Connect with us

Διάφορα

Μειώθηκε το πρόστιμο του ημιτελικού

paokrevolution

Published

on

epografeia

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε το χρηματικό πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Η ανακοίνωση:

1. Δέχεται τυπικά και κατ’ουσίαν την υπ΄ αριθμ. πρωτοκόλλου 10790/1.6.2020 έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία στρέφεται κατά της με αριθμό 138/2020 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την 138/2020 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ κατά το κεφάλαιο που αφορά το ύψος της χρηματικής ποινής που επιβλήθηκε σε βάρος της εκκαλούσας και ως προς τον καθορισμό συνολικής χρηματικής ποινής. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση κατά το μέρος αυτό. Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: α] χρηματική ποινή 4.000 ευρώ για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 1 περ. γ του ΠΚ της ΕΠΟ, ήτοι για τη χρήση λέιζερ σε βάρος του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας κατ΄εξακολούθηση β) χρηματική ποινή 8.000 ευρώ για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 2 α και β, του Πειθ.Κ, δηλαδή για άναμμα πυρσών, βεγγαλικών και κροτίδων , πράξη την οποία τέλεσε κατ’ εξακολούθηση και γ] χρηματική ποινή 5.000 ευρώ για τη ρίψη πυρσών, καπνογόνων, κροτίδων και μπουκαλιών με νερό κατ’ εξακολούθηση, στην περίμετρο του αγωνιστικού χώρου, που δεν είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα (άρθρο 15 παρ. 3 περ. α’ του ιδίου Κώδικα). Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή για όλες τις πράξεις το ποσό των δώδεκα χιλιάδων πεντακοσίων [12.500] ευρώ.

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διάφορα

Πέθανε ο μπαμπάς του Γιαννάκη, Λουκάς Μήλιος

paokrevolution

Published

on

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης (14/10). Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από την ζωή ο Λουκάς Μήλιος, ο πατέρας του Γιαννάκη, του πιο εμβληματικού οπαδού του ΠΑΟΚ. Ο εκλιπών πάλευε τα 2,5 τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο, δίνοντας με αξιοπρέπεια έναν προσωπικό αγώνα και χωρίς να σταματήσει ούτε λεπτό να στηρίζει τον γιο του και την αγάπη του για τον Δικέφαλο.
Τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και είναι χαρακτηριστικό ότι η απουσία πατέρα και γιου από το πρόσφατο μνημόσυνο για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα στα Τέμπη δεν είχε περάσει απαρατήρητη, αφού ο αείμνηστος Λουκάς και ο Γιαννάκης ήταν πάντα εκεί, όπως ήταν πάντα εκεί όπου έδιναν αγώνα τμήματα του ΠΑΟΚ ή αθλητές του συλλόγου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη (15/10) στις 13:00 στα κοιμητήρια της Μαλακοπής.

 

«Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Λουκά Μήλιο, πατέρα του πιο πιστού φιλάθλου μας, Γιαννάκη, και εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του. Ο Λουκάς Μήλιος ήταν σε όλη του τη ζωή δίπλα στην ομάδα, δίνοντας ζωή στον γιό του, Γιαννάκη, ο οποίος την αντλούσε μέσα από τα τέσσερα ιερά γράμματα του Συλλόγου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», έγραψε σε ανάρτησή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Advertisement
Advertisement

 

Continue Reading

Διάφορα

ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4: Ανακοίνωσε οδική εκδρομή για τον αγώνα με τη Λιλ

paokrevolution

Published

on

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για τη διοργάνωση οδικής εκδρομής στη Γαλλία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιλ στις 23 Οκτωβρίου. Αναλυτικά: 

«Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει τα μέλη του και το λαό του Π.Α.Ο.Κ. ότι διοργανώνει οδική εκδρομή στην Γαλλία με 2 διανυκτερεύσεις για την αναμέτρηση του Europa League στις 23/10 μεταξύ της Λιλ – Π.Α.Ο.Κ. στο Στάδιο Πιερ Μορουα. Πληροφορίες εγγραφές στα γνωστά πρόσωπα και τηλέφωνα.

Η οδική μας εκδρομή περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο και τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία είναι εξασφαλισμένα».

 

Advertisement
Advertisement

Continue Reading

Διάφορα

Κανείς δεν ξέχασε τα έξι αετόπουλα

paokrevolution

Published

on

Συναισθηματικά φορτισμένο θα είναι το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση 26 ετών από την μαύρη μέρα στην ιστορία του Δικεφάλου, όταν έξι οπαδοί του έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και ενώ επέστρεφαν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Αρκετή ώρα πριν τη σέντρα, έχει κρεμαστεί πανό στη μνήμη τους, ανάμεσα σε Θύρα 4 και Θύρα 5.
Continue Reading

Τάσεις