Ποδόσφαιρο
Ίλιεφ: «Θα ήθελα να πάρει το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»
Ο Ιβιτσα Ιλιεφ αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ στον Τζούρτζεβιτς αλλά και στην πρόταση που έχει καταθέσει για Ταβάμπα ο Ολυμπιακός.
Συνέντευξη με «άρωμα Ελλάδας» παρέδωσε ο τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν Ίβιτσα Ίλιεφ που αν μη τι άλλο έχουν αρκετό ενδιαφέρον:
Για τον ΠΑΟΚ : «Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους Έλληνες και υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ. Θέλω να πάρει το πρωτάθλημα, γιατί έχω φίλους στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα. Παίζουν καλά, όπως και πέρσι που ήταν προπονητής ο Βλάνταν Ίβιτς και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ευκαιρία για τον πρωτάθλημα»
Για τον Τζουρτζεβιτς :«Μου αρέσει ο Τζούρτζεβιτς στον Ολυμπιακό. Είναι πάντα δύσκολο για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, να προσαρμοστεί άμεσα σε ένα νέο περιβάλλον και να αρχίσει αμέσως να δείχνει τις ικανότητες του. Τώρα, φυσικά, άρχισε να σκοράρει. Είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια θα αφήσει την… σφραγίδα του στον Ολυμπιακό. Είναι ικανός να σκοράρει 15-20 γκολ σε μια σεζόν».
Ενώ για το φλερτ Ολυμπιακού-Ταβάμπα: «Είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στα Βαλκάνια. Είναι φανταστικός, κάνει πολύ καλή χρονιά στο πρωτάθλημα και έχουμε προσφορές από πολλές ομάδες της Ευρώπης, ανάμεσα τους και από τον Ολυμπιακό αλλά και την Ασία. Θα δούμε τι θα γίνει. Εξαρτάται από τα χρήματα που θα μας προσφέρουν και από αυτό που θέλει και ο ποδοσφαιριστής».
Ποδόσφαιρο
Οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής
Με τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο (17-18/1) η Super League και η ΕΠΟ έδωσε το πρωί της Πέμπτης (15/1) στη δημοσιότητα τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του προγράμματος.
Στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ ορίστηκε ο Γιουματζίδης (Πέλλας) με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Ψύλλος (Λέσβου) και 4ο τον Κουκουλά (Λέσβου). Στo VAR θα βρίσκονται ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων) με βοηθό τον Τζήλο (Λάρισας).
Σε ό,τι αφορά τον εκτός έδρας αγώνα του Άρη στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ, διαιτητής ορίστηκε o Ζαμπαλάς (Ηπείρου) με βοηθούς τους Μωυσιάδη (Γρεβενών), Κορώνα (Πειραιώς)και 4ο τον Τσέτσιλα (Γρεβενών). Στο VAR θα είναι ο Βέργετης (Αρκαδίας) με βοηθόν τον Ματσούκα (Εύβοιας).
Όσο για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός; Για την εν λόγω αναμέτρηση, η ΚΕΔ όρισε τον Σλοβένο ρέφερι Ραντέι Ομπρένοβιτς, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους Γιούρε Πραπρότνικ και Γκρέγκα Κορντέζ (ΕΠΟ). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Φωτιάς, ενώ στο VAR θα είναι οι Ματέι Γιουγκ και Ντένις Χαλιλοβιτς.
Ποδόσφαιρο
Στην Τούμπα ο δεύτερος ημιτελικός, τι αναφέρει ο κανονισμός της ΕΠΟ
Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε πανάξια στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Εκεί, σε δύο αγώνες, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένος να γίνει στο ΟΑΚΑ στις 25 Απριλίου.
Τώρα, έχει ενδιαφέρον να δούμε, ποια θα είναι η σειρά των ημιτελικών. Βάσει των κανονισμών της ΕΠΟ, ο δεύτερος ημιτελικός θα γίνει στην Τούμπα. Άρα, ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει στο γήπεδο του, την πρόκριση, επί των Πρασίνων, στον τελικό της διοργάνωσης.
Ποδόσφαιρο
«Συνεχίζουμε, πάμε δυνατά»
Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ έστειλε ο Ανέστης Μύθου μετά τη νίκη και την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο 18χρονος επιθετικός, που σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας, στο βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media. Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Καλησπέρα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, την εμφάνιση της ομάδας και το γκολ. Συνεχίζουμε, πάμε δυνατά».
-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
