Connect with us

Επικαιρότητα

Ο κόσμος έχει κριτήριο

paokrevolution

Published

on

mystaxeriapsila.png

Εδώ και τρεις εβδομάδες μέσα από τη στήλη  σημειώνω ότι στόχος του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του 2015, στα παιχνίδια που απέμεναν, όπως και αυτό με τον Πλατανιά θα ήταν νίκη με μισό μηδέν.

Στην Καλλονή ασθμαίνοντας κέρδισε ενώ χθες στην Τούμπα κατάφερε να κερδίσει με 1-0 και να πάρει ακόμη μια νίκη. Ο κόσμος μετά το τέλος του αγώνα, όπως και κατά τη διάρκεια του και πολύ περισσότερο ακόμη και όταν η ομάδα πέτυχε το γκολ, αποδοκίμασε και μάλιστα έντονα.  Μπορεί να τον κακίσει κανείς; Να τον πει παράξενο; Αυτό που εκνεύρισε τον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν ήταν το ότι κέρδισε με ένα γκολ διαφορά. Αυτό που εκνεύρισε είναι όταν είδαν όλο τον ΠΑΟΚ πίσω από το 80’  προσπαθώντας να κρατήσει το γκολ.

Αυτό που τον έβγαλε από τα ρούχα του ήταν όταν στο 90’ είδε παίκτη του ΠΑΟΚ να κάνει καθυστερήσεις στην εκτέλεση ενός πλαγίου και να τρώει κίτρινη κάρτα όπως και ο τερματοφύλακας της ομάδας. Εικόνες που κανείς φίλος του ΠΑΟΚ δε φανταζόταν ότι θα έβλεπε πριν από δυο μήνες για παράδειγμα. Και επειδή ακριβώς ο κόσμος έχει κριτήριο, αποφάσισε με αυτό τον τρόπο να δείξει τη δυσαρέσκειά του. Ένας κόσμος που ούτε καλομαθημένος είναι ούτε δεν έχει διάθεση να στηρίξει. Απλά κουράστηκε με αυτό που είδε. 

Advertisement
Advertisement

Το μεγάλο κακό είναι ότι ο Κωνσταντινίδης για μια ακόμη φορά τραυματίστηκε σοβαρά. Κρίμα και άδικο για αυτό το παιδί που εκεί που όλα δείχνουν ότι παίρνει τη φανέλα βασικού κάνει τρια βήματα πίσω. Κλείνω με το ότι αρκετοί θα κάνουν σημαία τους το  πέναλτυ και ειδικά τα ελεγχόμενα από τον Ολυμπιακό ΜΜΕ. Ένα σχόλιο: αν φωνάζουν αυτοί, είναι σαν ένας παιδόφιλος να κριτικάρει κάποιον που έκλεψε ένα κουλούρι από φούρνο. Και συμφωνώ πώς δεν ήταν πέναλτυ.

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

paokrevolution

Published

on

 

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.

Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.

Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Οι ευχές της ΠΑΕ στον εορτάζοντα Ιβάν Σαββίδη

paokrevolution

Published

on

Ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει τα 66α του γενέθλια και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί:

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Πρόεδρό της, Ιβάν Σαββίδη, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και συνεχείς επιτυχίες.

Στον άνθρωπο που με την αφοσίωσή και την προσήλωσή του έχει οδηγήσει την ομάδα σε ανεπανάληπτες κορυφές, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με δύναμη και αφοσίωση, τηρώντας απαρέγκλιτα την υπόσχεση να φέρνει τελικά «τη χαρά στην Τούμπα».

Advertisement
Advertisement

Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται!

Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να ζεις κάθε στιγμή με πάθος και να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν.

Χρόνια πολλά!

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Διέκοπη στο 57′ το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τα θύματα των Τεμπών με πρωτοβουλία παικτών – διαιτητών

paokrevolution

Published

on

Διεκόπη η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο 57ο λεπτό για τα θύματα των Τεμπών.

Με πρωτοβουλία των παικτών και της διαιτητικής ομάδας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος διέκοψε στο 57ο λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις