Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μίχελ για Στοχ: «Πρέπει να παλέψει και να έχει υπομονή»

paokrevolution

Published

on

lubosmixelkinito

Υπομονή συνέστησε στον Μίροσλαβ Στοχ με δηλώσεις του σε σλοβακική εφημερίδα ο Λούμπος Μίχελ.

 

Advertisement
Advertisement

Ο τέως αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μίλησε στην εφημερίδα «Dennik Sme» και τόνισε πως ο συμπατριώτης του θα πρέπει να παλέψει για να κερδίσει μία θέση στη βασική ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Επίσης στάθηκε και στην αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ καθώς υποστήριξε ότι το 4-2-3-1 που έπαιζε ο Λουτσέσκου είναι πιο κοντά στα χαρακτηριστικά του «Μίνο» σε σχέση με το 4-4-2 του Αμπέλ Φερέιρα.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούμπος Μίχελ:

«Με το που πήγε ο Στοχ στον ΠΑΟΚ, υπήρξε αλλαγή προπονητή. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έφυγε και ήρθε στη θέση του ο Αμπέλ Φερέιρα. Νομίζω πως ο καινούργιος προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία από τον Λουτσέσκου και γι΄ αυτό ο Στοχ δεν έπαιξε στα ματς με τον Άγιαξ. Θα πρέπει όμως να είναι υπομονετικός.

Advertisement
Advertisement

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει πολύ καλές αναμνήσεις από τον Στοχ και η επιστροφή του δημιούργησε μόνο ευχάριστα συναισθήματα. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει όμως σε σχέση με το πως ήταν πριν από πέντε χρόνια. Υπάρχουν περισσότεροι ποιοτικοί παίκτες, οπότε ο Μίνο πρέπει να παλέψει περισσότερο για τη θέση του.

Ξέρουμε πως είναι πολύ ικανός στο ένας εναντίον ενός και πως διαθέτει καλό σουτ. Θα ήταν ίσως πιο βολικό για τον Μίνο εάν είχε παραμείνει ο Λουτσέσκου, που προτιμούσε ένα σύστημα 4-2-3-1»

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ποδόσφαιρο

Οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής

paokrevolution

Published

on

Με τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο (17-18/1) η Super League και η ΕΠΟ έδωσε το πρωί της Πέμπτης (15/1) στη δημοσιότητα τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του προγράμματος.

Στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ ορίστηκε ο Γιουματζίδης (Πέλλας) με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Ψύλλος (Λέσβου) και 4ο τον Κουκουλά (Λέσβου). Στo VAR θα βρίσκονται ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων) με βοηθό τον Τζήλο (Λάρισας).

Σε ό,τι αφορά τον εκτός έδρας αγώνα του Άρη στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ, διαιτητής ορίστηκε o Ζαμπαλάς (Ηπείρου) με βοηθούς τους Μωυσιάδη (Γρεβενών), Κορώνα (Πειραιώς)και 4ο τον Τσέτσιλα (Γρεβενών). Στο VAR θα είναι ο Βέργετης (Αρκαδίας) με βοηθόν τον Ματσούκα (Εύβοιας).

Όσο για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός; Για την εν λόγω αναμέτρηση, η ΚΕΔ όρισε τον Σλοβένο ρέφερι Ραντέι Ομπρένοβιτς, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους Γιούρε Πραπρότνικ και Γκρέγκα Κορντέζ (ΕΠΟ). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Φωτιάς, ενώ στο VAR θα είναι οι Ματέι Γιουγκ και Ντένις Χαλιλοβιτς.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Στην Τούμπα ο δεύτερος ημιτελικός, τι αναφέρει ο κανονισμός της ΕΠΟ

paokrevolution

Published

on

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε πανάξια στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Εκεί, σε δύο αγώνες, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένος να γίνει στο ΟΑΚΑ στις 25 Απριλίου.

Θυμίζουμε πως για τους ημιτελικούς, το πρώτο ματς θα γίνει 3 ή 4 ή 5 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς στις 10 ή 11 ή 12 Φεβρουαρίου. Οι αγώνες θα είναι διπλοί με παράταση και πέναλτι.

Τώρα, έχει ενδιαφέρον να δούμε, ποια θα είναι η σειρά των ημιτελικών. Βάσει των κανονισμών της ΕΠΟ, ο δεύτερος ημιτελικός θα γίνει στην Τούμπα. Άρα, ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει στο γήπεδο του, την πρόκριση, επί των Πρασίνων, στον τελικό της διοργάνωσης.

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

«Συνεχίζουμε, πάμε δυνατά»

paokrevolution

Published

on

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ έστειλε ο Ανέστης Μύθου μετά τη νίκη και την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο 18χρονος επιθετικός, που σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας, στο βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Καλησπέρα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, την εμφάνιση της ομάδας και το γκολ. Συνεχίζουμε, πάμε δυνατά».

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις