Επικαιρότητα
Μαργαρίτης: “Σκληρή δουλειά και ομοιογένεια”
Προσπαθώντας να απολαύσουν το σημερινό ρεπό και γεμίζοντας τις μπαταρίες τους για τα δύσκολα που συνεχίζονται από αύριο το πρωί, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για μία ακόμη εξαντλητική εβδομάδα. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έχοντας ήδη συμπληρώσει τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, έχει συνηθίσει στο δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας και μιλάει στο www.paokbc.gr για την προετοιμασία, τις προσθήκες των νέων παικτών, την κλήρωση του Κυπέλλου, αλλά και αυτά που περιμένει από την επόμενη σεζόν. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο www.paokbc.gr ο έμπειρος φόργουορντ του ΠΑΟΚ.
Για την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας της ομάδας με 11 συνεχόμενες προπονήσεις και σκληρό πρόγραμμα: «Είμαι τρίτη χρονιά στην ομάδα, οπότε γνωρίζω το πρόγραμμα του κόουτς και ξέρω ότι θέλει σκληρή προπόνηση. Είναι δύσκολη αυτή η περίοδος για μας, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ σημαντική, γιατί θα μας βοηθήσει να βάλουμε τις βάσεις, για να ανταπεξέλθουμε σε μία σεζόν που μας περιμένουν πολλά και δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τελειώσαμε την πρώτη εβδομάδα, το ρεπό ήταν απαραίτητο γιατί από την Δευτέρα ξεκινάμε ξανά και έχουμε μπροστά μας ακόμη δύο εβδομάδες δύσκολου προγράμματος μέχρι να μπούμε στη διαδικασία των φιλικών αγώνων».
Για την σημασία της παρουσίας τριών νέων αθλητών (Βασιλειάδης, Duvnjak, Markovic) στην ομάδα, οι οποίοι γνωρίζουν την Ελληνική πραγματικότητα: «Δεν γνωρίζουν απλά την Ελληνική πραγματικότητα, αλλά ξέρουν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό και τον ΠΑΟΚ. Ειδικά ο Κώστας ο Βασιλειάδης που ήταν από μικρός στην ομάδα και γνωρίζει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, αλλά και ο Duvnjak που έχει περάσει και στο παρελθόν από την ομάδα. Όλα αυτά βοηθούν για να προσαρμοστούν πιο γρήγορα, κι εμείς τους ξέρουμε πολύ καλά και γνωριζόμαστε, οπότε όλοι μας θα έχουμε μία καλύτερη και πιο γρήγορη προσαρμογή».
Για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Αποφύγαμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά και έναν αντίπαλο που θα είχε, αν μη τι άλλο θεωρητικά, μεγαλύτερη ισχύ οπότε σίγουρα θα μπορούσε να είναι και πιο δύσκολη η κλήρωση. Έχουμε το Ρέθυμνο μπροστά μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το παιχνίδι θα γίνει στο ξεκίνημα της σεζόν, κανείς δεν θα είναι έτοιμος, θα ξέρουμε λίγα πράγματα για τον αντίπαλο που θα έχει αλλάξει σε πολύ σημαντικό βαθμό το ρόστερ του, αλλά ακόμη κι έτσι, θα δουλέψουμε για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει στο συγκεκριμένο παιχνίδι».
Για το αν του έχει μείνει απωθημένο το Κύπελλο, από τον περσινό αποκλεισμό: «Το Κύπελλο και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της περσινής σεζόν, χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο και στο τελευταίο σουτ την συμμετοχή μας στον τελικό. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω όμως και να δούμε εάν μπορέσουμε φέτος να κάνουμε κάτι καλύτερο».
Για την σεζόν που έρχεται: «Θα είναι μία γεμάτη σεζόν και θα είναι σίγουρα πιο δυνατό το πρωτάθλημα. Περιμένουμε ακόμη δύο παίκτες και σε δύο πολύ κομβικές θέσεις της πεντάδας, αλλά νομίζω ότι και φέτος το βασικό μας στοιχείο θα είναι η ομοιογένεια. Αυτό καταλαβαίνουμε κι από τις πρώτες μέρες των προπονήσεων, οπότε αυτό θα είναι το βασικό συστατικό που θα προσπαθήσει να βγάλει και να εκμεταλλευτεί η ομάδας μας».
Επικαιρότητα
Στο νοσοκομείο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, επιδεινώθηκε η υγεία του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της χώρας τις τελευταίες ημέρες, καθώς παρουσίασε σοβαρή επιβάρυνση στην κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τη ρουμανική εφημερίδα ProSport.
Ο Μιρτσέα αντιμετώπισε έντονα προβλήματα υγείας προς το τέλος του 2025, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα. Ο 80χρονος ταλαιπωρήθηκε από έντονο κρυολόγημα, το οποίο επηρέασε αρνητικά την ήδη επιβαρυμένη καρδιακή του λειτουργία, και κρίθηκε αναγκαία να νοσηλευτεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.
Επικαιρότητα
Ανακοίνωση εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ: «Θέλουμε ανεξάρτητο και αυτάρκη ΑΣ, την καλύτερη λύση για την Τούμπα»
Ανακοίνωση με αφορμή το θέμα της Νέας Τούμπας, μέσω της οποίας ζητούν ανεξάρτητο ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκη, αλλά και την πιο σίγουρη και γρήγορη λύση για την ανέγερση του γηπέδου «που ήδη έχει καθυστερήσει», όπως τονίζουν, εξέδωσαν εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ (ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031# ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ), ΕΠΑΝΟΜΗ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ). Εξηγούν και γιατί έκαναν επίσκεψη στον Ερασιτέχνη τις προηγούμενες ημέρες.
Αναλυτικά το κείμενο: «Ως Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ που λειτουργούμε καθημερινά με γνώμωνα το καλό του Δικεφάλου και μόνο, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε (ελπίζουμε για τελευταία φορά) καθώς εν όψη των 100 ετών τα διοικητικά εσωπροβλήματα του οργανισμού δεν φαίνεται να καταλαγιάζουν (κάθε άλλο μάλλον) παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας να επικρατήσει η λογική, η ενότητα και η υγιείς σκέψη προς συμφέρουν του ΠΑΟΚ μας.
Χωρίς να μακρηγορούμε καθώς στις περιστάσεις που βιώνουμε μάλλον δεν αρμόζουν μανιφέστα αλλά λακωνικές τοποθετήσεις και δράση, αναφέρουμε τα εξής.
Μετά την προχθεσινή μας επίσκεψη στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, την διακοπή του διοικητικού συμβουλίου και την συνέχιση της διαδικασίας σήμερα Τέταρτη, πρέπει να δώσουμε στο σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ την αλήθεια από την δικιά μας πλευρά καθώς το μέλλον του οργανισμού και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν είναι θέμα όλων και όχι μόνο των οργανωμένων.
Πρώτον, όσον αφορά το περιεχόμενο της επίσκεψης μας και δεύτερον για την συνολική μας στάση και εμπλοκή στα διοικητικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.
Ο λόγος της επίσκεψης… απλός, “Κύριοι, με την δικιά μας στήριξη παραμείνατε 15μελες μετά την παραίτηση Κατσαρή και δεν ακολουθήσατε όλοι τον ίδιο δρόμο.”
Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι, οι λόγοι της στήριξης μας από την αρχή μέχρι σήμερα παραμένουν ίδιοι.
1. Ανεξάρτητος ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκης,
2. Την πιο σίγουρη και την πιο γρήγορη λύση για την ανέγερση της νέας Τούμπας που ήδη έχει καθυστερήσει πολύ να δωθεί στον λαό του ΠΑΟΚ.
Και από ότι φαίνεται, ούτε γρήγοροι, ούτε σίγουροι, ούτε ανεξάρτητοι σταθήκατε.
Επιθυμία λοιπόν του κόσμου που σας στήριξε είναι να δωθούν ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα και λύσεις οι οποίες υποστηρίζονται από συμπαγής απόψεις και όχι αβάσιμες τεκμηριώσεις και κομφούζιο καθυστερήσεων για το τι πραγματικά συμβαίνει με την κληρονομιά του συλλόγου μας.
Υγ1
Επειδή πολλοί καλοθελητές διαιωνίζουν ανυπόστατες καταστάσεις, πρώτοι δηλώνουμε πως δεν έχουμε σκοπό να οδηγήσουμε αλλά ούτε και να οδηγηθούμε σε καμία κόντρα και καμία πόλωση με κανέναν συνοπαδό μας για διοικητικά τερτίπια. Όσο και αν ασχολούμαστε με τα κοινά, το πεδίο και η θέση των Οπαδών είναι στους δρόμους και στα Πέταλα, εκεί που τα πράγματα ζορίζουν και μόνο σαν ένα έρχονται οι νίκες.
Υγ2
Επίσης στο κλίμα ενότητας που παροτρύνουμε και διαλέγουμε εξ αρχής να ακολουθήσουμε αποφασίσαμε να μην ανακοινώσουμε δημόσια τους λόγους που είμαστε κάθετα απέναντι στην εμπλοκή Τσαλόπουλου-Χατζόπουλου στην επόμενη μέρα του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ποιες συγκεκριμένες κινήσεις τους, συναντήσεις τους και τοποθετήσεις τους είναι αυτές που τους θέτουν εκτός κάδρου για εμάς είμαστε πάντα διαθέσιμοι…
Υγ4
Εμείς είμαστε μόνο Π.Α.Ο.Κ.
Μόνο τα 4 γράμματα έχουν σημασία για εμάς και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι πάνω απο αυτά τα ιερά γράμματα.
Μετά τιμής,
ΣΦ ΠΑΟΚ
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031#
ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ) , ΕΠΑΝΟΜΗ
ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ,
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ».
Επικαιρότητα
Συγκλονισμένος και ο Αντρέ με την απώλεια του Ζότα
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια με ανάρτηση του στα social media εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα που έχασε όπως και ο αδελφός του την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. «Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
