Connect with us

Μπάσκετ

Ο Δημήτρης Μενουδάκος για το τελευταίο φιλικό…

paokrevolution

Published

on

 Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με το σημερινό φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Karposh Sokoli τους αγώνες της προετοιμασίας και ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Δημήτρης Μενουδάκος μίλησε στο www.paokbc.gr για γτα συμπεράσματα του συγκεκριμένου αγώνα…

«Όπως και από κάθε φιλικό παιχνίδι, κρατάμε σίγουρα κάποια θετικά πράγματα τα οποία είδαμε. Το φιλικό έγινε κυρίως για να βγάλουμε στην επιφάνεια τα αρνητικά που θέλαμε να δούμε και να τα διορθώσουμε. Αυτό κάνουμε κάθε φορά και μετά από κάθε φιλικό. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είδαμε αρκετά πράγμα που δουλέψαμε στις προπονήσεις και δεν λειτούργησαν τόσο καλά και θα είναι οδηγός μας για να τα βελτιώσουμε κι άλλο. Αντίστοιχα, στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε κάποια πράγματα περισσότερα θετικά από αυτά που ζητάμε από τους παίκτες», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Μενουδάκος και αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας: «Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από το πώς κύλησε η προετοιμασία μας. Τα περισσότερα ήταν εκτός Θεσσαλονίκης κι αυτό ουσιαστικά μας βοήθησε γιατί ήταν προσομοίωση για τη σεζόν που έρχεται με τα συνεχόμενα ταξίδια. Δώσαμε πολλές πληροφορίες, πολλά νέα πράγματα που θέλουμε να βάζουμε συνεχώς στην ομάδα και δεν είναι τόσο εύκολο να αφομοιωθούν αμέσως, αλλά τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Το μόνο αρνητικό είναι οι τραυματισμοί που είχαμε κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην ενσωματωθούν όπως θα θέλαμε και ο Χαραλαμπόπουλος από την αρχή της προετοιμασίας, αλλά και ο Klassen από ένα σημείο και μετά που δεν είναι μαζί μας. Αυτό ήταν και το μόνο αρνητικό που μας κόστισε στη διάρκεια της προετοιμασίας μας».

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μπάσκετ

«Συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ»

paokrevolution

Published

on

Στα αποδυτήρια της ομάδας του ΠΑΟΚ βρέθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Αριστοτέλης Μυστακίδης. 

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έδωσε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την μεγάλη προσπάθεια εκφράζοντας, παράλληλα, την ικανοποίησή του για την εικόνα του ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Με τη στήριξή σας σηκώσατε την ομάδα και σήμερα είδαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ως ομάδα και ως ΠΑΟΚ γνωρίζουμε πολύ καλά ό,τι έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε» δήλωσε μετά.

Continue Reading

Μπάσκετ

Ομιλία στήριξης από Μυστακίδη στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ

paokrevolution

Published

on

Στα αποδυτήρια βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Αριστοτέλης Μυστακίδης, αμέσως μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στους παίκτες.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΚΑΕ κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, όπου είχε σύντομη αλλά ουσιαστική ομιλία προς τους παίκτες. Τους συνεχάρη για την εικόνα και τη μαχητικότητά τους, ιδιαίτερα για την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ τους κάλεσε να κρατήσουν ψηλά το ηθικό τους.

Παράλληλα, τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος στη συνέχεια της σεζόν, τονίζοντας πως η προσπάθεια και η αγωνιστική τους νοοτροπία αποτελούν τη βάση για τα επόμενα βήματα της ομάδας.

Continue Reading

Μπάσκετ

«Μας δίνει μεγάλη υποστήριξη η ομιλία του κ. Μυστακίδη, που είδε τους παίκτες να παλεύουν για τον ΠΑΟΚ»

paokrevolution

Published

on

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, την εικόνα της ομάδας και τις διαιτητικές αποφάσεις μίλησε ο Παντελής Μπούτσκος μετά το τέλος της αναμέτρησης τονίζοντας ότι η παρουσία του Τέλη Μυστακίδη αποτελεί μεγάλη υποστήριξη για όλους.

«Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, έχουμε μεγάλη πίκρα για το ότι δε φύγαμε νικητές. Ήταν πολύ μεγάλη η προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο, ένα επιμέρους 31-12 απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, σημαίνει πολλά για εμάς. Τα παιδιά υπερέβαλλαν στην προσπάθεια, κάτι μας στοίχισε, το πληρώσαμε στο τέλος, με κάποια φθηνά λάθη που έδωσαν το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να πάρει το μομέντουμ.

Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το ρυθμό με κοντό και ψηλό σχήμα, Ωστόσο 17 λάθη είναι κάτι που στοιχίζει. Ένα πολύ σημαντικό σημείο για την ψυχολογία των παικτών ,είναι όταν παράγεις κάποια καλά σουτ και δεν αστοχείς, είναι πολύ σημαντικό να μείνει ζωντανός για να πάρει την καλύτερη απόφαση στην επόμενη φάση. Ήταν πολύ σημαντικό να δει ο κόσμος πως πολεμάμε, απέναντι σε έναν οργανισμό που έχει βάλει. Μας δίνει μεγάλη υποστήριξη η ομιλία του κ. Μυστακίδη, που είδε τους παίκτες να παλεύουν για τον ΠΑΟΚ και έδωσε ένα όραμα για το πως να συνεχίσουμε και να προσεγγίζουμε το παιχνίδι.

Ανυπομονώ να δω στο βίντεο τα κριτήρια των επαφών των κριτηρίων των διαιτητών, γιατί όταν ο Γιούρι Ζντοβτς έχει τόσα παράπονα και οι παίκτες νιώθουν έντονα συναισθήματα από τις αποφάσεις αυτές, πρέπει να τα δούμε. Είμαστε περήφανοι για το πως πολεμήσαμε πρέπει να έχουμε το κεφάλι ψηλά και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι» είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το λόγο που μπήκε η ομάδα και πάλι άσχημα, όπως και στο Μπιλμπάο, είπε… «Αυτή η εικόνα δεν είναι αποδεκτή. Είχαμε συζητήσει πολύ για το πως πρέπει να ξεκινάμε. Δεν είναι δικαιολογία το είχαμε απέναντι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Το ότι δώσαμε τόσα εύκολα καλάθια. στο Παναθηναϊκό, είναι κάτι μη αποδεκτό. Είμαστε σε μια κατεύθυνση που οφείλουμε να το διορθώσουμε» απάντησε.

Advertisement
Advertisement

Όσο για το αν μια τέτοια εμφάνιση κόντρα σε τέτοιο αντίπαλο, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα τώρα που είναι σε μεταβατικό στάδιο; «Είναι σα να αλλάζουμε κινητήρες εν ώρα πτήσης… Αν αναλογιστούμε ότι κάποιες ομάδες ψάχνουν τη χημεία για μήνες και δεν τη βρίσκουν, καταλαβαίνετε πόσο σύνθεση κατάσταση είναι αυτή η διαδικασία για την ομάδα. Οφείλουμε κάθε μέρα να κάνουμε ένα βήμα μπροστά στο στο πως επικοινωνούμε, πως προχωράμε τους αυτοματισμούς μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, πολεμήσαμε, πήραμε την ενέργεια του κόσμου, είναι ένα σημείο που πρέπει να κρατήσουμε. Οι ομάδες ενώνονται καλύτερα μετά από μια μεγάλη νίκη, την αγγίξαμε πολύ σήμερα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Όσο για το αν η εικόνα του Μπέβερλι σήμερα, ήταν κοντά σε αυτό που περιμένουν στον ΠΑΟΚ, είπε…«Μέχρι το σημερινό παιχνίδι είχαμε έναν κύκλο με πέντε παιχνίδια εκτός έδρας, κάτι που δυσκόλεψε λίγο το δέσιμο με του νέους παίκτες. Είναι σημαντικό, όλοι κάνουν φοβερή προσπάθεια, είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και παίκτες. Είναι σημαντικό κάθε μέρα να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, είναι μια πολύ ανταγωνιστική λίγκα και θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα που θα είναι όλο και καλύτερη».

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις