταν έξι οπαδοί του έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και ενώ επέστρεφαν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.
-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
