Connect with us

Επικαιρότητα

Η ανηφόρα που έχει να διαβεί

paokrevolution

Published

on

vellidiskitrina.jpg

 

Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσω ότι τη σχετική φωτογραφία δεν την επέλεξα για να ιντριγκάρω ή να πάω στο ρεύμα που αντιδρά στην  μεταγραφή του Βελλίδη.

Απλά δε θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάκτυλό μου και να μην αναδείξω ένα δεδομένο ντεζαβαντάζ με το οποίο αρχίζει  την καριέρα του στον ΠΑΟΚ  ο Έλληνας τερματοφύλακας. Θα διαπιστώσατε και εσείς ότι -αρκετοί ή λίγοι, είναι υποκειμενικό – αναδεικνύουν το ότι ο Μάρκος φόρεσε τη φανέλα του Άρη, ενώ, ακόμη και όταν ήταν τερματοφύλακας άλλης ομάδας, μιλούσε για την ομάδα που θα έχει πάντα στην καρδιά του.

Advertisement
Advertisement

Σε ένα ποδοσφαιρικό πολιτισμένο περιβάλλον αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα. Στον ΠΑΟΚ όμως που εδώ και χρόνια ο “14” ενοχλούσε, ο “71” είναι το μαύρο πρόβατο για τον κόσμο και ο “31” δεν πρέπει να φορά τη φανέλα της ομάδας, είναι ξεκάθαρο ότι εύκολα στην πρώτη στραβή όλοι θα θυμηθούν το πράσινο ή κίτρινο παρελθόν του Βελλίδη.  Εύκολα χαλάστηκαν κάποιοι για το ότι ο Βελλίδης θα φορέσει τα ασπρόμαυρα και με το “καλημέρα” τον χαρακτηρίζουν ανεπιθύμητο.

Την ίδια στιγμή φυσικά, στην ίδια ομάδα, ο ΠΑΟΚ έκανε πρόεδρο ποδοσφαιριστή που, για παράδειγμα, όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ έκανε χειρονομία εις βάρος των οπαδών του ΠΑΟΚ. Και πολύ περισσότερο λόγω της αφέλειάς του (μαζί με κάποιους άλλους) άφησε στην ομάδα χρέη που αν δεν υπήρχε ο Σαββίδης ο ΠΑΟΚ μπορεί να είχε την τύχη της ΑΕΚ.

Η ουσία είναι μια: καλώς ή κακώς για τους φίλους του ΠΑΟΚ ο Βελλίδης αποκτήθηκε. Γιατί αυτόν; Μια ερώτηση που δεκάδες την έχουν κάνει. Πολύ απλά διότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάνει έρευνα αγοράς πριν τον νέο τραυματισμό του Γλύκου. Επειδή ο ΠΑΟΚ αστόχησε στην περίπτωση του Όλσεν και δεν είχαν διάθεση να ψαχθούν στο εξωτερικό. Επειδή είναι τερματοφύλακας που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και μπορεί να παίξει ακόμη και στα Πηγάδια αύριο Τετάρτη.

Η ουσία είναι μια: μπορεί ο Βελλίδης μέσα από την απόδοσή του και τις εμφανίσεις του να κερδίσει αν όχι τη συμπάθεια έστω την ανοχή ακόμη και αυτών που “χαλιούνται”  σκεφτόμενοι ότι θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ;  Αυτό είναι το μεγάλο του στοίχημα και η ανηφόρα που πρέπει να τραβήξει.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

«Από τους 10 βαθμούς Κελσίου στους -8»

paokrevolution

Published

on

 

Άσχημες θα είναι οι καιρικές συνθήκες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα στο Βουκουρέστι για τη ρεβάνς των play offs του Europa League και μάλιστα, οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο για «θερμικό σοκ».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ρουμανική ιστοσελίδα, prosport, το θερμικό σοκ, που θα υποστούν οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς για την FCSB οι συνθήκες δεν θα είναι κάτι περίεργο. Οι παίκτες της έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες, με το γήπεδο να είναι καλυμμένο με χιόνι και υπό συνεχιζόμενη χιονόπτωση. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι με την Μπουζάου, η θερμοκρασία ήταν στους -3 βαθμούς Κελσίου, με αίσθηση -8, όση ακριβώς αναμένεται και για την ώρα του αγώνα με τον Δικέφαλο.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μετά από ερώτηση, που έγινε σε μετεωρολόγους, ο συνθήκες θα είναι πολύ κρύες. Η προσαρμογή του οργανισμού των αθλητών σε συνθήκες απόδοσης θα είναι σημαντική πρόκληση. Στην καλύτερη περίπτωση, αναμένονται -8 βαθμοί Κελσίου, αλλά αν ο άνεμος παραμείνει γύρω από 40-45 χλμ/ώρα, η αίσθηση θα είναι -10 βαθμοί ή και πιο χαμηλά.

«Βρισκόμαστε σε κίτρινη προειδοποίηση για κρύο και χιονοθύελλα. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν άφθονες στην περιοχή της Πρωτεύουσας και σε αυτή την γωνιά της χώρας, τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τετάρτης, αλλά πρέπει να περιμένουμε να συνεχιστούν και την Πέμπτη, την ημέρα του αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά η μετεωρολόγος. «Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ένα θερμικό σοκ για τους παίκτες της ελληνικής ομάδας», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Στο Βουκουρέστι με ασφάλεια”

paokrevolution

Published

on

Οι συστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω paokfc.gr σε όλους τους φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στο Βουκουρέστι για τον επαναληπτικό κόντρα στην FCSB.

Ο καιρός δεν θα αποτελέσει σύμμαχο στους φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στη Ρουμανία για το μεγάλο παιχνίδι. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εφιστά την προσοχή στους εκδρομείς, ειδικά σε όσους ταξιδέψουν οδικώς για Βουκουρέστι, καθώς είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα στο ταξίδι τους, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Οι εκδρομείς που θα ταξιδέψουν οδικώς λοιπόν θα πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για ταξίδι υπό χιονόπτωση. Θα πρέπει όλοι να έχουν είτε οχήματα με χιονολάστιχα, είτε να έχουν μαζί τους αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες, καθώς ενδεχομένως σε σημεία να είναι υποχρεωτική η χρήση τους και να μην τους επιτραπεί να συνεχίσουν την πορεία τους.

Επίσης, καλό θα είναι όσοι ταξιδεύουν οδικώς να έχουν στο αυτοκίνητο τρόφιμα και νερό, ώστε να είναι έτοιμοι για ενδεχόμενο αποκλεισμό.

Η πρόγνωση του καιρού δείχνει ότι η αναμέτρηση κόντρα στην FCSB θα διεξαχθεί σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός, οπότε συστήνεται να έχετε μαζί σας κατάλληλα ρούχα για να αντιμετωπίσετε το κρύο.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Ζαγοράκης: «Δεν δόθηκαν ευκαιρίες στον Τζίμα»

paokrevolution

Published

on

 

Το δικό του σχόλιο για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και τη μεταγραφή του Στέφανου Τζίμα από τον ΠΑΟΚ στη Μπράιτον, έκανε ο Θόδωρος Ζαγοράκης, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και άλλοτε πρόεδρο του Δικεφάλου να τονίζει πως ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα και είναι ορατό.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «Ο ΠΑΟΚ δεν εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, δεν έχει κάνει ούτε μία ευκαιρία. Μπορεί να επηρεάζει η κούραση της ευρωπαϊκής αναμέτρησης που είχε ο ΠΑΟΚ, ωστόσο θα έπρεπε να είναι έτοιμος σε αυτό το παιχνίδι. Για τον ΠΑΟΚ πλέον είναι πιο κοντά να εξασφαλίσει την 4η θέση παρά η 2η , όλα αυτά βάσει της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει ντέρμπι και έχει χάσει πολλά παιχνίδια στην Τούμπα με το πρόβλημα να είναι ορατό».

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις