Connect with us

πρωτοσέλιδο

McFadden: «Να παλέψουμε και να ξεκινήσουμε δυνατά»

paokrevolution

Published

on

 Την άποψη του για τη σειρά με το Λαύριο και το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα εξέφρασε μέσω του paokbc.gr ο Thaddus McFadden.

O 29χρονος guard του ΠΑΟΚ τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι, αλλά επισήμανε ότι στον εκτός έδρας αγώνα η ομάδα δεν θα έχει το περιθώριο για κακό ξεκίνημα.

Όσον αφορά την κατάσταση της ομάδα εν όψει playoffs, ο McFadden ανέφερε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του βρίσκονται στο επίπεδο που πρέπει για το κρισιμότερο σημείο της χρονιάς.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Thaddus McFadden:

Για το πώς κρίνει την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ματς με το Λαύριο: «Είμαι χαρούμενος με τη νίκη στο πρώτο ματς, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι και ξέρουμε πολύ καλά ότι σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν μπορούμε να επαναλάβουμε κάτι τέτοιο. Σε γενικές γραμμές, πάντως, ήμασταν αρκετά καλοί στον πρώτο αγώνα».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί μετά τις προσθήκες των Nathan Sobey και Ivan Aska: «Πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί. Είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά και για να μάθει η ομάδα τους παίκτες. Είμαστε καλά τώρα και αυτό είναι το σημαντικό, γιατί έχουν αρχίσει τα playoffs».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα είναι στο επίπεδο που πρέπει εν όψει playoffs: «Είμαστε συγκεντρωμένοι και θεωρώ ότι στο τελευταίο παιχνίδι παίξαμε πολύ ομαδικά και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι που μετράει στα playoffs. Όσο πιο ομαδικά παίξουμε, τόσο πιο μακριά θα φτάσουμε».

Advertisement
Advertisement

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να νικήσει στο Λαύριο: «Πρέπει να παλέψουμε. Ξέρουμε ότι το Λαύριο είναι μια ομάδα που παλεύει μέσα στην έδρα της, αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά, θα καταφέρουμε να κάνουμε το 2-0 και να πάρουμε την πρόκριση».

Για την ατομική του απόδοση: «Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μου, καθώς πάντα πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα. Δεν έχει σημασία το πώς παίζω εγώ, πάντως, αλλά το να πηγαίνει καλά η ομάδα. Αν νικάει η ομάδα, τότε όλα είναι καλά».

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

πρωτοσέλιδο

“Έχουμε πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση”

paokrevolution

Published

on

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Είμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, έχουμε πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστούμε. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι προσπαθώντας να μείνουμε αισιόδοξοι και σε καλό επίπεδο. Να επανέλθουν παίκτες και μέρα με τη μέρα να επιστρέψει το γκρουπ που θα μας οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Παίξαμε με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα χάνοντας τρεις παίκτες, την ίδια στιγμή ο αντίπαλος είχε μία βδομάδα να δουλέψει. Είμαστε υπό συνεχή πίεση, δεν έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να προετοιμαστούμε σωστά, δεν έχουμε τη σωστή αντίδραση στο παιχνίδι. Είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε, γνωρίζοντας την κατάσταση».

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Οι «κολώνες» και οι «απογοητεύσεις» στις πρώτες 26 αγωνιστικές

paokrevolution

Published

on

Η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό (αφήνουμε στην άκρη την αφαίρεση 7 βαθμών που του επιβλήθηκε πρωτόδικα αφού υπάρχει και η αυριανή εκδίκαση στην Εφέσεων). Το άρθρο εδώ

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Τζήλος στο Ηράκλειο

paokrevolution

Published

on

Oρίστηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1. (περισσότερα…)

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις