Επικαιρότητα
Ίβιτς: «Έχουν ενημερωθεί όσοι δεν υπολογίζονται»
Τα συμπεράσματα που έβγαλε από τα δύο φιλικά με τη Βέροια και τον Ατρόμητο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ανέλυσε ο Βλάνταν Ίβιτς στις δηλώσεις του στο Περιστέρι.
“Είπα και χθες, χρειαζόμασταν και τα δύο ματς, υπάρχουν πολλοί παίκτες, τους είδα όλους, όσους μπορώ να υπολογίζω για το επόμενο ματς” σημείωσε αρχικά.
Στη συνέχεια τόνισε:
Για το αν έχει κατασταλάξει σε ποιους παίκτες υπολογίζει: “Έχουμε καταλήξει, έχουμε μιλήσει με τους παίκτες, ξέρουν ποιοι δεν υπολογίζονται. Και χθες και σήμερα είχαμε καλά πράγματα και αρκετά που δεν μου αρέσουν και πρέπει να διορθώσουμε. Είναι, βέβαια, αρχή είναι και λογικό γιατί έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και όχι ακόμη τον ρυθμό που περιμένουμε. Θέλω να δουλεύουμε σκληρά, υπάρχουν τακτικά πράγματα που χρειάζονται δουλειά. Είχαμε δυνατό αντίπαλο σήμερα, μία δυνατή και οργανωμένη νομάδα. Συνεχίζουμε. Έχουμε πέντε-έξι μέρες μέχρι το επόμενο ματς. Ο προγραμματισμός μας είναι για το επόμενο ματς”.
Για την παρουσία των Μπρκιτς, Κάνιας: “Είμαι ευχαριστημένος γιατί άργησαν να ενσωματωθούν και κάνουν προσπάθεια όπως και άλλοι παίκτες που είναι από αρχή εδώ. Θέλω να διορθώσουμε κάποια πράγματα για να φθάσουμε εκεί που θέλω για να είναι η ομάδα εκεί που πρέπει. Δεν είμαστε ακόμη και είναι και φυσιολογικό, ίσως έχω απαιτήσεις παραπάνω από το κανονικό. Για μένα το σημαντικό είναι να καταλάβουν τον τρόπο παιχνιδιού”.
Για την χρησιμοποίηση του Ματθαίου: “Τον Ματθαίου τον χρησιμοποιήσαμε πρώτον στο δεύτερο παιχνίδι, αναγκαστικά λόγω του τραυματισμού του Τσίμιροτ. Υπάρχει ένας νόμος που λέει ότι για ένα 24ωρο, αν ένας παίκτης έχει παίξει ένα ματς δεν μπορεί να παίξει ξανά αμέσως. Τον γνωρίζω, πιστεύω και ξέρω τι μπορεί να δώσει έχει θετικά στοιχεία, είναι ένας νέος παίκτης με μέλλον. Είναι σοβαρό παιδί, με ικανοποιεί όπως και άλλα παιδιά στην Κ20”.
Για το γκολ του Κλάους: “Είναι η ικανότητα του παίκτη, γυρίζει και βλέπει τον τερματοφύλακα, ήταν πολύ ωραίο γκολ. Είναι ορισμένα πράγματα που άλλοι τα έχουν και άλλοι όχι. Είπα και χθες ότι ο Κλάους είναι αρχηγός της ομάδας και είναι πολύ καλός επιθετικός”
Για το αν έχει κάτι νεότερο για μεταγραφή επιθετικού: “Να περιμένετε για μεταγραφή. Δουλεύουμε από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, έχει μείνει αυτή η μεταγραφή και θα φέρουμε και έναν παίκτη στην επίθεση. Άλλες μεταγραφές δεν θα έχουμε, εκτός αν κάποιος φύγει και είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε άλλον στη θέση του”.
Επικαιρότητα
Ζαγοράκης: «Δεν δόθηκαν ευκαιρίες στον Τζίμα»

Το δικό του σχόλιο για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και τη μεταγραφή του Στέφανου Τζίμα από τον ΠΑΟΚ στη Μπράιτον, έκανε ο Θόδωρος Ζαγοράκης, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και άλλοτε πρόεδρο του Δικεφάλου να τονίζει πως ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα και είναι ορατό.
Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «Ο ΠΑΟΚ δεν εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, δεν έχει κάνει ούτε μία ευκαιρία. Μπορεί να επηρεάζει η κούραση της ευρωπαϊκής αναμέτρησης που είχε ο ΠΑΟΚ, ωστόσο θα έπρεπε να είναι έτοιμος σε αυτό το παιχνίδι. Για τον ΠΑΟΚ πλέον είναι πιο κοντά να εξασφαλίσει την 4η θέση παρά η 2η , όλα αυτά βάσει της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει ντέρμπι και έχει χάσει πολλά παιχνίδια στην Τούμπα με το πρόβλημα να είναι ορατό».
Επικαιρότητα
Πρόστιμο από την ΔΕΑΒ

Η πρώτη δικαστική απόφαση για τα όσα έγιναν στην OPAP ARENA βγήκε. Η ΔΕΑΒ που είχε καλέσει σε απολογία την ασπρόμαυρη ΠΑΕ αποφάσισε να βάλει πρόστιμο 50.000 ευρώ. Η απόφαση:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΑΒ Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει τα εξής: 1) Με την υπ’ αριθμό 65/2024 Απόφασή της επέβαλε, σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διοικητικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000€), για σοβαρό φαινόμενο βίας, που έλαβε χώρα στο πάρκινγκ του γηπέδου OPAP ARENA, από την αθλητική αποστολή της η οποία επέβαινε σε πούλμαν, κατά τριών φιλάθλων της ΑΕΚ και της Αστυνομίας, μετά τη λήξη του αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 18/12/2024, για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας της ΕΠΟ, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Το ανωτέρω περιστατικό προκύπτει από την Έκθεση Συμβάντων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, τα δεδομένα του συστήματος Ηλεκτρονικής Εποπτείας (κάμερες) της αθλητικής εγκατάστασης OPAP ARENA, καθώς και από τις Εκθέσεις των παρατηρητών της Διοργανώτριας Αρχής ΕΠΟ και της ΔΕΑΒ.
Επικαιρότητα
Ο Ισπανός, Γκουιγιέρμο Κουάδρα, στο ΠΑΟΚ – Φερεντσβάρος

Γνωστός έγινε ο διαιτητής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η αγωνιστική του League Phase του Europa League (12/12, 19:45, Metrosport.gr, Metropolis 95.5, COSMOTE SPORT 4 HD), την οποία θα διευθύνει ο Ισπανός Γκουιγιέρμο Κουάδρα.
Γκουανταλούπε Πόρας και Αλφρέντο Ροντρίγκες Μορένο θα είναι οι συμπατριώτες βοηθοί του Κουάδρα, με τον Χαβιέρ Αλμπερόλα Ρόχας να είναι ο 4ος ενώ ο Ρικάρντο ντε Μπούργκος θα βρίσκεται στο VAR.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο1 έτος ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο1 έτος ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά