Επικαιρότητα
Ο αρχισκάουτερ της Λοκομοτίβ Μόσχας για Γιαννούλη
Ενα από τα πιο “καυτά” ονόματα του ΠΑΟΚ είναι αναμφίβολα ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο 24χρονος άσος δεν έχει χάσει ματς του Δικεφάλου από την αρχή της σεζόν, οι επιδόσεις του είναι πολύ καλές και είναι λογικό, να βρίσκεται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος.
Ωστόσο, παρά τα όσα έχουν αναφερθεί από ξένα μέσα ενημέρωσης το τελευταίο χρονικό διάστημα και την αποδεδειγμένη παρακολούθηση του 24χρονου άσου από σκάουτερ ευρωπαϊκών (κυρίως) ομάδων, αυτή την στιγμή δεν έχει κατατεθεί κάποια επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον ικανότατο αμυντικό. Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση για τον Γιαννούλη και αυτό πρέπει να το “κρατάμε” επί της ουσίας. Ομως η παρακολούθηση του παίκτη, από ευρωπαϊκές ομάδες, θα συνεχιστεί.
Είναι ενδεικτικό πως χθες ο Ιταλός δημοσιογράφος Στέφανο Κομφόρτι, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό, έγραψε πως ο αρχισκάουτερ της Λοκομοτίβ Μόσχας (συμμετείχε στους ομίλους του Champions League όμως αποκλείστηκε και δεν συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία), ο Ρικάρντο Τσεβελέντι θα είναι παρών από σήμερα στην Ελλάδα. Αρχικά για να παρακολουθήσει στο Ολυμπιακό στάδιο την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αύριο θα βρεθεί στην Νέα Σμύρνη για να δει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο. Και εκεί, όπως έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο συμπατριώτης του σκάουτερ της Λοκομοτίβ, θα εστιάσει την προσοχή του στον Γιαννούλη.
Ανεξάρτητα από την παρακολούθηση πάντως, η ουσία είναι πως αυτή την στιγμή, δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση, δεν έχει εκφραστεί επίσημο ενδιαφέρον για τον άσο του ΠΑΟΚ. Το τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον, αυτό θα το γνωρίζουμε αρκετές ημέρες αργότερα.
Θυμίζουμε πως πρόσφατα, μετά τον αγώνα με την Ξάνθη, για να είμαστε πιο ακριβείς, ο Γιαννούλης στις δηλώσεις του, είχε τονίσει πως τον ενδιαφέρει αποκλειστικά ο ΠΑΟΚ, είναι αφοσιωμένος στην ομάδα και στην επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.
Συν τοις άλλοις, η ρήτρα που έχει βάλει ο ΠΑΟΚ στο συμβόλαιο του παίκτη, ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που θεωρείται δύσκολο να καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από ομάδες που έχουν εκφράσει θεωρητικό ενδιαφέρον για τον παίκτη. Προσθέστε και τις δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα, που ανέφερε πως θέλει να παραμείνουν στην ομάδα όλοι οι παίκτες για να δουλέψει με αυτούς, έως το τέλος της σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός, πριν από δύο μήνες δε, είχε δηλώσει πως ο Γιαννούλης είναι παίκτης επιπέδου Champions League.
Χθες μάλιστα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε την ευκαιρία στους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν ένα προσωνύμιο στον Γιαννούλη και αυτό που επικράτησε με πολύ μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα, ήταν το “Mister No Brakes”. Απόλυτα δικαιολογημένο αν δει κανείς τις επιδόσεις του Γιαννούλη, που παίζει με “σπασμένα τα φρένα”.
Ειδικά αυτή την χρονική περίοδο και εν όψει των αγώνων με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη και τον Ατρόμητο στην Τούμπα (την ερχόμενη Δευτέρα), υπάρχει απόλυτη προσήλωση των παικτών και του προπονητή του ΠΑΟΚ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς ο προφανής στόχος είναι να διατηρηθεί ο Δικέφαλος στην κορυφή της βαθμολογίας.
Επικαιρότητα
Στο νοσοκομείο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, επιδεινώθηκε η υγεία του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της χώρας τις τελευταίες ημέρες, καθώς παρουσίασε σοβαρή επιβάρυνση στην κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τη ρουμανική εφημερίδα ProSport.
Ο Μιρτσέα αντιμετώπισε έντονα προβλήματα υγείας προς το τέλος του 2025, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα. Ο 80χρονος ταλαιπωρήθηκε από έντονο κρυολόγημα, το οποίο επηρέασε αρνητικά την ήδη επιβαρυμένη καρδιακή του λειτουργία, και κρίθηκε αναγκαία να νοσηλευτεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.
