Ποδόσφαιρο
«Μείνε ταπεινός, δούλεψε σκληρά»

Για τον Χάρη Τσιγγάρα το παιχνίδι απέναντι στον Αρη είναι πλέον χαραγμένο στην καρδιά του αφού έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα. Ο νεαρός μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία του από το ματς και τη συνόδευσε με την παρακάτω λεζάντα: “Μεινε ταπεινός, δούλεψε σκληρά και κάνε υπομονή!” Χαρούμενος φυσικά είναι και ο Παναγιώτης Κερμανίδης αφού ήταν στις Ακαδημίες του πριν πάει στον ΠΑΟΚ. Ο βετεράνος άσος μίλησε στο Metropolis: «Από τους Μπέμπηδες έγιναν επαγγελματίες και έπαιξαν στην πρώτη ομάδα τέσσερις παίκτες, ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ο οποίος ήταν και αρχηγός στην Κ19, μετά ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης και τώρα ο Χάρης Τσιγγάρας. Νομίζω είναι μεγάλη επιτυχία για την ακαδημία μας. Ξέρω την δουλειά που γίνεται, ο ΠΑΟΚ τα πήρε σε μικρή ηλικία, τα δούλεψε και βγήκαν στην πρώτη ομάδα» και συνέχισε: «Ο Χάρης κάνει τεράστια προσπάθεια εδώ και πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Σε εμάς ήταν μαζί με τον αδερφό του για περίπου 4-5 χρόνια Προχθές και οι δύο αγωνίστηκαν στην Super League. Ο Χάρης από μικρός ήταν το μεγάλο ταλέντο της ακαδημίας μας, έπαιζε σε άλλη θέση τότε, επιθετικό χαφ, ήταν το καλό δεκάρι, οργανωτής. Τώρα παίζει σε άλλη θέση. Ήταν το καμάρι της Ακαδημίας μας. Ήταν «διάολος», φοβερός ντριπλέρ και εύκολος στο γκολ. Έχει αναπτυχθεί σωματικά στον ΠΑΟΚ και έχει αλλάξει ο ρόλος του. Είναι, πλέον, διαφορετικός παίκτης και χαίρομαι. Η μεγάλη του επιτυχία στην ακαδημία μας ήταν όταν είχε ανακηρυχθεί MVP ενός τουρνούα στην Βαλένθια, όπως και ο Παυλίδης. Πλέον είναι εξαροοκτάρι. Είναι ο παλιότερος ποδοσφαιριστής στην Κ19 και τρεις φορές πρωταθλητής. Έχει εμπειρία και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Πρέπει να τον εμπιστευτεί ο ΠΑΟΚ. Έχει ωριμάσει, είναι πετσί και κόκκαλο ΠΑΟΚ. Η μεταστροφή που γίνεται από τον ΠΑΟΚ σε αυτά τα παιδιά είναι ό,τι καλύτερο. Είμαι λάτρης αυτών των παιδιών. Έτσι θα χτίσει ομάδα για πολλά χρόνια, με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Ο παππούς Χάρης είναι ο ήρωας αυτών των παιδιών, έκανε σχεδόν 100 χλμ. κάθε μέρα για να τα φέρνει προπονήσεις».
Ποδόσφαιρο
Επιστρέφει ο Καμαρά, δεν παίζει ο Οζντόεφ

Ο Οζντόεφ προς το τέλος του αγώνα είδε την κίτρινη κάρτα και αυτή ήταν η 3η στα πλέι οφ! Αυτομάτως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο ματς της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Καμαρά. Χρήσιμη θεωρείται επίσης η επιστροφή του Κεντζιόρα που η απουσία του δεν καλύφθηκε από τον Βιετέσκα στο ΟΑΚΑ ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Ντεσπόντοφ.
Ποδόσφαιρο
Εκπληξη από Λουτσέσκου: «Για μένα οι καλύτεροι ήταν οι Μεϊτέ-Οζντόεφ»

Μια ερώτηση δέχθηκε μόνο στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ και όταν ρωτήθηκε για το αν η είσοδος του Σβαμπ βοήθησε τον ΠΑΟΚ απάντησε: «Έτσι το είδατε εσείς. Οι μόνοι παίκτες που έπαιξαν καλά σήμερα ήταν 0 Οζντόεφ και ο Μεϊτέ. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Λεπτομέρειες και στιγμές αλλάζουν το ματς. Από την άλλη θα συμφωνήσω πως ήταν ένα ματς του 0-0. Κάναμε ένα μεγάλο λάθος στο πρώτο γκολ και μετά ένα δεύτερο σε μία στατική φάση λάθος που γίνεται σε παιδικό σταθμό μόνο και δεχθήκαμε σε μετάβαση 2-0. Στο τρίτο γκολ έγινε βαθιά μπαλιά από τον Ντραγκόφσκι στην κατοχή μπάλας αντί να κρατήσουμε κατοχή και να αλλάξουμε πλευρά κάναμε ένα σόου πήγαμε να την περάσουμε από τον αντίπαλο και βρεθήκαμε να δεχόμαστε γκολ
Από εκεί και πέρα όταν το σκορ είναι έτσι δίνει αυτοπεποίθηση στον Παναθηναϊκό. Εμείς είχαμε το βάρος του σκορ, είχαμε τη σκέψη να μη δεχθούμε γκολ, αλλά και να μειώσουμε αν ήταν εφικτό Για μένα το πιο σημαντικό ήταν η προσέγγιση, δεν ξέρω αν είχαμε νευρικότητα και άγχος επειδή γινόταν η κουβέντα να πάμε δεύτεροι ή ήταν έλλειψη επιθετικότητας και έντασης και ο Παναθηναϊκός που ήταν ταπεινός το εκμεταλλεύτηκε. Κουβαλήσαμε πολύ την μπάλα αντί να παίξουμε με μία δύο επαφές δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Δώσαμε πολλές φορές τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να οργανωθεί σε ένα δικό μας τρανζισιον, παίξαμε πολλές πάσες που της χρειαζόταν, η αρχή ήταν να έχουμε επαγγελματική προσέγγιση στο ματς.»
Ποδόσφαιρο
Κοτάρσκι: “Δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι σήμερα”

Ειλικρινής ο Κοτάρσκι δεν έψαξε δικαιολογίες για την ήττα από τον Παναθηναϊκό:
«Τα λάθη συμβαίνουν σε κάθε αγώνα αλλά εμείς δεν μπήκαμε καλά από την αρχή του αγώνα και από την αρχή δεν πήγαμε καλά. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές του μας τιμώρησε και στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε αλλά δεν το καταφέραμε. Σκοράραμε είχαμε ευκαιρίες για ένα δεύτερο αλλά γενικότερα δεν παίξαμε καλά σήμερα. Δεν ήταν ένα καλό βράδι για εμάς, δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι σήμερα. Πλέον στην συνέχεια θα πρέπει να είμαστε καλύτερα συγκεντρωμένοι να αντιδράσουμε. Να έχουμε υπομονή να κρατήσουμε τη μπάλα να παραμείνουμε ταπεινοί και να βγάλουμε ξανά με σοβαρότητα στα τρία τελευταία ματς όπως κάναμε στα δυο πρώτα και όχι σήμερα!»
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά