Connect with us

Επικαιρότητα

Ηττα και αποκλεισμός στου Ρέντη

paokrevolution

Published

on

okoitw.png

 
Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στον ημιτελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» τον Ολυμπιακό, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ.

Στο πρώτο σετ, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παρατάχθηκε με τους: Φιλίποφ, Τζούριτς, Χιμένεθ, Όκολιτς, Τακουρίδη, Σαφράνοβιτς και λίμπερο τον Εφραιμίδη, ευτύχησε να ανοίξει πρώτος το σκορ, 0-1 και να προηγηθεί με 1-3. Οι παίκτες του Δικεφάλου έχτισαν μία διαφορά τριών πόντων, 2-5, την οποία διατήρησαν και στη συνέχεια 5-8 και 6-9, οπότε και ο αντίπαλος πλησίασε στο σκορ μειώνοντας σε 9-10. Οι «ασπρόμαυροι», μην αφήνοντας περιθώρια, ξαναπήραν ένα προβάδισμα τριών πόντων, 12-15 και 15-18, ενώ από εκεί και έπειτα, παίρνοντας φόρα, άνοιξαν τη διαφορά στους +5 πόντους, 16-21, την οποία μείωσαν οι αντίπαλοι σε 22-23, ισοφαρίζοντας σε 23-23. Ο Δικέφαλος, όμως, δείχνοντας την ανωτερότητά του και τη θέλησή του, κατέκτησε το σετ με 23-25 τελικό σκορ, κάνοντας το 0-1 σετ.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν “χέρι-χέρι”, ευρισκόμενες ισόπαλες μέχρι το 10-10, οπότε και ο Δικέφαλος έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να προηγηθεί, 15-11. Παρά τις εναλλαγές στο σκορ, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βρισκόταν πίσω για 7 πόντους, 21-14, μείωσε σε 22-19, μην καταφέρνοντας ωστόσο να κάνει την ανατροπή, με το σετ να λήγει με 25-19 τελικό σκορ και τον αντίπαλο να ισοφαρίζει σε 1-1 σετ.

Advertisement
Advertisement

Στο τρίτο σετ, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μπήκε μουδιασμένα, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 8-3, μειώνοντας ωστόσο με ένα σερί σε 8-5. Ο Δικέφαλος έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τα λάθη του, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 17-11. Οι «ασπρόμαυροι» μείωσαν τη διαφορά στους τέσσερις πόντους αρχικά, 17-13, και στους τρεις στη συνέχεια, 18-15. Παρά τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ, το σετ τελικά κατέληξε στους γηπεδούχους με 25-17 τελικό σκορ.

Στο τέταρτο σετ, ο Δικέφαλος, ο οποίος βρισκόταν πίσω στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του σετ, λίγο πριν το τέλος προσπάθησε να αντισταθεί, μειώνοντας σε 22-18, δεν κατάφερε όμως να κάνει την ανατροπή, με το σετ να κλείνει τελικά με σκορ 25-21 και 3-1 σετ.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: 3-1

Αναλυτικά τα σετ: 23-25, 25-19, 25-17, 25-21

Advertisement
Advertisement

 

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ Νικήτας Εφραιμίδης είπε: «Ξεκινήσαμε καλά και δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς όμως δεν είχαμε διάρκεια. Ο Ολυμπιακός ήταν σταθερός και αυτό το έδωσε τη νίκη. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Η ομάδα έδειξε τις δυνατότητες της και αν αποκτήσουμε διάρκεια όλα θα είναι διαφορετικά. Το Σάββατο είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω και πρέπει να δώσουμε την απάντηση μας μπροστά και στον οπαδούς μας».

Advertisement
Advertisement

www.acpaok.gr

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

Στο νοσοκομείο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, επιδεινώθηκε η υγεία του

paokrevolution

Published

on

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της χώρας τις τελευταίες ημέρες, καθώς παρουσίασε σοβαρή επιβάρυνση στην κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τη ρουμανική εφημερίδα ProSport.

Ο Μιρτσέα αντιμετώπισε έντονα προβλήματα υγείας προς το τέλος του 2025, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα. Ο 80χρονος ταλαιπωρήθηκε από έντονο κρυολόγημα, το οποίο επηρέασε αρνητικά την ήδη επιβαρυμένη καρδιακή του λειτουργία, και κρίθηκε αναγκαία να νοσηλευτεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ: «Θέλουμε ανεξάρτητο και αυτάρκη ΑΣ, την καλύτερη λύση για την Τούμπα»

paokrevolution

Published

on

Ανακοίνωση με αφορμή το θέμα της Νέας Τούμπας, μέσω της οποίας ζητούν ανεξάρτητο ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκη, αλλά και την πιο σίγουρη και γρήγορη λύση για την ανέγερση του γηπέδου «που ήδη έχει καθυστερήσει», όπως τονίζουν, εξέδωσαν εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ (ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031# ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ), ΕΠΑΝΟΜΗ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ). Εξηγούν και γιατί έκαναν επίσκεψη στον Ερασιτέχνη τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά το κείμενο: «Ως Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ που λειτουργούμε καθημερινά με γνώμωνα το καλό του Δικεφάλου και μόνο, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε (ελπίζουμε για τελευταία φορά) καθώς εν όψη των 100 ετών τα διοικητικά εσωπροβλήματα του οργανισμού δεν φαίνεται να καταλαγιάζουν (κάθε άλλο μάλλον) παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας να επικρατήσει η λογική, η ενότητα και η υγιείς σκέψη προς συμφέρουν του ΠΑΟΚ μας.

Χωρίς να μακρηγορούμε καθώς στις περιστάσεις που βιώνουμε μάλλον δεν αρμόζουν μανιφέστα αλλά λακωνικές τοποθετήσεις και δράση, αναφέρουμε τα εξής.

Μετά την προχθεσινή μας επίσκεψη στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, την διακοπή του διοικητικού συμβουλίου και την συνέχιση της διαδικασίας σήμερα Τέταρτη, πρέπει να δώσουμε στο σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ την αλήθεια από την δικιά μας πλευρά καθώς το μέλλον του οργανισμού και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν είναι θέμα όλων και όχι μόνο των οργανωμένων.

Advertisement
Advertisement

Πρώτον, όσον αφορά το περιεχόμενο της επίσκεψης μας και δεύτερον για την συνολική μας στάση και εμπλοκή στα διοικητικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος της επίσκεψης… απλός, “Κύριοι, με την δικιά μας στήριξη παραμείνατε 15μελες μετά την παραίτηση Κατσαρή και δεν ακολουθήσατε όλοι τον ίδιο δρόμο.”

Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι, οι λόγοι της στήριξης μας από την αρχή μέχρι σήμερα παραμένουν ίδιοι.

1. Ανεξάρτητος ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκης,

Advertisement
Advertisement

2. Την πιο σίγουρη και την πιο γρήγορη λύση για την ανέγερση της νέας Τούμπας που ήδη έχει καθυστερήσει πολύ να δωθεί στον λαό του ΠΑΟΚ.

Και από ότι φαίνεται, ούτε γρήγοροι, ούτε σίγουροι, ούτε ανεξάρτητοι σταθήκατε.

Επιθυμία λοιπόν του κόσμου που σας στήριξε είναι να δωθούν ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα και λύσεις οι οποίες υποστηρίζονται από συμπαγής απόψεις και όχι αβάσιμες τεκμηριώσεις και κομφούζιο καθυστερήσεων για το τι πραγματικά συμβαίνει με την κληρονομιά του συλλόγου μας.

Υγ1

Advertisement
Advertisement

Επειδή πολλοί καλοθελητές διαιωνίζουν ανυπόστατες καταστάσεις, πρώτοι δηλώνουμε πως δεν έχουμε σκοπό να οδηγήσουμε αλλά ούτε και να οδηγηθούμε σε καμία κόντρα και καμία πόλωση με κανέναν συνοπαδό μας για διοικητικά τερτίπια. Όσο και αν ασχολούμαστε με τα κοινά, το πεδίο και η θέση των Οπαδών είναι στους δρόμους και στα Πέταλα, εκεί που τα πράγματα ζορίζουν και μόνο σαν ένα έρχονται οι νίκες.

Υγ2

Επίσης στο κλίμα ενότητας που παροτρύνουμε και διαλέγουμε εξ αρχής να ακολουθήσουμε αποφασίσαμε να μην ανακοινώσουμε δημόσια τους λόγους που είμαστε κάθετα απέναντι στην εμπλοκή Τσαλόπουλου-Χατζόπουλου στην επόμενη μέρα του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ποιες συγκεκριμένες κινήσεις τους, συναντήσεις τους και τοποθετήσεις τους είναι αυτές που τους θέτουν εκτός κάδρου για εμάς είμαστε πάντα διαθέσιμοι…

Υγ4

Advertisement
Advertisement

Εμείς είμαστε μόνο Π.Α.Ο.Κ.

Μόνο τα 4 γράμματα έχουν σημασία για εμάς και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι πάνω απο αυτά τα ιερά γράμματα.

Μετά τιμής,

ΣΦ ΠΑΟΚ

Advertisement
Advertisement

ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031#

ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ) , ΕΠΑΝΟΜΗ

ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ,

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ».

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Συγκλονισμένος και ο Αντρέ με την απώλεια του Ζότα

paokrevolution

Published

on

 

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια με ανάρτηση του στα social media εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα που έχασε όπως και ο αδελφός του την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. «Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Continue Reading

Τάσεις