Connect with us

Α.Σ ΠΑΟΚ

Νίκη και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

paokrevolution

Published

on

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, το οποίο επικράτησε επί του Σπόρτινγκ, για την Β’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου στο PAOK Sports Arena, με το τελικό σκορ να είναι 66 – 54.

Ο Δικέφαλος δεν είχε στη διάθεσή του την αθλήτρια Σάνον Φλούκερ , η οποία συνεχίζει τον αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκε 10 – 0, με το καινούριο απόκτημα του Δικεφάλου, Nukiya Mayo, να πρωταγωνιστεί, τόσο με τα καλάθια που πέτυχε, όσο και με τις άμυνες που έβγαλε. Παρά την προσπάθεια των αντιπάλων, οι αθλήτριες του ΠΑΟΚ κράτησαν τη διαφορά, με το σκορ δεκαλέπτου να είναι 19 – 10.

Advertisement
Advertisement

Στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου, η ομάδα επέτρεψε στους φιλοξενούμενους τη μείωση του σκορ σε 21 – 17. Όμως τη σκυτάλη από τη Mayo, πήρε η Rebecca Akl, η οποία μαζί με την αρχηγό Ρένια Καρλάφτη, βοήθησαν την ομάδα να πάρει ξανά το προβάδισμα και να πάει με διαφορά 35 – 25 στην ανάπαυλα.

Ο Δικέφαλος με την επιστροφή του στο παρκέ για το τρίτο δεκάλεπτο, «επέτρεψε» τη μείωση της διαφοράς σε μονοψήφιο αριθμό, όμως με όπλο την άμυνά του, πήρε ξανά «κεφάλι» 10 πόντων, προηγούμενος με 49 – 39. Αρνητικό σημείο της τρίτης περιόδου και του αγώνα, ο σοβαρός, όπως φάνηκε, τραυματισμός της αντίπαλης παίκτριας Amber Smith, στην οποία ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος έδωσε αρχικά το δικαίωμα στις φιλοξενούμενες να βγάλουν αντίδραση και να μειώσουν και πάλι, όχι όμως και να τον απειλήσουν και έφτασε στη νίκη και την πρόκριση με σκορ 66 – 54.

Στο δια ταύτα, ο ΠΑΟΚ, αντιπαρερχόμενος την απουσία της Σάνον Φλούκερ, που τον οδήγησε να αγωνιστεί με δύο από τις τρεις ξένες αθλήτριες του ρόστερ του, τον τίτλο του φαβορί, το άγχος της πρεμιέρας στις επίσημες υποχρεώσεις και τη μακροχρόνια αγωνιστική απραξία, έφτασε στο «ροζ» φύλλο αγώνα, παίρνοντας την πρόκριση στη Γ’ Φάση του Κυπέλλου και τους Προημιτελικούς Αγώνες.

Advertisement
Advertisement

Ο Δικέφαλος πάτησε στο καλό του ξεκίνημα, το οποίο τον έβαλε από την αρχή στη θέση του οδηγού, την οποία και κράτησε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο PAOK Sports Arena με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για την 1η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Στον αγώνα παρόντες εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΚ, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος και το μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Άκης Μπεκιάρης.

Τα δεκάλεπτα: 19-10, 35-25, 49-39, 66-54

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Mayo 25, Τσαβόνη, Λέξα 5, Καρλάφτη 11, Akl 15, Σύρρα 7, Κιλαζίδου 3, Στεφανάκη, Σοφιανάκου, Κομματά

Advertisement
Advertisement

www.acpaok.gr

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Α.Σ ΠΑΟΚ

Κάρτα Φιλάθλου Α.Σ. ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση!

paokrevolution

Published

on

Ξεκίνησε η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του Α.Σ. ΠΑΟΚ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προχωρήσουν στην έκδοσή της.

Η κάρτα φιλάθλου είναι πλέον απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2025-2026, και η διαδικασία έκδοσης γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης πλατφόρμας της Ticketmaster, με δυνατότητα εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, ώστε κάθε φίλαθλος να μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα.

https://www.ticketmaster.gr/paok-karta-filathloy-2025-2026_sen_2007237.html

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2310988000 ή στο info@acpaok.gr, από Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 – 21:00 και Παρασκευή 09:00 – 16:00.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Α.Σ ΠΑΟΚ

Καταλήξαμε στο μνημόνιο συνεργασίας, συνάντηση το συντομότερο δυνατόν

paokrevolution

Published

on

Με ανακοίνωσή του μετά τα μεσάνυχτα ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως έχει καταλήξει στο μνημόνιο συνεργασίας που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα.

Αναλυτικά:

Το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεδρίασε στις 22 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ερασιτέχνη και κατέληξε στο σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα, που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επιθυμία μας είναι η συνάντηση να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Continue Reading

Α.Σ ΠΑΟΚ

Νέος πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Αλκιβιάδης Ησαϊάδης

paokrevolution

Published

on

 

Το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Θανάση Κατσαρή και προχώρησε στην ανάδειξη νέου προέδρου με τον Αλκιβιάδη Ησαϊάδη να είναι πλέον ο αντικαταστάτης του Θανάση Κατσαρή. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ανάδειξη του ήρθε χωρίς κανένα μέλος να ψηφίσει αρνητικά ή λευκό και έτσι με ψήφους 15-0 αναδείχθηκε νέος πρόεδρος. Να σημειώσουμε επίσης πως ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος είναι πλέον απλό μέλος και τη θέση του πήρε ο Θεολόγος Μπεκιάρης ενώ δεύτερος αντιπρόεδρος είναι ο Γιάννης Ελευθεριάδης. Οπως είχαμε σημειώσει, τη θέση του Θανάση Κατσαρή στο 15μελές συμβούλιο πήρε ο Δημήτρης Χασεκίδης.

 

Στην πρώτη του τοποθέτηση ως Πρόεδρος, ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα μέλη του ΔΣ να συνεχίσουν να εργάζονται για την πρόοδο του Σωματείου ο καθένας από την θέση του, ευχαρίστησε τον κ. Αθανάσιο Κατσαρή, για την μακροχρόνια, ανιδιοτελή και μεγάλη του προσφορά, ο οποίος παραδίδει έναν ΠΑΟΚ, μεγαλύτερο από αυτόν που παρέλαβε, αναγνώρισε την μεγάλη και καταλυτική συμβολή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη στη γιγάντωση όλου του Σωματείου, ενώ απηύθυνε πρόσκληση ενότητας σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της Οικογενείας του μεγάλου ΠΑΟΚ. «Η ισχύς εν τη ενώσει» θα είναι ο μπούσουλας μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, στο κλείσιμο της πρώτης του ομιλίας ως νέος Πρόεδρος.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Τάσεις