Connect with us

Διάφορα

«Ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσουν ένα γήπεδο στολίδι»

paokrevolution

Published

on

 Οι δηλώσεις του Υπουργού Αμυνας μετά το τέλος της συνάντησης στην Τούμπα

«Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, είναι επιθυμία της κυβέρνησης να βοηθήσουμε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει ένα μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί διεθνείς αγώνες και να αποτελεί ένα στολίδι της πόλης.

Όπως και άλλες ΠΑΕ σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απέκτησαν τα δικά τους γήπεδα, έτσι και η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει το δικό της στολίδι.

Advertisement
Advertisement

Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία, έναν χώρο περί 21 στρέμματα να βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως επίσης και μικρές περιοχές γύρω από το γήπεδο για τις οποίες είχαμε ξεκινήσει ένα διάλογο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παραχώρηση τους.

Είναι επάνω οι νομικοί μας και οι νομικοί σύμβουλοι και σήμερα θα έχουμε τελειώσει την τροπολογία. Ελπίζω να την καταθέσουμε στο πρώτο νομοσχέδιο που υπάρχει για την στρατιωτική δικαιοσύνη μέσα στις επόμενες ημέρες. Από τη μεριά του Υπουργείου Άμυνας, η τροπολογία θα ψηφιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες
».

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διάφορα

Πέθανε ο μπαμπάς του Γιαννάκη, Λουκάς Μήλιος

paokrevolution

Published

on

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης (14/10). Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από την ζωή ο Λουκάς Μήλιος, ο πατέρας του Γιαννάκη, του πιο εμβληματικού οπαδού του ΠΑΟΚ. Ο εκλιπών πάλευε τα 2,5 τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο, δίνοντας με αξιοπρέπεια έναν προσωπικό αγώνα και χωρίς να σταματήσει ούτε λεπτό να στηρίζει τον γιο του και την αγάπη του για τον Δικέφαλο.
Τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και είναι χαρακτηριστικό ότι η απουσία πατέρα και γιου από το πρόσφατο μνημόσυνο για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα στα Τέμπη δεν είχε περάσει απαρατήρητη, αφού ο αείμνηστος Λουκάς και ο Γιαννάκης ήταν πάντα εκεί, όπως ήταν πάντα εκεί όπου έδιναν αγώνα τμήματα του ΠΑΟΚ ή αθλητές του συλλόγου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη (15/10) στις 13:00 στα κοιμητήρια της Μαλακοπής.

 

«Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Λουκά Μήλιο, πατέρα του πιο πιστού φιλάθλου μας, Γιαννάκη, και εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του. Ο Λουκάς Μήλιος ήταν σε όλη του τη ζωή δίπλα στην ομάδα, δίνοντας ζωή στον γιό του, Γιαννάκη, ο οποίος την αντλούσε μέσα από τα τέσσερα ιερά γράμματα του Συλλόγου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», έγραψε σε ανάρτησή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Advertisement
Advertisement

 

Continue Reading

Διάφορα

ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4: Ανακοίνωσε οδική εκδρομή για τον αγώνα με τη Λιλ

paokrevolution

Published

on

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για τη διοργάνωση οδικής εκδρομής στη Γαλλία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιλ στις 23 Οκτωβρίου. Αναλυτικά: 

«Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει τα μέλη του και το λαό του Π.Α.Ο.Κ. ότι διοργανώνει οδική εκδρομή στην Γαλλία με 2 διανυκτερεύσεις για την αναμέτρηση του Europa League στις 23/10 μεταξύ της Λιλ – Π.Α.Ο.Κ. στο Στάδιο Πιερ Μορουα. Πληροφορίες εγγραφές στα γνωστά πρόσωπα και τηλέφωνα.

Η οδική μας εκδρομή περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο και τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία είναι εξασφαλισμένα».

 

Advertisement
Advertisement

Continue Reading

Διάφορα

Κανείς δεν ξέχασε τα έξι αετόπουλα

paokrevolution

Published

on

Συναισθηματικά φορτισμένο θα είναι το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση 26 ετών από την μαύρη μέρα στην ιστορία του Δικεφάλου, όταν έξι οπαδοί του έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και ενώ επέστρεφαν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Αρκετή ώρα πριν τη σέντρα, έχει κρεμαστεί πανό στη μνήμη τους, ανάμεσα σε Θύρα 4 και Θύρα 5.
Continue Reading

Τάσεις