πρωτοσέλιδο
McFadden: «Να παλέψουμε και να ξεκινήσουμε δυνατά»
Την άποψη του για τη σειρά με το Λαύριο και το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα εξέφρασε μέσω του paokbc.gr ο Thaddus McFadden.
O 29χρονος guard του ΠΑΟΚ τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι, αλλά επισήμανε ότι στον εκτός έδρας αγώνα η ομάδα δεν θα έχει το περιθώριο για κακό ξεκίνημα.
Όσον αφορά την κατάσταση της ομάδα εν όψει playoffs, ο McFadden ανέφερε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του βρίσκονται στο επίπεδο που πρέπει για το κρισιμότερο σημείο της χρονιάς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Thaddus McFadden:
Για το πώς κρίνει την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ματς με το Λαύριο: «Είμαι χαρούμενος με τη νίκη στο πρώτο ματς, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι και ξέρουμε πολύ καλά ότι σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν μπορούμε να επαναλάβουμε κάτι τέτοιο. Σε γενικές γραμμές, πάντως, ήμασταν αρκετά καλοί στον πρώτο αγώνα».
Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί μετά τις προσθήκες των Nathan Sobey και Ivan Aska: «Πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί. Είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά και για να μάθει η ομάδα τους παίκτες. Είμαστε καλά τώρα και αυτό είναι το σημαντικό, γιατί έχουν αρχίσει τα playoffs».
Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα είναι στο επίπεδο που πρέπει εν όψει playoffs: «Είμαστε συγκεντρωμένοι και θεωρώ ότι στο τελευταίο παιχνίδι παίξαμε πολύ ομαδικά και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι που μετράει στα playoffs. Όσο πιο ομαδικά παίξουμε, τόσο πιο μακριά θα φτάσουμε».
Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να νικήσει στο Λαύριο: «Πρέπει να παλέψουμε. Ξέρουμε ότι το Λαύριο είναι μια ομάδα που παλεύει μέσα στην έδρα της, αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά, θα καταφέρουμε να κάνουμε το 2-0 και να πάρουμε την πρόκριση».
Για την ατομική του απόδοση: «Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μου, καθώς πάντα πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα. Δεν έχει σημασία το πώς παίζω εγώ, πάντως, αλλά το να πηγαίνει καλά η ομάδα. Αν νικάει η ομάδα, τότε όλα είναι καλά».
πρωτοσέλιδο
“Έχουμε πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση”

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:
«Είμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, έχουμε πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστούμε. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι προσπαθώντας να μείνουμε αισιόδοξοι και σε καλό επίπεδο. Να επανέλθουν παίκτες και μέρα με τη μέρα να επιστρέψει το γκρουπ που θα μας οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλουμε».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Παίξαμε με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα χάνοντας τρεις παίκτες, την ίδια στιγμή ο αντίπαλος είχε μία βδομάδα να δουλέψει. Είμαστε υπό συνεχή πίεση, δεν έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να προετοιμαστούμε σωστά, δεν έχουμε τη σωστή αντίδραση στο παιχνίδι. Είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε, γνωρίζοντας την κατάσταση».
Ποδόσφαιρο
Οι «κολώνες» και οι «απογοητεύσεις» στις πρώτες 26 αγωνιστικές

Η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό (αφήνουμε στην άκρη την αφαίρεση 7 βαθμών που του επιβλήθηκε πρωτόδικα αφού υπάρχει και η αυριανή εκδίκαση στην Εφέσεων). Το άρθρο εδώ
Ποδόσφαιρο
Τζήλος στο Ηράκλειο

Oρίστηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1. (περισσότερα…)
-
Ποδόσφαιρο8 μήνες ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Βόλλεϋ8 μήνες ago
Πήρε το θρίλερ και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των αγώνων
-
Μπάσκετ8 μήνες ago
Τακιανός: “Να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε”
-
Ποδόσφαιρο8 μήνες ago
Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
-
Επικαιρότητα7 μήνες ago
«Στροφή» ΕΠΟ στην AEL FC Arena για τον τελικό!
-
Ποδόσφαιρο7 μήνες ago
Προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ Β’ μέχρι την Τρίτη ο Κάργας
-
Ποδόσφαιρο8 μήνες ago
Κοτάρσκι: «Και 10 τελικές ακόμα να είχαμε πιστεύω δε θα έμπαινε γκολ»
-
Ποδόσφαιρο8 μήνες ago
Διπλό στην Καρδίτσα ο ΠΑΟΚ Β