Επικαιρότητα
Ανακοίνωση εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ: «Θέλουμε ανεξάρτητο και αυτάρκη ΑΣ, την καλύτερη λύση για την Τούμπα»
Ανακοίνωση με αφορμή το θέμα της Νέας Τούμπας, μέσω της οποίας ζητούν ανεξάρτητο ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκη, αλλά και την πιο σίγουρη και γρήγορη λύση για την ανέγερση του γηπέδου «που ήδη έχει καθυστερήσει», όπως τονίζουν, εξέδωσαν εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ (ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031# ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ), ΕΠΑΝΟΜΗ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ). Εξηγούν και γιατί έκαναν επίσκεψη στον Ερασιτέχνη τις προηγούμενες ημέρες.
Αναλυτικά το κείμενο: «Ως Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ που λειτουργούμε καθημερινά με γνώμωνα το καλό του Δικεφάλου και μόνο, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε (ελπίζουμε για τελευταία φορά) καθώς εν όψη των 100 ετών τα διοικητικά εσωπροβλήματα του οργανισμού δεν φαίνεται να καταλαγιάζουν (κάθε άλλο μάλλον) παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας να επικρατήσει η λογική, η ενότητα και η υγιείς σκέψη προς συμφέρουν του ΠΑΟΚ μας.
Χωρίς να μακρηγορούμε καθώς στις περιστάσεις που βιώνουμε μάλλον δεν αρμόζουν μανιφέστα αλλά λακωνικές τοποθετήσεις και δράση, αναφέρουμε τα εξής.
Μετά την προχθεσινή μας επίσκεψη στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, την διακοπή του διοικητικού συμβουλίου και την συνέχιση της διαδικασίας σήμερα Τέταρτη, πρέπει να δώσουμε στο σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ την αλήθεια από την δικιά μας πλευρά καθώς το μέλλον του οργανισμού και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν είναι θέμα όλων και όχι μόνο των οργανωμένων.
Πρώτον, όσον αφορά το περιεχόμενο της επίσκεψης μας και δεύτερον για την συνολική μας στάση και εμπλοκή στα διοικητικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.
Ο λόγος της επίσκεψης… απλός, “Κύριοι, με την δικιά μας στήριξη παραμείνατε 15μελες μετά την παραίτηση Κατσαρή και δεν ακολουθήσατε όλοι τον ίδιο δρόμο.”
Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι, οι λόγοι της στήριξης μας από την αρχή μέχρι σήμερα παραμένουν ίδιοι.
1. Ανεξάρτητος ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκης,
2. Την πιο σίγουρη και την πιο γρήγορη λύση για την ανέγερση της νέας Τούμπας που ήδη έχει καθυστερήσει πολύ να δωθεί στον λαό του ΠΑΟΚ.
Και από ότι φαίνεται, ούτε γρήγοροι, ούτε σίγουροι, ούτε ανεξάρτητοι σταθήκατε.
Επιθυμία λοιπόν του κόσμου που σας στήριξε είναι να δωθούν ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα και λύσεις οι οποίες υποστηρίζονται από συμπαγής απόψεις και όχι αβάσιμες τεκμηριώσεις και κομφούζιο καθυστερήσεων για το τι πραγματικά συμβαίνει με την κληρονομιά του συλλόγου μας.
Υγ1
Επειδή πολλοί καλοθελητές διαιωνίζουν ανυπόστατες καταστάσεις, πρώτοι δηλώνουμε πως δεν έχουμε σκοπό να οδηγήσουμε αλλά ούτε και να οδηγηθούμε σε καμία κόντρα και καμία πόλωση με κανέναν συνοπαδό μας για διοικητικά τερτίπια. Όσο και αν ασχολούμαστε με τα κοινά, το πεδίο και η θέση των Οπαδών είναι στους δρόμους και στα Πέταλα, εκεί που τα πράγματα ζορίζουν και μόνο σαν ένα έρχονται οι νίκες.
Υγ2
Επίσης στο κλίμα ενότητας που παροτρύνουμε και διαλέγουμε εξ αρχής να ακολουθήσουμε αποφασίσαμε να μην ανακοινώσουμε δημόσια τους λόγους που είμαστε κάθετα απέναντι στην εμπλοκή Τσαλόπουλου-Χατζόπουλου στην επόμενη μέρα του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ποιες συγκεκριμένες κινήσεις τους, συναντήσεις τους και τοποθετήσεις τους είναι αυτές που τους θέτουν εκτός κάδρου για εμάς είμαστε πάντα διαθέσιμοι…
Υγ4
Εμείς είμαστε μόνο Π.Α.Ο.Κ.
Μόνο τα 4 γράμματα έχουν σημασία για εμάς και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι πάνω απο αυτά τα ιερά γράμματα.
Μετά τιμής,
ΣΦ ΠΑΟΚ
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031#
ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ) , ΕΠΑΝΟΜΗ
ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ,
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ».
Επικαιρότητα
Συγκλονισμένος και ο Αντρέ με την απώλεια του Ζότα
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια με ανάρτηση του στα social media εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα που έχασε όπως και ο αδελφός του την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. «Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
