Connect with us

Αντίπαλοι

Κούγιας: «Αδικεί τον Σαββίδη η ανακοίνωση του Ολυμπιακού»

paokrevolution

Published

on

 Μαζί με τους Στράτο, Μποροβήλο και Κωστούλα βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και συζήτησαν με τον Ιβάν Σαββίδη για τη χορηγία του Πρωταθλήματος.

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε στο Metropolis την ανακοίνωση του Ολυμπιακού.
«Υπάρχει ένας όρος απορρήτου και δεν μπορώ να σας πω τι συνέβη. Δεν μπορώ να σας πω τι ειπώθηκε με τον κ. Σαββίδη εκτός εάν μου το επιτρέψουν από τη Λίγκα. Αυτή η στείρα αντιπαράθεση μεταξύ των «μεγάλων» οι οποίοι για λόγους εντυπώσεων εκδίδουν ανακοινώσεις και κάνουν επιθετικές ενέργειες, την έχουμε πληρώσει εμείς οι ιδιοκτήτες των πιο μικρών ποδοσφαιρικών ανώνυμων εταιριών. Αυτό γίνεται χρόνια ειδικά μετά την εμφάνιση του κ. Αλαφούζου με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που έχει και τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού που ήταν ο κύριος στόχος τα προηγούμενα χρόνια γιατί τώρα στόχος είναι και ο ΠΑΟΚ ο οποίος μεγαλώνει. Δεν κοιτάζουν τα καλά κοιτάζουν μόνο τα αρνητικά. Σε όλη αυτή τη διαδικασία έχει μπει ατυχώς και ο Ολυμπιακός. Αδικεί τον κ. Σαββίδη η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και αδικεί και τις προθέσεις του. Μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους».

Για το αν θα έχει όφελος η Λίγκα από τη συνεργασία με τον Σαββίδη: «Η Λίγκα μετά την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ, δεν έχει χορηγό πρωταθλήματος. Είχε προταθεί επι προεδρίας Μποροβήλου να δίνει ο ΟΠΑΠ 6εκ. ευρώ το χρόνο για την ονομασία του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ατυχώς αντέδρασαν και τελικώς επειδή ο ΟΠΑΠ τους ήθελε όλους δεν υπήρξε συμφωνία. Έκτοτε δεν υπήρχε κάτι άλλο. Εμφανίστηκε ο ΟΠΑΠ να θέλει να πάρει τη χορηγία του πρωταθλήματος με 1εκ. ευρώ και η εταιρία που είχε ιδρύσει ο κ. Μαρινάκης για να πάρει την τηλεοπτική άδεια να δίνει 1,2εκ. το χρόνο. Τότε εμφανίστηκε και ο κ. Σαββίδης και έδωσε 5 εκ. ευρώ για 2 χρόνια».

Advertisement
Advertisement

Για το αν η Λίγκα θα πάρει κάποια χρήματα φέτος από τη συμφωνία: «Δεν μπορώ να σας το πω αυτό. Εμένα αυτή η ανακοίνωση του Ολυμπιακού με ενοχλεί γιατί μας αγνοεί και  δεν μας εκφράζει όλους. Είναι ένα παιχνίδι εντυπώσεων και κυριαρχίας μεταξύ Μαρινάκη και Σαββίδη; Μου είναι αδιάφορο. Εμένα με ενδιαφέρει αυτή η ανταγωνιστικότητα των μεσαίων ομάδων έναντι των τεσσάρων μεγάλων».

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αντίπαλοι

Τοπμέλερ: “Χάσαμε γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός”

paokrevolution

Published

on

 

Η Αϊντραχτ θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια ομάδα από το Europa League τον προσεχή Φλεβάρη για να βρεθεί εκεί που είναι ήδη ο ΠΑΟΚ, δηλαδή στους “16” του Conference. Ο προπονητής της σχολιάζοντας την καταδικαστική ήττα σημείωσε: “Δεν μετατρέψαμε την ανωτερότητα και τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Δεχθήκαμε γκολ πολύ εύκολα σήμερα. Χάσαμε γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά και πάλι χάσαμε. Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί πως θα πρέπει να παίξουμε επιπλέον δυο αγώνες αλλά είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε για να περάσουμε στους “16”.

Continue Reading

Αντίπαλοι

Ισοπαλία στο Ελσίνκι

paokrevolution

Published

on

 

Όπως και στο ματς του πρώτου γύρου στην Σκωτία, έτσι και στην Φινλανδία, Ελσίνκι και Αμπερντίν ήρθαν ισόπαλες. Αυτή τη φορά σε ένα χορταστικό παιχνίδι με το τελικό 2-2 να μην αφήνει καμιά ομάδα ικανοποιημένη αφού δεν πανηγύρισαν την πρώτη νίκη τους ενώ έχασαν και το μπόνους των 500.000 ευρώ αφού αμφότερες πήραν από 166.000 ευρώ. Η Ελσίνκι προηγήθηκε νωρίς στο ημίχρονο με 2-0 με γκολ των Μπαντέ (16’) και Χόστικα (33’) αλλά η Αμπερντίν βρήκε απάντηση αρχικά στο 41’ με τον Μακ Ντόναλντ και στο 53’ με τον Λόπες.

 

Continue Reading

Αντίπαλοι

  «Θέλουμε την πρωτιά, δεν ψάχνουμε… εκδίκηση»

paokrevolution

Published

on

 

Ο Τοπμέλερ, ο προπονητής της Αϊντραχτ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως είναι μονόδρομος η νίκη για την ομάδα του εφόσον θέλει να διεκδικήσει την πρωτιά που είναι και το ζητούμενο: «Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θέλουμε την πρωτιά και πρέπει να δείξουμε μία καλή επιθετική επίδοση. Θέλουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που είναι πολύ ζωηρή στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Ίσως αυτό θα είναι το σημείο κλειδί του αγώνα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα και στην επίθεση». Μάλιστα, τόνισε πως έχει ένα καλό προαίσθημα για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ο καθένας καταλαβαίνει την σημασία του αγώνα. Μετά ο ΠΑΟΚ έχει μέσα στο σπίτι του την Ελσίνκι, οπότε η τύχη αυτού του αγώνα που θα δώσουμε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, είναι καθαρά στο χέρι μας. Δεν το βλέπουμε ως εκδίκηση, γιατί χάσαμε στο πρώτο ματς της Θεσσαλονίκης. Έχουμε απέναντί μας έναν καλό αντίπαλο αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι και έχουμε την αυτοπεποίθηση να κερδίσουμε. Ο καθένας αποφασίζει πως θα συμπεριφερθεί».  Σε ερώτηση για πιθανή αποχή των οπαδών της Άιντραχτ από το γήπεδο με αφορμή τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου ανέφερε τα εξής: «Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εγώ ασχολούμαι με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά ξέρω πόση ενέργεια μας δίνει ο κόσμος όταν είναι στο πλευρό μας».

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις