Connect with us

Επικαιρότητα

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: «Θα φέρω τη χαρά στην Τούμπα»

paokrevolution

Published

on

paok savvidis 1078x516

Μιλώντας και στα ελληνικά για κάποια στιγμή, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αυτός που έκλεισε την εκδήλωση με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

Βράβευσε τον αγαπητό σε όλους μας Γιαννάκη που παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει από το αναπηρικό καροτσάκι δεν χάνει κανέναν αγώνα του ΠΑΟΚ. Ηταν η στιγμή που όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκροτούσαν παρατεταμένα. Ο Ιβάν Σαββίδης στη συνέχεια πήρε τον λόγο: «Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Λυπάμαι πολύ που βλέπω μια μισοάδεια αίθουσα αλλά και αυτό είναι ένα μέρος του σεναρίου. Θέλαμε να κάνουμε μια ταπεινή εκδήλωση και πιστέψτε με ότι θα βγάλω τα συμπεράσματα μου. Αυτή η παρουσία μου στον ΠΑΟΚ αυτά τα χρόνια με βοηθάω να βγάζω συμπεράσματα.

Αυτή η μέρα είναι ιδιαίτερη για όλους μας. Για όλους όσους έχουμε τον ΠΑΟΚ στην καρδιά μας. Για μένα είναι τιμή που βρίσκομαι μπροστά σε ανθρώπους που έδωσαν ψυχή, χρήμα, κόπο για τον σύλλογο. Αισθάνομαι περηφάνεια όταν σκέφτομαι όλους αυτούς που ξεριζωμένοι από την πατρίδα τους, ίδρυσαν τον ΠΑΟΚ. Ταυτόχρονα νιώθω και πόνο. Αναλογιζόμενος τα νεαρά παιδιά που έδωσαν τη ζωή τους για να δουν τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μοναδικός. Γυρνάμε πίσω, 90 χρόνια και βλέπουμε την ένδοξη ιστορία της ομάδας. Βλέπουμε έναν σύλλογο που γιγαντώνεται. Κάτω από δυσκολίες γιγαντώθηκε ο ΠΑΟΚ. Έτσι και σήμερα δεν υποχωρούμε για τη δικαιοσύνη, την ισονομία και την αξιοπρέπεια. Αισθάνομαι τεράστια ευθύνη που η οικογένεια του ΠΑΟΚ με εμπιστεύτηκε την διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Η προσπάθεια να γίνω ηγέτης του ΠΑΟΚ ήταν όνειρο για μένα. Νιώθω ρίγος όταν διαβάζω την ιστορία της Κωνσταντινούπολης. Νιώθω δέος για τους Ελληνες της Πόλης που δεν έσπασαν και έθεσαν τις βάσεις της ιδεολογίας του ΠΑΟΚ. Σήμερα η ομάδα του ποδοσφαίρου, που ιδρύθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα από τους πρόσφυγες, κατέκτησε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Το παράδειγμα των προγόνων μας, μου δίνει έμπνευση. Τιμώ όλους όσους έδωσαν τη ζωή τους, τιμώ τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, τους αθλητικούς διευθυντές και τιμώ πάνω από όλα τον κόσμο της ομάδας που είναι ο πιο δυναμικός μας πόρος. Η αφοσίωση σας στα ασπρόμαυρα χρώματα δεν έχει όρια. Εμείς τιμάμε την ιστορία μας και παράλληλα ανοίγουμε νέους ορίζοντες με νέους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Τι ονειρεύομαι εγώ; Εγώ βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει σε ένα δίκαιο και ισόνομο ποδόσφαιρο.

Αυτό θα το καταφέρουμε και είμαι βέβαιος. Εγώ βλέπω τον ΠΑΟΚ μια σύγχρονη ομάδα με υποδομή και θα το κάνουμε. Εγώ βλέπω τον ΠΑΟΚ στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και θα το πετύχουμε. Το πιο σημαντικό; Εγώ βλέπω τον ΠΑΟΚ ενωμένο όταν όλοι θα σέβονται ο ένας τον άλλο και θα γίνουν ένας ενιαίος οργανισμός που θα είναι ικανός παρά τις δυσκολίες να φτάνει στις κορυφές. Αυτά θέλω από τον ΠΑΟΚ. Τότε ο ΠΑΟΚ θα γίνει δυνατός και μεγάλος. Και μέχρι εκείνη τη μέρα, όσο θα με κρατούν οι δυνάμεις μου υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι είναι στα χέρια μου για να κάνω τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ξέρετε, μόλις είχα συνδέσει τη ζωή μου με τον ΠΑΟΚ άρχισαν να με ρωτούν τη διεύθυνση της ομάδας για να στείλουν συγχαρητήρια. Εγώ τους απαντούσα: Θεσσαλονίκη-Τούμπα και τους έλεγα, ότι αυτή είναι η διεύθυνση της καρδιάς μου όπως και εκατομμυρίων οπαδών του ΠΑΟΚ. Θα είμαι πιστός στα κοινά μας ιδανικά. Βρήκα τον εαυτό μου στον ΠΑΟΚ.

Περηφάνεια, Αντίσταση, Ονειρο, Κατάκτηση. Αυτά είναι τα ιδεώδη του πραγματικού ΠΑΟΚ. Μόνο μαζί θα μπορέσουμε να ανοίξουμε τη νέα χρυσή εποχή της ομάδας μας. Και να γράψουμε τις ένδοξες ιστορίες του Συλλόγου. Ολοκληρώνοντας την ομιλία μου, να σηκωθούμε και να χειροκροτήσουμε το μεγαλείο που οραματίστηκαν το 1926 οι ιδρυτές μας. Και να τιμήσουμε τη μνήμη όσων έφυγαν από τη ζωή αλλά συνεχίζουν να μας εμπνέουν. ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ (φωνάζοντας στα ελληνικά). Σας δίνω το λόγο μου: θα σας χαρίσω τη χαρά. Το λόγο του Πόντιου: θα φέρω τη χαρά στην Τούμπα. Πιστέψτε το αυτό!»

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο Κωνσταντίνου.

paokrevolution

Published

on

Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Νάσος Κωνσταντίνου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση οπαδών αμέσως μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2017.

Ο άτυχος φίλος του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και μετά από μερικές ημέρες υπέκυψε στα τραύματά του.
Continue Reading

Επικαιρότητα

Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

paokrevolution

Published

on

 

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.

Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.

Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Οι ευχές της ΠΑΕ στον εορτάζοντα Ιβάν Σαββίδη

paokrevolution

Published

on

Ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει τα 66α του γενέθλια και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί:

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Πρόεδρό της, Ιβάν Σαββίδη, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και συνεχείς επιτυχίες.

Στον άνθρωπο που με την αφοσίωσή και την προσήλωσή του έχει οδηγήσει την ομάδα σε ανεπανάληπτες κορυφές, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με δύναμη και αφοσίωση, τηρώντας απαρέγκλιτα την υπόσχεση να φέρνει τελικά «τη χαρά στην Τούμπα».

Advertisement
Advertisement

Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται!

Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να ζεις κάθε στιγμή με πάθος και να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν.

Χρόνια πολλά!

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις