Connect with us

Επικαιρότητα

Ο Ισπανός Φερνάντεζ θα διευθύνει το Άγιαξ-ΠΑΟΚ

paokrevolution

Published

on

Τον Καταλανό, Χαβιέ Εστράδα Φερνάντεζ επέλεξε η UEFA να διευθύνει την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στον Άγιαξ στο Amsterdam Arena, την προσεχή Τρίτη (26.07, 21.45).

O Φερνάντεζ γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 1976 και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν το 2009. Από το 2011 έγινε διεθνής και το 2013 ορίστηκε σε παιχνίδια για το Europa League. Παράλληλα ήταν ο άρχων του τελικού Euro 2014 U19, ενώ την περσινή σεζόν σφύριξε το πρώτο του παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Σπάρτα Πράγας, το οποίο έληξε 2-2.

Advertisement
Advertisement

Είναι η δεύτερη φορά που ο Καταλανός ρέφερι θα βρεθεί στον δρόμο του Δικεφάλου καθώς την περσινή σεζόν ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης μεταξύ της ομάδας μας και της Γκαμπάλα, στο Αζερμπαϊτζάν, ένα παιχνίδι που έληξε χωρίς τέρματα.

Ο Φερνάντεζ έχει κατακτήσει το βραβείο του καλύτερου διαιτητή της Primera Division τόσο το 2010, όσο και το 2012.

Βοηθοί θα είναι οι επίσης Ισπανοί Μιγκέλ Μαρτίνες Μουνουέρα και Φρανσίσκο Χαβιε Μάρτιν Γκαρσία, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ιγκνάσιο Ιγλέσιας Βιλανουέβα.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σέρβος Ζντράβκο Γιόκιτς και παρατηρητής της UEFA ο Φινλανδός Πέρτι Αλάτζα.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

ΠΑΟΚ και τηλεοπτικά: αποκλειστικά απόφαση Σαββίδη

paokrevolution

Published

on

kameraote

 

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να διαπραγματευτεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφού το συμβόλαιο με την NOVA έχει ολοκληρωθεί. Την όποια διαπραγμάτευση θα κάνει αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζοντας πως τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι ένα ισχυρό έσοδο για την ομάδα. Δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να στρέφεται στη λύση του… δικού του καναλιού δηλαδή του OPEN δεν επιβεβαιώνονται και εδώ πρέπει να βάλουμε και έναν αστερίσκο: δεν αποκλείεται να είναι και ένα μέτρο πίεσης ώστε μια από τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ανεβάσουν την προσφορά και να ικανοποιήσουν τα «θέλω» της ΠΑΕ. Πριν από μερικά χρόνια ο ΠΑΟΚ πρωτοπόρησε και έδειξε τους εντός έδρας αγώνες του από το PAOK TV αλλά προφανώς η απόφαση του να «επιστρέψει» σε συνδρομητικό κανάλι έδειξε πως τα έσοδα δεν ήταν τα προσδοκόμενα. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη του θέματος και ίσως να υπάρξει πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Πέρσι τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα έδειξε η NOVA.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο Κωνσταντίνου.

paokrevolution

Published

on

Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Νάσος Κωνσταντίνου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση οπαδών αμέσως μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2017.

Ο άτυχος φίλος του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και μετά από μερικές ημέρες υπέκυψε στα τραύματά του.
Continue Reading

Επικαιρότητα

Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

paokrevolution

Published

on

 

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.

Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.

Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις