Connect with us

Επικαιρότητα

Για τα… μπαράκια ρε γαμώτο!

paokrevolution

Published

on

Ο ΠΑΟΚ αύριο θέλει τη νίκη απέναντι στον Αστέρα για να μην τερματίσει 4ος στη βαθμολογία. Δύσκολα να χάσει από τον αποδεκατισμένο και σε διακοπές ήδη Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος και έτσι, η σκληρή πραγματικότητα θέλει το ταβάνι του ΠΑΟΚ να είναι η 3η θέση. Δηλαδή να αρχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Ευρώπη από τις 30 και όχι από τις 16 Ιουλίου.

Δε θέλω να τσουβαλιάσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Υπάρχουν και εκείνοι που «πονάνε» για την κατάντια της ομάδας. Τα βουρκωμένα μάτια για παράδειγμα του Δημήτρη Κωνσταντινίδη έξω από τα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, δεν μπορώ να την προσπεράσω ως εικόνα και δείχνει πολλά. Αλλά είναι δεδομένο ότι για τους περισσότερους παίκτες της ομάδας, το αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει 4ος, το αν ο ΠΑΟΚ γνωρίσει το μεγαλύτερο κάζο των τελευταίων ετών, το αν ο κόσμος έφαγε την πίκρα της ζωής του, είναι ψιλά γράμματα σαν αυτά που υπήρχαν στα συμφωνητικά των τραπεζών όταν έδιναν τα δάνεια σωρηδόν και χωρίς εγγυήσεις.

Ψάχνω λοιπόν να βρω ένα κίνητρο για να χτίσω κάποια… αισιοδοξία και να πιστέψω ότι αυτός ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη. Και δυστυχώς το μόνο κίνητρο που μπορώ να γράψω ότι είναι ισχυρό για τους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι αυτό που αφορά τις… διακοπές τους.
Αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει 4ος, τότε η προετοιμασία της ομάδας για την νέα σεζόν θα αρχίσει στις 25 του μήνα. Δηλαδή θα έχουν κοντά στις 16 μέρες διακοπών μέχρι να βρεθούν ξανά στην Τούμπα για προπόνηση. Κάτι παραπάνω από δυο εβδομάδες δηλαδή. Ελάχιστος χρόνος για να κάνουν τις διακοπές τους και να απολαύσουν τις παραλίες και τα beach bar. Επομένως όπως γράφω και στον τίτλο και παραφράζοντας την ατάκα της Πατουλίδου το «για τα… μπαράκια ρε γαμώτο» είναι ισχυρό κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή που δεν του έλειψε τίποτε όλη τη χρονιά, ήταν στην πούδρα, σε ένα εργασιακό περιβάλλον που ισοδυναμεί με παράδεισο για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Advertisement
Advertisement

Εδώ που φτάσαμε λοιπόν, είμαι αναγκασμένος και διατεθειμένος να δεχθώ ως ισχυρό κίνητρο ότι για τον «καλοπερασάκια»  για τον «δημόσιο υπάλληλο» ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ (υπάρχουν και εξαιρέσεις) το να κερδίσει μια εβδομάδα επιπλέον διακοπών και επομένως παρουσίας στα μπαράκια μέχρι το ξημέρωμα, είναι ισχυρό κίνητρο και ας ελπίσουμε ότι θα τους μεταμορφώσει την Κυριακή το βράδυ σε… επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και καταφέρουν να κερδίσουν τον Αστέρα που με νίκη βγαίνει δεύτερος και αρχίζει τον Σεπτέμβρη τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Φυσικά μετά το τέλος του αγώνα, έχω ορκιστεί στον εαυτό μου να πάρει μια μαύρη πέτρα και να την πετάξει φεύγοντας από την Τρίπολη. Αν και εδώ που τα λέμε, τέτοια χρονιά και να προσπαθήσουν όλοι στην ΠΑΕ να ξαναζήσουν, δύσκολα θα τα καταφέρουν.
Όπως φυσικά μετά το τέλος του αγώνα περιμένω και τον Στέφανο Αθανασιάδη εκεί στην Μικτή Ζώνη του γηπέδου να κάνει πράξη την υπόσχεση του και να μιλήσει για όλα αυτά τα πράγματα που έκαναν «άρρωστη» την ομάδα και τους οπαδούς της.

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

Στο νοσοκομείο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, επιδεινώθηκε η υγεία του

paokrevolution

Published

on

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της χώρας τις τελευταίες ημέρες, καθώς παρουσίασε σοβαρή επιβάρυνση στην κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τη ρουμανική εφημερίδα ProSport.

Ο Μιρτσέα αντιμετώπισε έντονα προβλήματα υγείας προς το τέλος του 2025, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα. Ο 80χρονος ταλαιπωρήθηκε από έντονο κρυολόγημα, το οποίο επηρέασε αρνητικά την ήδη επιβαρυμένη καρδιακή του λειτουργία, και κρίθηκε αναγκαία να νοσηλευτεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ: «Θέλουμε ανεξάρτητο και αυτάρκη ΑΣ, την καλύτερη λύση για την Τούμπα»

paokrevolution

Published

on

Ανακοίνωση με αφορμή το θέμα της Νέας Τούμπας, μέσω της οποίας ζητούν ανεξάρτητο ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκη, αλλά και την πιο σίγουρη και γρήγορη λύση για την ανέγερση του γηπέδου «που ήδη έχει καθυστερήσει», όπως τονίζουν, εξέδωσαν εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ (ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031# ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ), ΕΠΑΝΟΜΗ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ). Εξηγούν και γιατί έκαναν επίσκεψη στον Ερασιτέχνη τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά το κείμενο: «Ως Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ που λειτουργούμε καθημερινά με γνώμωνα το καλό του Δικεφάλου και μόνο, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε (ελπίζουμε για τελευταία φορά) καθώς εν όψη των 100 ετών τα διοικητικά εσωπροβλήματα του οργανισμού δεν φαίνεται να καταλαγιάζουν (κάθε άλλο μάλλον) παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας να επικρατήσει η λογική, η ενότητα και η υγιείς σκέψη προς συμφέρουν του ΠΑΟΚ μας.

Χωρίς να μακρηγορούμε καθώς στις περιστάσεις που βιώνουμε μάλλον δεν αρμόζουν μανιφέστα αλλά λακωνικές τοποθετήσεις και δράση, αναφέρουμε τα εξής.

Μετά την προχθεσινή μας επίσκεψη στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, την διακοπή του διοικητικού συμβουλίου και την συνέχιση της διαδικασίας σήμερα Τέταρτη, πρέπει να δώσουμε στο σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ την αλήθεια από την δικιά μας πλευρά καθώς το μέλλον του οργανισμού και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν είναι θέμα όλων και όχι μόνο των οργανωμένων.

Advertisement
Advertisement

Πρώτον, όσον αφορά το περιεχόμενο της επίσκεψης μας και δεύτερον για την συνολική μας στάση και εμπλοκή στα διοικητικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος της επίσκεψης… απλός, “Κύριοι, με την δικιά μας στήριξη παραμείνατε 15μελες μετά την παραίτηση Κατσαρή και δεν ακολουθήσατε όλοι τον ίδιο δρόμο.”

Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι, οι λόγοι της στήριξης μας από την αρχή μέχρι σήμερα παραμένουν ίδιοι.

1. Ανεξάρτητος ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκης,

Advertisement
Advertisement

2. Την πιο σίγουρη και την πιο γρήγορη λύση για την ανέγερση της νέας Τούμπας που ήδη έχει καθυστερήσει πολύ να δωθεί στον λαό του ΠΑΟΚ.

Και από ότι φαίνεται, ούτε γρήγοροι, ούτε σίγουροι, ούτε ανεξάρτητοι σταθήκατε.

Επιθυμία λοιπόν του κόσμου που σας στήριξε είναι να δωθούν ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα και λύσεις οι οποίες υποστηρίζονται από συμπαγής απόψεις και όχι αβάσιμες τεκμηριώσεις και κομφούζιο καθυστερήσεων για το τι πραγματικά συμβαίνει με την κληρονομιά του συλλόγου μας.

Υγ1

Advertisement
Advertisement

Επειδή πολλοί καλοθελητές διαιωνίζουν ανυπόστατες καταστάσεις, πρώτοι δηλώνουμε πως δεν έχουμε σκοπό να οδηγήσουμε αλλά ούτε και να οδηγηθούμε σε καμία κόντρα και καμία πόλωση με κανέναν συνοπαδό μας για διοικητικά τερτίπια. Όσο και αν ασχολούμαστε με τα κοινά, το πεδίο και η θέση των Οπαδών είναι στους δρόμους και στα Πέταλα, εκεί που τα πράγματα ζορίζουν και μόνο σαν ένα έρχονται οι νίκες.

Υγ2

Επίσης στο κλίμα ενότητας που παροτρύνουμε και διαλέγουμε εξ αρχής να ακολουθήσουμε αποφασίσαμε να μην ανακοινώσουμε δημόσια τους λόγους που είμαστε κάθετα απέναντι στην εμπλοκή Τσαλόπουλου-Χατζόπουλου στην επόμενη μέρα του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ποιες συγκεκριμένες κινήσεις τους, συναντήσεις τους και τοποθετήσεις τους είναι αυτές που τους θέτουν εκτός κάδρου για εμάς είμαστε πάντα διαθέσιμοι…

Υγ4

Advertisement
Advertisement

Εμείς είμαστε μόνο Π.Α.Ο.Κ.

Μόνο τα 4 γράμματα έχουν σημασία για εμάς και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι πάνω απο αυτά τα ιερά γράμματα.

Μετά τιμής,

ΣΦ ΠΑΟΚ

Advertisement
Advertisement

ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031#

ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ) , ΕΠΑΝΟΜΗ

ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ,

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ».

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Συγκλονισμένος και ο Αντρέ με την απώλεια του Ζότα

paokrevolution

Published

on

 

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια με ανάρτηση του στα social media εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα που έχασε όπως και ο αδελφός του την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. «Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Continue Reading

Τάσεις