Connect with us

Επικαιρότητα

Γκονζάλο Κάστρο: “Δε θα είναι ευκολο το παιχνίδι για εμάς”

paokrevolution

Published

on

Με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Κάστρο που μάλιστα είχε σκοράρει το γκολ στην Τούμπα. Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο: “Εμείς θα μπούμε για να κερδίσουμε, άλλωστε παίζουμε εντός και θέλουμε τη νίκη. Μακάρι να μας βοηθήσει και το αποτέλεσμα της Κρασνονταρ”

Advertisement
Advertisement

Για το αν περιμένει την ίδια θερμή ατμόσφαιρα με το ματς στην Τούμπα όπου συνέβησαν και επεισόδια: “Περιμένω μια καλή ατμόσφαιρα όπως και σε όλα τα παιχνίδια εντός. Για όλα τα υπόλοιπα είναι υπεύθυνοι οι άλλοι.”

Για το πώς βλέπει την πρόοδο τη δική του: “Προσωπικά έχω βελτιωθεί και συνεχίζω να προσφέρω στην ομάδα μου και να προσπαθώ σε κάθε προπόνηση”

Για το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του: “Χαίρομαι που παίζω με αυτούς τους συμπαίκτες. Για παράδειγμα ο Ομπαμεγιάνκ τελειώνει τις περισσότερες φάσεις και είναι ωραίο να έχεις αυτό το συναίσθημα”

Για το ότι ο ίδιος έχει παίξει σε 67 ματς στο Europa League: “Αυτή η εμπειρία μπορεί να βοηθήσει και τους νέους παίκτες αλλά από την άλλη υπάρχουν παιδιά που έχουν παίξει και στο CL. Είναι καλό να υπάρχει αυτό το δείγμα εμπειρίας στην ομάδα”

Advertisement
Advertisement

Για το ότι σκόραρε στην Τούμπα και τι περιμένει από τον ΠΑΟΚ: “Είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα ο ΠΑΟΚ και το έδειξε στον αγώνα στην Θεσσαλονίκη. Δεν είναι ευκολο το ματς και ο ΠΑΟΚ έχει καλούς επιθετικους μπροστά και παίζει καλά τις αντεπιθέσεις”

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

Οι ευχές της ΠΑΕ στον εορτάζοντα Ιβάν Σαββίδη

paokrevolution

Published

on

Ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει τα 66α του γενέθλια και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί:

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Πρόεδρό της, Ιβάν Σαββίδη, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και συνεχείς επιτυχίες.

Στον άνθρωπο που με την αφοσίωσή και την προσήλωσή του έχει οδηγήσει την ομάδα σε ανεπανάληπτες κορυφές, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με δύναμη και αφοσίωση, τηρώντας απαρέγκλιτα την υπόσχεση να φέρνει τελικά «τη χαρά στην Τούμπα».

Advertisement
Advertisement

Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται!

Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να ζεις κάθε στιγμή με πάθος και να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν.

Χρόνια πολλά!

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Διέκοπη στο 57′ το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τα θύματα των Τεμπών με πρωτοβουλία παικτών – διαιτητών

paokrevolution

Published

on

Διεκόπη η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο 57ο λεπτό για τα θύματα των Τεμπών.

Με πρωτοβουλία των παικτών και της διαιτητικής ομάδας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος διέκοψε στο 57ο λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.

Continue Reading

Επικαιρότητα

«Από τους 10 βαθμούς Κελσίου στους -8»

paokrevolution

Published

on

 

Άσχημες θα είναι οι καιρικές συνθήκες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα στο Βουκουρέστι για τη ρεβάνς των play offs του Europa League και μάλιστα, οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο για «θερμικό σοκ».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ρουμανική ιστοσελίδα, prosport, το θερμικό σοκ, που θα υποστούν οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς για την FCSB οι συνθήκες δεν θα είναι κάτι περίεργο. Οι παίκτες της έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες, με το γήπεδο να είναι καλυμμένο με χιόνι και υπό συνεχιζόμενη χιονόπτωση. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι με την Μπουζάου, η θερμοκρασία ήταν στους -3 βαθμούς Κελσίου, με αίσθηση -8, όση ακριβώς αναμένεται και για την ώρα του αγώνα με τον Δικέφαλο.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μετά από ερώτηση, που έγινε σε μετεωρολόγους, ο συνθήκες θα είναι πολύ κρύες. Η προσαρμογή του οργανισμού των αθλητών σε συνθήκες απόδοσης θα είναι σημαντική πρόκληση. Στην καλύτερη περίπτωση, αναμένονται -8 βαθμοί Κελσίου, αλλά αν ο άνεμος παραμείνει γύρω από 40-45 χλμ/ώρα, η αίσθηση θα είναι -10 βαθμοί ή και πιο χαμηλά.

«Βρισκόμαστε σε κίτρινη προειδοποίηση για κρύο και χιονοθύελλα. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν άφθονες στην περιοχή της Πρωτεύουσας και σε αυτή την γωνιά της χώρας, τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τετάρτης, αλλά πρέπει να περιμένουμε να συνεχιστούν και την Πέμπτη, την ημέρα του αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά η μετεωρολόγος. «Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ένα θερμικό σοκ για τους παίκτες της ελληνικής ομάδας», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις