Επικαιρότητα
Γεμάτο ρόστερ για μια… γεμάτη χρονιά
Δεν κακίζω τους φίλους του ΠΑΟΚ που στο άκουσμα της μεταγραφής του Ζάιρο και του Σάμπο και στην επικείμενη μεταγραφή του Λέοβατς, η πρώτη ερώτηση που έκαναν είναι αν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν απέναντι στην Μπρόντμπι.
Άλλωστε ο άμεσος στόχος του ΠΑΟΚ είναι να περάσει στους ομίλους του Εuropa League. Όμως ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι στόχος του Άρνεσεν είναι να χτίσει μια ομάδα όχι για ένα ή δυο ματς αλλά να γεμίσει το ρόστερ για να ανταπεξέλθει σε μια γεμάτη χρονιά. Ο Δανός δε βιάστηκε να κάνει μεταγραφές και αν ήταν αυτής της λογικής θα είχε φέρει στην Τούμπα αρκετούς παίκτες και για τα ματς με την Σπαρτάκ και νωρίτερα για την Λοκομοτίβα.
Σίγουρα η Μπρόντμπι δεν είναι της ίδιας δυναμικότητας, οι δυο αγώνες θα είναι πιο δύσκολοι και έτσι χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ. Και επειδή απομένει ένα γεμάτο ακόμη 24ωρο για να δηλωθεί η λίστα στην ΟΥΕΦΑ, καλό θα ήταν να περιμένουμε γιατί εκτός του Ροντρίγκες ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκτήσει και άλλο ποδοσφαιριστή που θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στα πλέι οφ. Αλλά θα πρέπει να κρίνουμε τις μεταγραφές όχι με κριτήριο το ότι ο ΠΑΟΚ έχει αγώνες με την Μπρόντμπι αλλά ότι έχει μπροστά του μια γεμάτη σεζόν που θα τελειώσει τέλη του Μάη και έχει αρχίσει από τον περασμένο Ιούνιο. Πέρσι ο ΠΑΟΚ αυτό πλήρωσε.
Την έλλειψη λύσεων στο ρόστερ, την απουσία βάθους στον πάγκο και δεν κατάφερε να βρει λύσεις σε τραυματισμούς και κάρτες. Έτσι για παράδειγμα ένας παίκτης σαν τον Σάμπο μπορεί μόνος του να μην οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε τίτλους. Αλλά μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετούς αγώνες αν και για να είμαστε ειλικρινείς, το παιδί έρχεται στην Τούμπα για να διεκδικήσει θέση βασικού. Και να μην το καταφέρει αυτό, είναι πολύτιμη λύση για να δίνει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές που σίγουρα θα τις έχουν ανάγκη.
Σε ότι αφορά τον Ζάιρο (μακρινός ξάδελφος μου ο Βραζιλιάνος) θα συστήσω σε όσους κράζουν να κάνουν λίγο υπομονή. Από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος στην Σλοβακία και με την ομάδα του κατέκτησε το νταμπλ. Δεν μιλάμε για το πρωτάθλημα της Μολδαβίας ή της Μαλαισίας αλλά για το πρωτάθλημα μιας χώρας όπου η Εθνική Ομάδα κάνει… πάρτι στα προκριματικά του Euro.
Επομένως και με βάση ότι πέρσι το ρόστερ ήταν γυμνό, κάθε νέος παίκτης και κυρίως με καλές συστάσεις και σε νεαρή ηλικία είναι χρήσιμοι στον Τούντορ και αυτό θα φανεί στην πορεία.
Επικαιρότητα
Οι ευχές της ΠΑΕ στον εορτάζοντα Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει τα 66α του γενέθλια και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Πρόεδρό της, Ιβάν Σαββίδη, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και συνεχείς επιτυχίες.
Στον άνθρωπο που με την αφοσίωσή και την προσήλωσή του έχει οδηγήσει την ομάδα σε ανεπανάληπτες κορυφές, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με δύναμη και αφοσίωση, τηρώντας απαρέγκλιτα την υπόσχεση να φέρνει τελικά «τη χαρά στην Τούμπα».
Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται!
Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να ζεις κάθε στιγμή με πάθος και να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν.
Χρόνια πολλά!
Επικαιρότητα
Διέκοπη στο 57′ το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τα θύματα των Τεμπών με πρωτοβουλία παικτών – διαιτητών

Διεκόπη η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο 57ο λεπτό για τα θύματα των Τεμπών.
Με πρωτοβουλία των παικτών και της διαιτητικής ομάδας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος διέκοψε στο 57ο λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.
Επικαιρότητα
«Από τους 10 βαθμούς Κελσίου στους -8»

Άσχημες θα είναι οι καιρικές συνθήκες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα στο Βουκουρέστι για τη ρεβάνς των play offs του Europa League και μάλιστα, οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο για «θερμικό σοκ».
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ρουμανική ιστοσελίδα, prosport, το θερμικό σοκ, που θα υποστούν οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς για την FCSB οι συνθήκες δεν θα είναι κάτι περίεργο. Οι παίκτες της έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες, με το γήπεδο να είναι καλυμμένο με χιόνι και υπό συνεχιζόμενη χιονόπτωση. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι με την Μπουζάου, η θερμοκρασία ήταν στους -3 βαθμούς Κελσίου, με αίσθηση -8, όση ακριβώς αναμένεται και για την ώρα του αγώνα με τον Δικέφαλο.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μετά από ερώτηση, που έγινε σε μετεωρολόγους, ο συνθήκες θα είναι πολύ κρύες. Η προσαρμογή του οργανισμού των αθλητών σε συνθήκες απόδοσης θα είναι σημαντική πρόκληση. Στην καλύτερη περίπτωση, αναμένονται -8 βαθμοί Κελσίου, αλλά αν ο άνεμος παραμείνει γύρω από 40-45 χλμ/ώρα, η αίσθηση θα είναι -10 βαθμοί ή και πιο χαμηλά.
«Βρισκόμαστε σε κίτρινη προειδοποίηση για κρύο και χιονοθύελλα. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν άφθονες στην περιοχή της Πρωτεύουσας και σε αυτή την γωνιά της χώρας, τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τετάρτης, αλλά πρέπει να περιμένουμε να συνεχιστούν και την Πέμπτη, την ημέρα του αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά η μετεωρολόγος. «Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ένα θερμικό σοκ για τους παίκτες της ελληνικής ομάδας», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά