Επικαιρότητα
Με την Σπάρτακ Τρνάβα ξανά ο Δικέφαλος

Μια παλια του γνώριμη θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ εφόσον υπερκεράσει το εμπόδιο της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ την Πέμπτη στην Τούμπα. Ο λόγος για την Σπάρτακ Τρνάβα, η οποία θα βρεθεί στον δρόμο του Δικεφάλου αν και αυτή προκριθεί εις βάρος της Λίνφιλντ από τη Βόρεια Ιρλανδία. H ομάδα από τη Σλοβακία είχε επικρατήσει εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι με 2-1.
Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΑΙΚ Στοκχόλμης – Σίρακ, με τους Σουηδούς να έχουν σαφές προβάδισμα μετά την εντός έδρας νίκη τους με 2-0 στον πρώτο αγώνα επί των Αρμένιων.
Οι πρώτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 30 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί στις 6 Αυγούστου.
Αναλυτικά η κλήρωση:
Ζυρίχη- Τσέρνο Μόρε/Ντιναμό Μινσκ
Καϊράτ Αλμάτι/Αλασκέρτ- Ριέκα/Αμπερτίν
Ντάτσια Τσιτσινάου/Ζίλινα- Βόρσκλα
Αλκμαάρ-Μπασάκσεχίρ
Μπορντό-ΑΕΚ Λάρνακας
Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ/ΠΑΟΚ – Σπάρτακ Τρναβα/Λίνφιλντ
Τάργκου Μούρες-Σεντ Ετιέν
Σκόντο Ρίγα/Ντέμπρετσεν – ΚΡ/Ρόζενμποργκ
Γιάμπλονετς – Κοπεγχάγη/Νιουτάουν
Χαποέλ Μπερ-Σεβά/Τουν – Βαντούζ/Νόμε Κάλιου
Μπελενένσες – Σλάσκ/Γκέτεμποργκ
Σαμπντόρια – Βοϊβοντίνα/Σπαρτακ Γιαρμάλα
Κουκέσι/Μλαντοστ Ποντκόριτσα – Λέγκια Βαρσοβίας/Μποτοσάνι
Σαρλερουά/Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ – Ζόρια
Στουρμ Γκρατζ – Ρούμπιν Καζάν
Ράντερς/Έλφσμποργκ – Σάμροκ Ρόβερς/Οντε
Σαουθάμπτον –Φίτεσσε
Σλόβαν Λίμπερετς – Χαποέλ Κιριάτ
Τσουκαρίσκι/Γκαμπάλα – Απόλλων Λεμεσού/Τρακάι
Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ/Βόφσμπεργκερ – Μπορούσια Ντόρτμουντ
ΑΙΚ Στοκχόλμης/ Σιράκ – Ατρόμητος
Σταντάρ Λιέγης – Φερεντσβάρος/Ζελέζνιτσαρ
Γουέστ Χαμ/Μπιρκιρκαρα – Ινβερνές/Άστρα
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χαφναρφιόντουρ/Ίντερ Μπακού
Γέλγκαβα/Ραμποντίτσκι – Τραμπζονσπόρ/Ντιφερντάζ
Μπερόε/Μπρόντμπι – Γιαγκελόνια/Ομόνοια
Άλταχ – Βιτόρια Γκιμαράες
Κόπερ/Χάϊντουκ Σπλιτ – Μλάντα Μπόλεσλαβ/Στρομσμγκόνεστ
Κράσντοναρ – Σλόβαν Μπρατισλάβα/UCD
Επικαιρότητα
Οι ευχές της ΠΑΕ στον εορτάζοντα Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει τα 66α του γενέθλια και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Πρόεδρό της, Ιβάν Σαββίδη, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και συνεχείς επιτυχίες.
Στον άνθρωπο που με την αφοσίωσή και την προσήλωσή του έχει οδηγήσει την ομάδα σε ανεπανάληπτες κορυφές, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με δύναμη και αφοσίωση, τηρώντας απαρέγκλιτα την υπόσχεση να φέρνει τελικά «τη χαρά στην Τούμπα».
Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται!
Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να ζεις κάθε στιγμή με πάθος και να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν.
Χρόνια πολλά!
Επικαιρότητα
Διέκοπη στο 57′ το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τα θύματα των Τεμπών με πρωτοβουλία παικτών – διαιτητών

Διεκόπη η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο 57ο λεπτό για τα θύματα των Τεμπών.
Με πρωτοβουλία των παικτών και της διαιτητικής ομάδας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος διέκοψε στο 57ο λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.
Επικαιρότητα
«Από τους 10 βαθμούς Κελσίου στους -8»

Άσχημες θα είναι οι καιρικές συνθήκες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα στο Βουκουρέστι για τη ρεβάνς των play offs του Europa League και μάλιστα, οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο για «θερμικό σοκ».
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ρουμανική ιστοσελίδα, prosport, το θερμικό σοκ, που θα υποστούν οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς για την FCSB οι συνθήκες δεν θα είναι κάτι περίεργο. Οι παίκτες της έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες, με το γήπεδο να είναι καλυμμένο με χιόνι και υπό συνεχιζόμενη χιονόπτωση. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι με την Μπουζάου, η θερμοκρασία ήταν στους -3 βαθμούς Κελσίου, με αίσθηση -8, όση ακριβώς αναμένεται και για την ώρα του αγώνα με τον Δικέφαλο.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μετά από ερώτηση, που έγινε σε μετεωρολόγους, ο συνθήκες θα είναι πολύ κρύες. Η προσαρμογή του οργανισμού των αθλητών σε συνθήκες απόδοσης θα είναι σημαντική πρόκληση. Στην καλύτερη περίπτωση, αναμένονται -8 βαθμοί Κελσίου, αλλά αν ο άνεμος παραμείνει γύρω από 40-45 χλμ/ώρα, η αίσθηση θα είναι -10 βαθμοί ή και πιο χαμηλά.
«Βρισκόμαστε σε κίτρινη προειδοποίηση για κρύο και χιονοθύελλα. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν άφθονες στην περιοχή της Πρωτεύουσας και σε αυτή την γωνιά της χώρας, τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τετάρτης, αλλά πρέπει να περιμένουμε να συνεχιστούν και την Πέμπτη, την ημέρα του αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά η μετεωρολόγος. «Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ένα θερμικό σοκ για τους παίκτες της ελληνικής ομάδας», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά