Connect with us

Επικαιρότητα

Μαρκόπουλος: «Υπάρχει ταλέντο, αλλά προσοχή στα λάθη»

paokrevolution

Published

on

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ικανοποίησε τον Σούλη Μαρκόπουλο, που όμως στάθηκε στα πολλά λάθη που έγιναν και τιμωρήθηκαν από τους γηπεδούχους.

«Ξέραμε ότι είναι δύσκολο ματς με μια πληρέστατη ομάδα, με 2-3 παίκτες σε κάθε θέση, από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην ανοίξει το παιχνίδι. Κατά ένα πολύ μεγάλο διάστημα είχαμε αυτά τα στοιχεία. Από τα μέσα της τρίτης περιόδου κάναμε λάθη που στοίχισαν και ήταν δύσκολο μετά να καλύψουμε τη διαφορά. Όταν παίζεις με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκμηδενίζεις τα λάθη για να μείνεις στο παιχνίδι. Περίπου 30 πόντους δεχτήκαμε μετά από λάθη. Μερικά ήταν παιδαριώδη. Είναι πολύ νέα η ομάδα και χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Υπάρχει ταλέντο και πρέπει να έχει συγκέντρωση στα αμυντικά της καθήκοντα», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας στην προπόνηση και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ίδιες καταστάσεις για να τα διορθώσουμε. Αυτό θα μας βοηθήσει».

Για τα προβλήματα των Μιλιένοβιτς (αποχώρησε με διάστρεμμα) και Μαργαρίτη (απουσίαζε λόγω τραυματισμού στο γόνατο) είπε: «Οι τραυματισμοί πάντα προβληματίζουν. Δεν ξέρουμε τον αντίπαλο, αλλά μόνο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δούμε αύριο τι συμβαίνει με τους παίκτες που έχουν πρόβλημα».

Advertisement
Advertisement

Από πλευράς παικτών, ο Ζάνις Πέινερς σχολίασε: «Το τελικό σκορ δεν το αξίζαμε. Παίξαμε αρκετά καλά. Η άμυνα ήταν καλή, αλλά κάναμε πολλά λάθη. Στο τέλος της ημέρας είμαστε στο -19 και πρέπει να βελτιωθούμε. Είμαστε νέα ομάδα και δεν έχουμε παίξει πολύ μαζί. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Δεν παίξαμε καλά στα τελευταία φιλικά. Ως τα μέσα της τελευταία περιόδου ήμασταν κοντά στο σκορ και το λαμβάνουμε ως θετικό στοιχείο».

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο Κωνσταντίνου.

paokrevolution

Published

on

Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Νάσος Κωνσταντίνου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση οπαδών αμέσως μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2017.

Ο άτυχος φίλος του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και μετά από μερικές ημέρες υπέκυψε στα τραύματά του.
Continue Reading

Επικαιρότητα

Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

paokrevolution

Published

on

 

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.

Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.

Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Οι ευχές της ΠΑΕ στον εορτάζοντα Ιβάν Σαββίδη

paokrevolution

Published

on

Ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει τα 66α του γενέθλια και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί:

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Πρόεδρό της, Ιβάν Σαββίδη, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και συνεχείς επιτυχίες.

Στον άνθρωπο που με την αφοσίωσή και την προσήλωσή του έχει οδηγήσει την ομάδα σε ανεπανάληπτες κορυφές, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με δύναμη και αφοσίωση, τηρώντας απαρέγκλιτα την υπόσχεση να φέρνει τελικά «τη χαρά στην Τούμπα».

Advertisement
Advertisement

Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται!

Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να ζεις κάθε στιγμή με πάθος και να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν.

Χρόνια πολλά!

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις