Επικαιρότητα
Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ στο FIBA Champions League μίλησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε την ΚΑΕ στη σημερινή κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης στο Μόναχο, αναφέροντας αρχικά:
«Η πρώτη εντύπωση γενικά για το FIBA Champions League είναι πως ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ καλός, δεν υπάρχουν ομάδες που είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και τη συμμετοχή στο Final Four. Πιστεύω πως, από τις 32 ομάδες που είναι στη φάση των ομίλων, οι 20-25 μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο και αυτό είναι καλό για την ποιότητα των παιχνιδιών». Πρόσθεσε λέγοντας:
«Οι αντίπαλοι στον όμιλό μας, μας είναι γνωστές μπασκετικές ομάδες της Ευρώπης, σε πολύ υψηλό μπασκετικό επίπεδο. Είναι ομάδες, απέναντι στις οποίες μπορούμε να διεκδικήσουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Είναι ένας όμιλος που όλες οι ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση».
Είπε ακόμη:
Για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τη Βαρέζε: «Άλλη μία ιστορική ομάδα, θα δούμε πως θα είναι φέτος βέβαια. Έχοντας τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα γενικό διευθυντή, σίγουρα θα είναι ένας καλός αντίπαλος, με μεγάλο όνομα στην Ευρώπη».
Για τον ΠΑΟΚ: «Βλέποντας το φετινό ρόστερ και γνωρίζοντας ότι θα γίνει άλλη μία μεταγραφή ξένου Αμερικανού -εκτός κι αν προκύψει και κάτι άλλο- πιστεύω ότι θα είναι σε ένα πολύ ψηλό επίπεδο η ομάδα και θα μπορεί να διεκδικήσει και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη νίκες σε κάθε αγώνα».
Για τους υποστηρικτές του ΠΑΟΚ: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και το Champions League έχει πολύ υψηλή μπασκετική ποιότητα. Για αυτούς που αγαπάνε πρώτα το άθλημα και μετά την ομάδα, θα υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Θέλω να έρχεται ο κόσμος στα παιχνίδια».
Για την προσδοκία του στη νέα σεζόν: «Οι απαιτήσεις παραμένουν οι ίδιες. Έχω πει ότι τα τελευταία 6-7 χρόνια έχουμε παίξει στην Ευρώπη τα περισσότερα παιχνίδια μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί δείχνει ότι έχουμε σταθερότητα και ότι η ομάδα παραμένει σε ένα καλό επίπεδο».
Επικαιρότητα
ΠΑΟΚ και τηλεοπτικά: αποκλειστικά απόφαση Σαββίδη

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να διαπραγματευτεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφού το συμβόλαιο με την NOVA έχει ολοκληρωθεί. Την όποια διαπραγμάτευση θα κάνει αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζοντας πως τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι ένα ισχυρό έσοδο για την ομάδα. Δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να στρέφεται στη λύση του… δικού του καναλιού δηλαδή του OPEN δεν επιβεβαιώνονται και εδώ πρέπει να βάλουμε και έναν αστερίσκο: δεν αποκλείεται να είναι και ένα μέτρο πίεσης ώστε μια από τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ανεβάσουν την προσφορά και να ικανοποιήσουν τα «θέλω» της ΠΑΕ. Πριν από μερικά χρόνια ο ΠΑΟΚ πρωτοπόρησε και έδειξε τους εντός έδρας αγώνες του από το PAOK TV αλλά προφανώς η απόφαση του να «επιστρέψει» σε συνδρομητικό κανάλι έδειξε πως τα έσοδα δεν ήταν τα προσδοκόμενα. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη του θέματος και ίσως να υπάρξει πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Πέρσι τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα έδειξε η NOVA.
Επικαιρότητα
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο Κωνσταντίνου.

Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου.
Υπενθυμίζεται πως ο Νάσος Κωνσταντίνου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση οπαδών αμέσως μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2017.
Επικαιρότητα
Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.
Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.
Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά