Connect with us

Επικαιρότητα

Γεωργιάδης: “Στόχος η 2η θέση”

paokrevolution

Published

on

Άστραξε και βρόντηξε ο Γιώργος Γεωργιάδης, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για αρρωστημένη κατάσταση, τρομερή πίεση και ευχήθηκε ο Φρανκ Άρνεσεν να φέρει την ποδοσφαιρική λογική που λείπει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάτι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε, αλλά ήρθε και ο τραυματισμός του Αθανασιάδη, δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε και τον Μακ και ουσιαστικά παίζαμε με 10 παίκτες. Το παιχνίδι νομίζω όμως ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες που δεν ήταν με το μέρος μας», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Να δούμε και πόσοι έχουμε μείνει, γιατί έχουμε και σήμερα αρκετά προβλήματα. Και η δεύτερη θέση είναι για τον σύλλογο σημαντική, για να κερδίσουμε χρόνο. Υπάρχει μία αρρωστημένη κατάσταση εδώ Καμία ποδοσφαιρική λογική. Για τρίτη χρονιά παίζουμε με το μαχαίρι στο λαιμό, μόνο αρνητική ενέργεια. Επηρεάζει και τους ποδοσφαιριστές, τους δημιουργεί μεγάλη πίεση. Είναι Τούμπα αυτή έτσι όπως την έχουμε γνωρίσει; Να βρίζουν πρόσωπα από τα πρώτα λεπτά; Αυτό που λείπει από την ομάδα είναι η ποδοσφαιρική λογική. Ελπίζω ο νέος αθλητικός διευθυντής να φέρει μία ποδοσφαιρική λογική σε αυτή την ομάδα. Κι ελπίζω με το βιογραφικό που έχω δει και τις γνώσεις του να φέρει μία σωστή ποδοσφαιρική λογική στην ομάδα».

Για τον μεγαλομέτοχο και την παρουσία του στον πάγκο, ο Γεωργιάδης είπε… «Άλλες αηδίες αυτές που άκουσα Δεν μου είπε ποτέ σε μένα τι να κάνω κι από ότι γνωρίζω δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο και στους άλλους προπονητές. Ήρθε να εμψυχώσει και την ομάδα και τον προπονητή. Δεν λέω ότι είναι σωστό. Θεωρώ ότι είμαι από τους λίγους, προσπαθούν άνθρωποι που είναι δίπλα του να του επιβάλουν άρρωστες απόψεις. Εγώ τον γνωρίζω και υπάρχει μία αμοιβαία εκτίμηση».

Advertisement
Advertisement

Αναφερόμενος στα σχόλια που έχουν γίνει για το πρόσωπό του, ο Γεωργιάδης τόνισε: «Για την προσωπικότητά μου, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τι λένε αυτοί που συνεργάζονται μαζί μου Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι έξω. Ρωτήστε λοιπόν αυτούς με τους οποίους συνεργάζομαι. Όλα τα υπόλοιπα πολύ εύκολα τα λέμε…»

Σχολιάζοντας την αμυντική λειτουργία, αλλά και τα παιχνίδια που έχουν μείνει, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: «Γενικότερα η άμυνά μας είχε κρατήσει μέχρι ένα σημείο, και ο Κίτσιου και ο Τζιόλης και ο Τζαβέλλας. Το πρόβλημά μας είναι το γκολ. Κάποια στιγμή θα δεχθείς κι ένα γκολ και θα χάσεις. Μας λείπει το εύκολο γκολ, αλλά μετά από τόσα παιχνίδια δεν είναι και τόσο τυχαίο το να μην μπορούμε να σκοράρουμε. Η κατάσταση είναι δύσκολη αυτή την στιγμή πρέπει να φερθούμε σαν άνδρες όλοι μας, να κοιτάξουμε την ομάδα, γιατί είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που μένουν και η 2η θέση είναι σημαντική γιατί σου δίνει απευθείας την θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ: «Θέλουμε ανεξάρτητο και αυτάρκη ΑΣ, την καλύτερη λύση για την Τούμπα»

paokrevolution

Published

on

Ανακοίνωση με αφορμή το θέμα της Νέας Τούμπας, μέσω της οποίας ζητούν ανεξάρτητο ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκη, αλλά και την πιο σίγουρη και γρήγορη λύση για την ανέγερση του γηπέδου «που ήδη έχει καθυστερήσει», όπως τονίζουν, εξέδωσαν εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ (ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031# ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ), ΕΠΑΝΟΜΗ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ). Εξηγούν και γιατί έκαναν επίσκεψη στον Ερασιτέχνη τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά το κείμενο: «Ως Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ που λειτουργούμε καθημερινά με γνώμωνα το καλό του Δικεφάλου και μόνο, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε (ελπίζουμε για τελευταία φορά) καθώς εν όψη των 100 ετών τα διοικητικά εσωπροβλήματα του οργανισμού δεν φαίνεται να καταλαγιάζουν (κάθε άλλο μάλλον) παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας να επικρατήσει η λογική, η ενότητα και η υγιείς σκέψη προς συμφέρουν του ΠΑΟΚ μας.

Χωρίς να μακρηγορούμε καθώς στις περιστάσεις που βιώνουμε μάλλον δεν αρμόζουν μανιφέστα αλλά λακωνικές τοποθετήσεις και δράση, αναφέρουμε τα εξής.

Μετά την προχθεσινή μας επίσκεψη στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, την διακοπή του διοικητικού συμβουλίου και την συνέχιση της διαδικασίας σήμερα Τέταρτη, πρέπει να δώσουμε στο σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ την αλήθεια από την δικιά μας πλευρά καθώς το μέλλον του οργανισμού και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν είναι θέμα όλων και όχι μόνο των οργανωμένων.

Advertisement
Advertisement

Πρώτον, όσον αφορά το περιεχόμενο της επίσκεψης μας και δεύτερον για την συνολική μας στάση και εμπλοκή στα διοικητικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος της επίσκεψης… απλός, “Κύριοι, με την δικιά μας στήριξη παραμείνατε 15μελες μετά την παραίτηση Κατσαρή και δεν ακολουθήσατε όλοι τον ίδιο δρόμο.”

Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι, οι λόγοι της στήριξης μας από την αρχή μέχρι σήμερα παραμένουν ίδιοι.

1. Ανεξάρτητος ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκης,

Advertisement
Advertisement

2. Την πιο σίγουρη και την πιο γρήγορη λύση για την ανέγερση της νέας Τούμπας που ήδη έχει καθυστερήσει πολύ να δωθεί στον λαό του ΠΑΟΚ.

Και από ότι φαίνεται, ούτε γρήγοροι, ούτε σίγουροι, ούτε ανεξάρτητοι σταθήκατε.

Επιθυμία λοιπόν του κόσμου που σας στήριξε είναι να δωθούν ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα και λύσεις οι οποίες υποστηρίζονται από συμπαγής απόψεις και όχι αβάσιμες τεκμηριώσεις και κομφούζιο καθυστερήσεων για το τι πραγματικά συμβαίνει με την κληρονομιά του συλλόγου μας.

Υγ1

Advertisement
Advertisement

Επειδή πολλοί καλοθελητές διαιωνίζουν ανυπόστατες καταστάσεις, πρώτοι δηλώνουμε πως δεν έχουμε σκοπό να οδηγήσουμε αλλά ούτε και να οδηγηθούμε σε καμία κόντρα και καμία πόλωση με κανέναν συνοπαδό μας για διοικητικά τερτίπια. Όσο και αν ασχολούμαστε με τα κοινά, το πεδίο και η θέση των Οπαδών είναι στους δρόμους και στα Πέταλα, εκεί που τα πράγματα ζορίζουν και μόνο σαν ένα έρχονται οι νίκες.

Υγ2

Επίσης στο κλίμα ενότητας που παροτρύνουμε και διαλέγουμε εξ αρχής να ακολουθήσουμε αποφασίσαμε να μην ανακοινώσουμε δημόσια τους λόγους που είμαστε κάθετα απέναντι στην εμπλοκή Τσαλόπουλου-Χατζόπουλου στην επόμενη μέρα του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ποιες συγκεκριμένες κινήσεις τους, συναντήσεις τους και τοποθετήσεις τους είναι αυτές που τους θέτουν εκτός κάδρου για εμάς είμαστε πάντα διαθέσιμοι…

Υγ4

Advertisement
Advertisement

Εμείς είμαστε μόνο Π.Α.Ο.Κ.

Μόνο τα 4 γράμματα έχουν σημασία για εμάς και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι πάνω απο αυτά τα ιερά γράμματα.

Μετά τιμής,

ΣΦ ΠΑΟΚ

Advertisement
Advertisement

ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031#

ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ) , ΕΠΑΝΟΜΗ

ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ,

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ».

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Συγκλονισμένος και ο Αντρέ με την απώλεια του Ζότα

paokrevolution

Published

on

 

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια με ανάρτηση του στα social media εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα που έχασε όπως και ο αδελφός του την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. «Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Αναμένοντας την ανακοίνωση από τον Θανάση Κατσαρή

paokrevolution

Published

on

KATSARIS090

 

Η σκέψη για παραίτηση όπως όλα δείχνουν θα γίνει και πράξη από τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πιθανώς και εντός της ημέρας να έχουμε οριστική εξέλιξη στο θέμα με την σχετική ανακοίνωση. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι εξελίξεις για το θέμα της νέας Τούμπας δεν θα αφορούν τον Αριστοτέλη Μυστακίδη τον οποίο είχε προσεγγίσει η πλευρά του Θανάση Κατσαρή μετά την δημόσια τοποθέτηση του τρίτου αντιπροέδρου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ σε πρόσφατη γενική συνέλευση της ΠΑΕ πως το γήπεδο ανήκει στον ΑΣ. Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε την σχετική ανακοίνωση και στη συνέχεια θα έχουμε τις προβλεπόμενες διαδικασίες για να καλυφθεί η θέση του προέδρου.

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις